Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 190
  • 263
  •   1
Отговори
# 120
  • София, център
Момичета, насрочиха ми операцията на челюстта за другия петък. Стискайте палци.

Луси кашля, довечера пак сме на преглед. Дано не й слезне надолу кашличката Praynig

А мене така ме сцепва главата, че ще полудея.

# 121
  • София
Писах ли го вече - и в двете феи пускаха, въпреки че имаше парти.
В Хвърчилото едва ли ще дойде друг по това време, та почвам да се замислям за хвърчилото.
Щото феите са доста големи и има място, в хвърчило като се набутат 10 деца и толкоз мами и свършва мястото.
Ние с Хотчето се разбрахме евентуално в събота да отидем и да действаме направо. В Хвърчилото искат просто някакво капаро, нещо за храната нищо не уточнихме, не знаех какво мислите - ще папат ли там децата или по-скоро не?

Ваня, Ивайла спи по същия начин както Дарена. Преди я слагахме в 22 и 30 часа, но напоследък не иска, предполагам е, че защото не щъка толкова навънка, колкото преди. А и да я сложим в 22 и 30 врещи до 23 часа и тогава заспива. Но тези дни и тя е по-особена, може и да е от лунната фаза.

Нансен, бравос за операцията, по-скоро, по-добре. Днеска видяхме Луси в градинката, много пораснала е и тя, а и косичката и. Добре ми изглеждаше, дано не и слезе надолу кашлюкането. Като я видя и винаги се сещам за Оле затвори очички на Андерсен. Ако и дадеш едно чадърче и много звездички, същински герой от приказка става. А що те боли глава? Пий някакви хапове.

Али, като каза кво от уй и се сетих как в Стандарт се възмущаваха, че не ни разрешават да му викаме на еврото евро и накрая журналиста дето беше писал статията каза, че да вземат да мирясат евродепутатите, щото накрая ще му викаме уйро, пък който иска да намирал скрития замисъл.

# 122
Ха здрасти и от нас (някои вече спят)
Аз бач с пълна сила,ще взема да заслабна  Whistling.Работа има и за умрелите ,в Метро идиотизмът е още по-голям.Бобсънът е по-добре,но не се е оправил съвсем още.От вторник е на ясла.Днес вече не е ревал като магаре,и за пръв път е пишкал и акал в гърнето. Flutter.Горе долу това от нас.
Евентуално на 3.10 може и да съм почивка и да дойдем с Бобсънът,но още не знам офцата от офиса какъв график ще ми спретне.

# 123
  • София
Добро утро форумът съвсем опустял,а аз изгълтах първото кафе!
Освен баницата с късмети,дали ще ни разрешат да вкараме някакви солети или бисквити за децата. Моята щерка не би яла от техните менюта,по-точно тя би яла,но майка и не би дала.
Ваня напоследък слагаме Мели в леглото към 21.30,но тя не заспива преди 22,а понякога 22.30,кога реве,кога не.Сутрин се буди в 8-8.30 .След обяд спи от 14-16,а през останалото време беснее и се чуди какво да измисли.
Нансен стискам палци операцията да бъде успешна и в скоро време да бъде просто един неприятен спомен!
Хот а от Слон-Балон благоволиха ли да ти отговорят?
Не се притеснявай за ваксината на Ема,няма да има реакция и след две седмици детенце ще си тръгне на ясла,а мама шапка на тояга Wink!

# 124
Добро утро!

За съжаление ние пак сме болни - и двете, ама доста сме го закъсали, щото аз нямам сили да гледам, а тя мрънка и си иска своето.....големи мъки ще са днес Tired
зА НЕЯ  предписаха капки синекод - давали ли сте? Струва ми се, че от тях се получи реакция - пълнипамперса по-често, по-уханно и дупето й е като изгоряло - съответно и то я боли и картинката е страшна!
А аз с тия интервюта, дето ходя, явно съм гепнала вирус отнякъде и съм като парцал, а само преди седмица- няма и толкова, пиех АБ! Сега пак гърлото, носа,.............абе
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ ЗДРАВИ!!!

# 125
Добро утро и от нас, и аз пия кафенце, Роси си разглежда албумите- умира да ги прелиства по ен пъти  Grinning
Съкровище, аз давах на малката синекод ама никаква работа не върши и минахме на бромхексин и нурофен за деца Peaceи тя беше със такова дупе от това и изобщо повече не го давам като се разболее Naughty Вие при коя докторка сте? В поликлиниката ли я водиш?
Целувки и на двете и се оправяйте бързо че да сте здравички за партито Heart Eyes Hug

# 126
  • София
Добро утро!
Съкровище, Синекод се дава за подтисккане на кашлицата. На Емма й бяха изписали по едно време, но нямаше ефект и сменихме лечението. Да се оправяте бързо и двечките  Heart Eyes!

Али, нямам отговор.

# 127
Здравейте!
Съкровищнице, много съжалявам! Какво стана с хомеопатията?

Васил от доста време е с постоянен режим, който съвпада с ясленския! Закуска 8.30; обяд 12.00; следобедна закуска 15.30; вечеря 19.00. Сън 12.30 - 15.00 и 20.00 - 7.00.  Simple Smile

Хубав ден!

# 128
  • София
Васил от доста време е с постоянен режим, който съвпада с ясленския! Закуска 8.30; обяд 12.00; следобедна закуска 15.30; вечеря 19.00. Сън 12.30 - 15.00 и 20.00 - 7.00.  Simple Smile
Ами родени са един за друг   Laughing. Няма какво повече да кажа  Hug  Heart Eyes.

# 129
  • София, център
Ох, момичета,
ще оперират на Луси десния клепач най-вероятно. Другата сряда ще й излезнат резултатите от секрета на окото. Сънчо, разплака ме.

Вече замислям вариант да си купя пушка и да се гръмна!

# 130
Nansen,аз съм със зверско главоболие от месец вече-Само Solpadeine ми помага-пробвай.

# 131

Съкровищнице, и на Стилян Синекод-а не му помогна за кашлицата, оправи ни сироп - Sumetrolim, пресече и кашлицата, и сополите от раз. Дано бързо да се оправи Калинка-Малинка. Цунки от Стили й прати!

Nansen, какъв секрет, какво й е на клепача?!?!?! Вместо да си купуваш пушка, вземи се стегни, главата горе, сега ТРЯБВА ДА БЪДЕШ НАЙ-СИЛНАТА ЖЕНА! А ти със сигурност можеш, вярвам го!!!

Хммм, харесва ми този режим...

# 132
ще оперират на Луси десния клепач най-вероятно
Дано да се размине! PraynigЖелая ти кураж! Hug

Ами родени са един за друг   Laughing. Няма какво повече да кажа  Hug  Heart Eyes.
newsm51 smile3521

# 133
Тъй като ние освен,че бяхме болни ,сме си с постоянни сополи и кашлица,а поледната седмица беше ад,аз го пооправих със Вентолин и Муколизин по 2.5 мл.Нещата сега стоят по много по-различен начин.

# 134
И Дари е пила Синекод капки, добре й понесе. Последния път беше в комбинация и със сироп Суметролим. Никаква негативна реация не забелязах, а мъника се оправи.
Стискам палци всички бързо да оздравеете Praynig
Нансен, горе главата миличка. Стискам палци, ако може да се размине операцията на Луси и да е здравичка.

Общи условия

Активация на акаунт