Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 199
  • 263
  •   1
Отговори
# 90
Илиянката, мерси, злато!!!
Гласувах подобаващо Laughing
Peace Peace Peace ХОТ ЕЛИ - убавица прелестна Peace
абсолютно съм съгласна smile3521 smile3521 smile3521

# 91
  • София
Копирам отговорът от Патета:

...За съжаление дата 3.12. е вече
резервирана за детски празници.
Свободни часове има за 9.12 и 10.12,
съответно от 13.30ч. до 15.30ч. и 16.00ч до 18.00ч. и за
двата дни.
Ако тези дати и часове са удобни за Вас,
моля обадете се на тел.0889 60 66 11 и
запишете Вашето име и телефон за връзка. До 3
дни, считано от датата на записването,
трябва да намерите свободно време, за да
се уточнят подробности по
организацията. Тогава се оставя капаро, като
размерът му обикновенно е 50лв. или 50% от
предварителната Ви поръчка.
Желая убав и усмихнат ден!

Трябва да решим какво да правим. Датата или клуба да сменим? Предполагам, че и всички спят на обяд.

# 92
  • София
Отговарям набързо.Нямам нищо против да сменим клуба,макар Патетата да ми бяха определено фаворит.В крайна сметка,важно е за децата да е удобно като час,а и за другите мами.Но ако кажете да се смени датата,може и датата.Има варианти-Двете феи,Бъни,Слон Балон,абе все някъде ще ни огрее.
Иначе за мен 13.30-15.30 е неприемлив час.Евентуално от 16 часа до 18 часа,ако сменим датата!

# 93
Хайде да сменим клуба, само за тази дата сме свободни за сега и часа е удобен Praynig
Нямам претенции за клуб, каквото решите Peace

# 94
  • Sofia
Аз за сега ще дойда, така каза мъжът!  Laughing Но предлагам да се смени клуба.
Сънчо парфюма го нарекох да работи в тази сфера. Най-добре "нос", току виж направи новият Шанел 5 Wink  Той баща й нали е химик, така че това си е традиция в семейството! Crazy

# 95
Само   newsm10    newsm44    newsm51

10х за комплиментос за детската, още не сме я довършили, липсва най-вече легло, защото е при нас в спалнята и не ми е ясно кога ще я отделим принцесата, май ще е трудничко ...

Много целувки на всички дечица, мами и баби  Hug Heart Eyes Hug

# 96
  • София
Не държа толкова на датата, колкото на часа.
По принцип двете феи е в същия район, на предишната пряка на бул. Черни връх.

Аз бях онзи ден там - хубаво е, помещението за родители е достатъчно, а отделно имато още едно помещение, където слагат масичка за децата. Има камера.
,
Къде да отидем, ако не е в Патета?

# 97
  • София
Мами да Ви се оплача аз съм болна и ако така върви не знам утре как ще се гледаме с моето зверче,което не се спира за миг.А мен ме боли навсякъде...Дано до утре съм малко по-добре,че да мога да изведа Мели,иначе да седим двете в едно помещение в къщи...не ми се мисли!
Днес я водихме на ортопед,затова че стъпва на пръсти и навътре с краката.Оказа се,че първото не е страшно,дори така заяквали крачетата,обаче стъпването навътре било от спането по корем в разкрачена поза,а то идвало от не добра възглавница.
Сега започваме да търсим хубава възглавница,по-висока.Ако някой е виждал или има такова нещо да свирка от къде.
Сънчо а Двете Феи много ли  е бебешко?Гледах в сайта им,че имат някаква зала като за по-големи?

# 98
  • София
http://www.dvetefei.com/

Ето го сайта. Ами имат същитие съоръжения с топки и пързалки и люлки от въжета, каквито има във всички клубове. Но е доста по-голям, отколкото например в Хвърчилото. Това е в цяла стая, свързана с другата стая, където има играчки, къщички за влизане, слончета и кончета за люляне. И отделно още една стая, която е празна с масичка за децата, там има и голямо огледало.

Али, стискам  ти палци да се оправиш. Аз в понеделник бях ужасно зле, много драйфах и нямах сили да мръдна. Добре че Ивайла беше кротка и ме милваше, а по-късно дойде и леля ми, та спах цял ден. Не може ли да отидеш при майка ти например?
Радвам се, че всичко е наред със стъпването, сигурно ще намерите начин да спи по-удобно. Аз вчера щях да питам за възглавниците - вашите хлапета с възглавници ли спят? На моето не сме му слагали, защото не съм си и представяла, че ще я улучи, докато се намести да спи.

Ивайла пък има някаква температура, но иначе е с настроение. Чудя се да и давам ли люкарство, към 37,7 има или да поизчакам малко. Мисля, че един зъб се мъчи да цъфне, но може и да се заблуждавам.

# 99
  • София
Аха мерси за инфото!Аз сайта го знам и съм го гледала,ама питах дали става за РД на Алекс, ама май не става.
Не мога да отида при майка ми,че и тя е болна.Абе цъфнал съм отвсякъде.В крайна сметка таткото може да го привикам от работа.
А това с възглавниците и на мен не ми е ясно как ще стане,но Драганов беше категоричен,че ако искаме да се оправи проблема трябва възглавница.И да я отучим от спане по корем.Ако не проблема ще се задълбочава и много ще се спъва при ходене,тя и сега го прави,ама аз не го отдавах на това.За естетиката въобще да не говорим.

# 100
Оправяйте се момичета, никакви вируси Naughty
Дарена е с Т от ваксината вчера. До сега толкова висока Т не е вдигала- 39 беше през ноща. Сутринта с 38.1Т, а преди малко я хванах, че пак почва да качва и дадох Панадол. Изумена съм, че вдигна Т, а ако знаете ръчичката колко е червена и подута, на мястото на убождането. До утре сутрин трябва да е добре, че иначе отиваме на лекар. Дано Praynig

# 101
Бързичко да се преборите с гадните вируси,
Миме, това което ми хрумва за спадане на отока е риванолов компрес, дано утре вече няма висока Т милата, мисля ви  Hug
Али, бързо оздравяване на теб.По въпроса за възглавниците аз на Лора бях купувала от Данет една възглавничка против задушаване, но тя така и не я хареса, спи на нашите, големи възглавници, аз доста се страхувах, но тя през нощта си придърпва някоя и си ляга отгоре.Понякога си избира силиконова, понякога друга...така спи.

Лека нощ на всички, на Дарена здрав и хубав сън и утре всичко да е наред !

# 102
Момичета дано да няма болести - болните да оздравяват бързо.
И аз си гласувах за нашето Хот-че  Hug
Миме и на Марина й се поду много ръчичката и беше зачервена - но както е казала Сети - слагам 3-ти ден риванолов компрес и днес е много по-добре. Да не цапате блузките - джипката ми каза един трик - залепям ежедневна дамска превръзка на ръкавчето на блузката отвътре и така няма нищо изцапано. Памука го закрепям, по-точно завързвам с марличка да не се изсулва и готовооооо.  За температурата - свщички помогнаха при нас. На първия ден нямаше нищо, но на втория вдигна, а на третия само сутринта. Днес сме добре и най-вече не викаме "Уууфффф" - когато я докосна по боцнатото място миличкото свива устичка и вика така, така жално гледаше милото - явно наистина са доста болезнени.
Сега лягам да спя - до утре сладурки. 

# 103
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

Написахме тази ПЕТИЦИЯ!

# 104
  • София
Да, не сме я видяли, поне аз де.
Благодаря ти, подписах я, дано повече хора го направят и дано помогне.

Общи условия

Активация на акаунт