Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 198
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро хайде на кафето
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

Написахме тази ПЕТИЦИЯ!

Подписах я  Peace

# 106
Къде сте бе мамита, баби, татко. То май татко Бренин скоро не се е вясвал да каже как е Марки newsm78
Съкровище гледам ти си на линия, хайде да си пием кафенце с теб Hug Как си оправи ли се вече? А Кали как е?
Да се похваляя вчера направих един шопинг- купих си много готин панталон, блуза. Снимах малката за календари - страхотни ще ги направят. Днес ще излизаме със свеки да си купувала ботуши може и ние да намажем  Wink hahaha В неделя ще празнуваме 50годишнината и та трябва да се изтупаме как иначе как Joy Naughty
Преди малко Роси се изтърси от дивана, изкарах си акъла ужас това дете ще ме докара до Sick поплака малко и сега се е разсвирила с една китарка Crazy
След малко се стягаве за разходка Peace

# 107
  • София
Добро утро,момичета!Да се отчета и аз за тази сутрин!Днес съм по-добре,само гърлото ме понаболява.Мели се буди доста през нощта,което не е присъщо за нея и не знам дали и тя не е прихванала нещо от мен!
Мимес дано днес не се налага да се занимавате с лекари и Дари да е по-добре.Вие Инфанрикс ли слагате или живата?Вчера една баба ми се оплаква за внучето и,че от последния ДТК,преди 2 годинки /живата ваксина/ детето е било доста зле като реакция.
Иначе и ние днес трябваше да сложим Инфанрикса и Полиомелита,ама нъц,няма да стане.
За гласуването искам да дойда и ще се постарая,но само да сме живи и здрави!С такава уговорка гласувах с "Ще дойда".За да се знае твърдо колко места да се резервират.
И дайте да решим за кой клуб да се борим!

# 108
  • София
Добро утро!
Снощи бяхме на кръчма с мъжО и стари приятели, изкарахме хубаво, но сега ми е едно спящо и мързеливо  Tired

За партито предлагам да сменим клуба. Бети, ще се обадиш ли в Хвърчило да питаш дали е свободно? Понеже Изабела е сигурно на работа, ще пусна мейл на Слон Балон.

Много ми е мъчно, че има толкова болни дечица и мами Sad. Пожелавам на всички бързо оздравяване! Мимес, слагай компресче от спирт и вода, риванолът алергизира (вчера пед-ката ми каза).

Сложихме на Емма Тримовакс-а най-накрая, дано няма реакции! И... ако всичко е наред, след две седмици ще е на ясла.

За възглавничките - доколкото съм чела до една годинка не се препоръчват. На Емма не съм й слагала, а от 10-ия месец спи по корем. Аз също спя без възглавница от много години.

Сиси, браво за шопинга и календара  Peace

Отивам да пиша мейла.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 09:26 от Хот Ели

# 109
Момичета, включвам се набързо,не съм чела,че от понеделник Гинко е с висока температура,оказа се ангина.Много е кривичък и само на ръце спи и плаче.Направо се измори и прегракна.Тази сутрин е малко по-добре,но заспа по необичайно време.Пак сме на антибиотик,вече се отчаях от себе си,без да го усетя как се разболя,да вземех някакви мерки.Както беше здрав,весел,хапваше и отведнъж висока температура и се отпусна,два дена се побърках от притеснение.Това е при нас.Дано скоро се оправим.Като имам време ще чета и пак ще пиша.

# 110
  • София
Хвърчило е свободно, но от 10 и 30 часа. Трябва да отидем, за да го резервираме и да уточним ще има ли нещо за децата като ядене или не.

Обаче Хвърчило е три пъти по-малко от Двете Феи? Никой нищо не казва за феите, на някоя мама не и ли се разхожда до там - да отидем, хем ще го видим, хем ще си поиграят децата.

Галя, много неприятно това с ангината. Дано бързо да се оправи Гинко и дано най-вече изглежда по-весел и жизнерадостен. И на Марина и на Дарена им пожелавам да им минат бързо боцките.

# 111
Здравейте,момичета!
И този вирус не ни подмина,но най-ме е яд,че се въртим в един омагьосан кръг. Един като се разболее,се изреждаме всичките и после пак отначало.

За реваксината ДТК и аз съм чувала,че децата доста тежко я понасяли.На нас ни предстои към края на декември,но от сега ми се е изравила косата на главата.

Възглавници имаме три различни големини,но и той не спи на възглавница,а от скоро започна да спи и по корем.

В анкетата за хубавици и аз гласувах подобаващо.

Момичета,нямам време да чета назад.Ако съм пропуснала нещо,моля за извинение.

На всички болни,бързо оздравяване.

# 112
Здравейте,

Бързо оздравяване на всички болни дечица и мами.

Аксиния също нещо се опитва да ми покашля от вчера, дадох й осцилококциум и купих сироп Проспан дано да се разминем.
Едно ми е докривяло и като слушам по новините за тези убити дечица и момиченцето което почина в нашата болница ми иде да ревна че да не спра.
 Аксиния от две седмици не спи през нощта изобщо. През деня майка казва, че спи не повече от половин час. В чудо съм се видяла с това дете. По-дива е и от батко си ooooh! Но какво ви се оплаквам вие знаете много добре за какво говоря.
Виждам, че си организирвате предколедна срещичка. Много ми се идва да се запозная с всички вас, но незнам. Няма да гласувам и да казвам че ще идвам за да не стане като общия Рожден ден, че при нас много бързо се променят нещата.

