Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 166
  • 263
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бети е запазила маса в Примавера (на Попа) за 19.30ч. Всеки е добре дошъл  Hug

# 211
  • София
Ох, Ивайла пак излезе от кошарата. Явно започва да се специализира вече. Този път обаче се изтресе на паркета, за мой и неин ужас, но бях махнала възглавниците от пода да прахосмуча.

Бубанка с Яна ни бяха на гости. Побучкаха се двете, поприказваха си и според мен се забавляваха. Ние също, но уви беше кратко. Надявам се да ги видим и другата седмица на партито.

Лапетата верно всичко разбират вече, дори и да не им се разбират толкова много бръщолевиниците.

Съкровищнице, стискам палци скоро да се хвалиш. Рентгеновата снимка не излезе ли веднага? Дано всичко да е наред.

Довечера и аз ще се дотътря, дано и другите обичайни заподозрени успеете да дойдете.

# 212
Момичета, благодаря за подкрепата Hug
Бети, снимката стана веднага - добре е, чиста е, но изследванията на кръвта чакахме. Оказа се, че утайката е 23!!! при референтни стойности -10-12!
Та, и двамата педиатри, с които се консултираме, предписаха Аугментин + сиропите за кашлица и капките за нос..........
Ами, явно хич не умея да се грижа за детето си............

# 213
Ами, явно хич не умея да се грижа за детето си............
Я, стига! NaughtyПросто много ти се насъбра!Това не са неща, които можеш да контролираш, нито пък са белег за умеене!Всичко ще се нареди Hug

# 214
мИмичИта, текат форумските номинации! ще си спретнем ли нашички?

преди да сте казали 'не!' или пък "да!", ще номинирам Нансето на най-красива юнка! ще кажете, че тази номинация не е много честна, ама днес така я зяпнах на улицата, че тя си помисли, че не я познах! а аз просто занемях  Heart Eyes!

# 215
Наздраве!

мИмиче, добра идея! Как са малките ти мИмичИта? А, ти? Simple Smile

# 216
Наздраве!

мИмиче, добра идея! Как са малките ти мИмичИта? А, ти? Simple Smile

магаретарстват, какво друго  Mr. Green
водих днес Яна да скубе косата на Ивайла  hahaha - май само това им беше играта  Mr. Green

# 217
Искам подробности! Crossing Arms С този глагол аз наричам реването на Васил. Когато започне да плаче, аз му казвам:"Престани да ревеш като магаре!". Той млъква, поглежда ме и ми отговаря: "И-а-и-а" hahaha

водих днес Яна да скубе косата на Ивайла  hahaha - май само това им беше играта  Mr. Green
Израз на любов може би Thinking Наснимахте ли ги?

# 218
Искам подробности! Crossing Arms С този глагол аз наричам реването на Васил. Когато започне да плаче, аз му казвам:"Престани да ревеш като магаре!". Той млъква, поглежда ме и ми отговаря: "И-а-и-а" hahaha

Израз на любов може би Thinking Наснимахте ли ги?

мнье  Embarassed
Бетата щракна малко с камерата, а аз забравих фотото  Crazy

# 219
Гале, изобщо не се обвинявай мила, то като тръгне на опаки та се не спира.  Praynig дано скоро премине всичко, горе главата  Peace

Бубанка, аз съм  Peace за идеята ти Peace Вие все такава ще я свършите със фотото ей Hug
Наздраве на събралите се!

# 220
Бубанка, Вие все такава ще я свършите със фотото ей Hug

виноват, ако го взема, обикновено не е заредено  Crazy

# 221
вчера имах на гости едно девойче, защото мъжО е в командировка, сложих мумуните на спалнята да спят, а ние лафихме до посед нощ, това е снимката, която направих преди да си легна  Mr. Green

# 222
Обещавам на събирането с хлапетата ще си зареда батерии и ще щракаме много.
Бубе  я кажи за тези номинации????? newsm78 Тази снимка е класика, страхотни с ати дечицата Hug

# 223
Бубанка, страхотни са! LaughingДа ги нацелуваш Heart Eyes

# 224
Благодаря ви за девойките!   bouquet

Бубе  я кажи за тези номинации?????

миналата година си направихме номинации в стил: за най-голяма паника, за най-консервативна мама, за най-пиперлива /познай кой спечели  Mr. Green/ и т. н.
рових назад, но са в недостъпните за нас теми  Tired

Общи условия

Активация на акаунт