# 113
  • София
Още нямам отговор от Слон Балон  Confused.
Бети, мисля, че всички ще са съгласни да се премести с 1/2ч. партито щом тогава е свободно Хвърчило. Много ли е тясно? Не вярвам да се съберем повече от 10-12 деца. Двете Феи нещо ми изглежда по-мрачно и с по-малко играчки или така са го снимали.

Галя2 и Баби, защо не дойдете и вие? Тъкмо ще се запознаем и ще видим децата  Hug

# 114

Мацки, аз категорично няма да дойда на коледното парти  Sad. Имаме твърд ангажимент в провинцията на 2-ри и 3-ти декември и ще ходим за 2-3 дни и просто е невъзможно.

За "Двете феи" мога да дам мнения, въпреки, че няма да идвам - хубав е клубът, има достатъчно място за игра на диванетата, както и за мамите. Хотче, не е мрачно, може би така изглеждат снимките, но съм ходила и на мен ми харесва.

Дано всички болнички бързо да оздравяват  Praynig.

Относно второ дете честно казано искам. След като родих Стилян си казах - повече никога няма да раждам. Не че родих трудно, напротив много лесно за час и половина от изтичане на водите и всичките му работи. Но страхът ми беше много голям. Но сега разбирам, че раждането не е толкова проблемно, колкото да отгледаш детето - затова си трябва търпение. Та, не бих се отказала от още едно дете още сега/ ако е рекал Господ, разбира се/, но точно сега не става, защото нали чакаме да ни построят новия апартамент и живот и здраве догодина есента да се преместим. Та тогава може. Много се отпеснах с личните планове...

Лорката е страхотна. Аз също мечтая Стилян да има своя детска стая, живот и здраве в новия апартамент ще се сдобие и с това.

Стилян тия дни не иска да записва както обикновено в 21.30, а чак към 22-22.30 ч. Вижда ми се късно, ама реве, тръшка се, неще и неще да заспи. Следобед спи от 13 от 16 ч. Как са вашите деца, мисълта ми е колко време минава от следобедния до нощния им сън?

Хайде лек ден на всички!

# 115
  • София
Сънчо с удоволствие бих дошла,ама ми е много далече и нали вчера не бях добре.
Ако се реши Хвърчило ще се "жертвам" да отида до там.Но най-вероятно в събота сутрин.Само ми е интересно дали са обезопасили въпросното място след инцидента!!!!Ден след него не бяха...
И ан мен Хвърчило ми се видя дълго и тясно помещение.Лично аз редпочитам да е по-просторно, но в крайна сметка няма да играя аз,а децата,аз ще тичам.
И гласувах подобаващо!!!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 13:55 от Ali&Meli

# 116
  • София
Хотче, не е мрачно, просторно и светло е.
Айде да видим какво ще кажат в слон балон и тогава освен пак една аннкета да му дръпнем, или пък направо да ходим да запазваме.
Само доколкото разбрах в Хвърчило ще пускат и други деца, докато сме ние там, което си е нормално. Ние като бяхме във феите Ивайла и Любчо си играеха с едни деца от имен ден. И не съм питала за баницата, забравих.

# 117
  • София
Щом казвате, че е хубаво в Двете феи, съм съгласна  Simple Smile. А за Слон Балон какво ви е мнението? На мен ми се видя много хубаво, чисто, с нови играчки. Ако не ми отговорят на мейла до 16ч. да им звънна ли?

И... стига с тези гласуванки, знам, че ме обичате  Hug  Mr. Green, но се чувствам адски неловко  Embarassed. Нати не пожела да ми махне името Rolling Eyes

# 118
Момичета, здравейте. Дари днес е по-добре, няма Т вече. Егати и ваксината, и чудото. Слагаме ДТК-то от здравната каса, така е от началото. Иначе слагах вчера компресче на два пъти, сега не съм я видяла, че почва да реве. Като стане от сън ще погледна ръчичката как е. Много се изплаших с тази ваксина и още не съм се успокоила напълно.
Ваня, Дарена става сутрин към 9ч, после заспива към 14-14,30 и вечерта ляга не по-рано от 23-23,30ч. Опитвам на обяд да я слагам да спи към 13,30, но тя не заспива до 14-14,30. А вечер сама си казва като й се приспи, иначе може да лежи и час в леглото без да заспи. И на мен ми се вижда късно, но пък и ставаме късничко.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 14:30 от mimes

# 119
  • София
Ние гласуваме,а после ти черпиш...повод да се видим пак!
За Слон Балон не съм била там,но изглежда хубаво!Много ми е далеч,ама какво от уй!
А с Бъни какво стана?
А защо ще пускат други деца в Хвърчило,при положение,че ще има частно парти  Rolling Eyes?
Може една анкетка,набързо със срок 24 часа,кой гласувал,гласувал!
мимес успокой се,лошото е зад гърба ти вече!

Общи условия

Активация на акаунт