Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 145
  • 263
  •   1
Отговори
# 240
Ох, едвам ви прочетох, дано сега да успея и да пиша преди Ицко да се е събудил.
И ние бяхме болни от гадния вирус с повръщане ни разтройство, първо Ицко, после аз, баба му, чичо му и дядо му. При него мина най-тежко, понеже аз реших, че той има разтройство от зъбите и така за няколко дни се е обезводнил, отказа да яде, постоянно искаше да спи и така се озовахме в болницата на система. Няма да ви описвам какъв кошмар беше, докато му намерят вена, надупчиха го на сто места, плакахме с глас и двамата  Cry Стояхме там докато изтече системата, едвам го удържах три часа и сега се лекуваме вкъщи с хомеопатия. На диета сме - само варени картофи и ориз. За радост изследванията са му хубави, защото лекарката се съмняваше, че тази инфекция може да е отключила и анемия, той беше блед като платно.
Аз ходя да се уча всеки ден, да е жива и здрава свекърва ми, тя ми го гледа преди обед, когато аз стажувам. Малко по малко влизам в час, но си е бавно де, те хората си имат работа и няма кой да седне да ми обяснява.
Нансен, успех утре и бързо възстановяване после  Hug
Съкровище, на вас с Кали ви желая бързо да оздравявате и дълго да не ви напада никакъв вирус. На теб успех при договарянето на новата работа, да се похвалиш после, за да споделим радостта ти.
Хамелионче, много е сладка Марина с бретон  Heart Eyes сладкиш е и от снимките си личи, че е много темпераментна. Целувки от нас.
Ееее, четях, четях сега забравих какво щях да пиша  Blush
За номинациите съм ЗА!

# 241
Нансен дано всичко мине утре успешно и нах-накрая да ти олекне. Стискам палци и ще чакаме включване с хубави резултати.
Вили много съжалявам че сте преживели толкова неприятности със сладък Ицко. Надявам се бързо да се стабилизира и да отминат лошотиите. Хубаво е че сте си в къщи - времето е кофти за разходки, но се надявам да се забавлявате добре в къщи. Много целувки на Ицко от Марина - дано бързо се оправи малкото момченце.
Аз отивам да гледам филм - насмогнах с шетането, слетобяд чакаме една беба да ни идва на гости. Тази вечер няма да готвя - тати ще осигури вечерята така че отдъхвам си пълноценно докато спи малката.

# 242
  • София, център
Благодаря ви момичета,

за утре в 15,00ч. ми е насрочена операцията.

Ще пиша!

За изследванията от окото на Луси - няма патогенна флора! Би трябвало да мине от само себе си! (САМОСЕБЕСИ знае ми някой как се пише newsm78)

# 243
Нансен, стискам ти палци и аз- дано мине бързо, по-безболезнено и това да е краят на лошата поредица Praynig Peace
Вили, изпращаме ви силни прегръдки и целувки за Ицко и теб! Тия болести, ако ги хвана #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireписна ми много на мен #2gunfire
Теди, Браво на Маринка, че спинка добре следобед! Днес и вчера Кали спа по коло час - даже по-малко....в резултат на което и двете сме кисели, аз съм изнервена и изтощена, абе #Cussing out
Ali&Meli , кажи ка си се запознала със съкровището..................после ще ви кажа и аз (за тези, които не знаят - да ми се посмеят на акъла  и те) bowuu
Изабела, кураж, не остана - както казва нашия лекар - още 5-6 години и няма да боледуват толкова Confused - тук трябва всички да се усмихнем и да сме щастливи Mr. Green Ама ми е много интересно, къде /какво работиш, че все казваш, че има работа и за умрелите
Уф, айде, че пак се увлякох................ Grinning

# 244
Теди, що ме засрамваш?

ти пък защо се засрамваш от истината Simple Smile
стискам палци!

# 245
  • София, център
Теди, що ме засрамваш?

ти пък защо се засрамваш от истината Simple Smile
стискам палци!

Ми знам ли... щото не се възприемам по този начин. Мерси за палците!

Съкровищнице, казвай бързо как?

А , и нещо се сетих да кажа на който се мотае по центъра - на Ботев, непосредствено до 5-те кюшета има детски магазин, в който в момента се продават много хубави и качествени поларени блузи на скромната цена от 3,00лв. (единични бройки).Купих на Луси 3 броя за героя. А в Бенетон на Витошка има 30% намаление, и от там харесах един пуловер, ма е 43лв. с намалението. Ще мисля до утре.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 16:27 от Nansen

# 246
Добър вечер ейййййййй къде сте  Rolling Eyes Хайде Лека нощ тогава

# 247
Влизам само да пожелая на Нансен утре всичко  да мине добре   PraynigHeart Eyes
Лека нощ  Hug

# 248
Лека нощ момичета и ние сме много уморени май май и ще се паркираме вече. Тази вечер ни беше на гости една комшийка - нейната дъщеричка е 6 дни по-малка от Марина. Голяма игра падна и двечките заспаха като къпани. Сега е наш ред - само ще кача някоя снимка и лягам. До утре в кафето сладурки.

# 249
И аз само да кажа на Нансен, че стискам палци и всичко да е ОК. Hug

Момичета, не ни бройте за партито. Нашия тати току що реши, че тогава ще пътуваме за провинцията на гости няколко дни. Така че само снимки ще гледам, а толкова ми се искаше да ви видя Cry Но пък от кога не съм си ходила, много ми е мъчно Rolling Eyes

Лека нощ и до утре.

# 250
  • София
Хайде добро утро и от мен!Ровейки из профила си видях,че днес се навършват две години от както Ви познавам или две години четене и писане из форума! По този случай да Ви събудя с   food010!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 09:26 от Ali&Meli

# 251
Добро утро и от нас!

Н Confusedай-накрая разбрах защо нашия татко си мълчеше като му обяснявам за коледното ни парти...
Подготвили фирмен уикенд за същите дати #2gunfire, ама фирмено-семеен уикенд, та се оказа, че няма как да дойдем!!!
Много ми е криво, ама няма как да му се сърдя, защото не зависи само от него, а той и ние задължително трябва да присъстваме(да сме живи и здрави Praynig) защото трябва да даваме пример ooooh!
Да....................
 Cry Cry CryАми, това е от нас..... Sad

Ali&Meli , благодаря зя почерпката, ...........имам нужда от шоколад и кафе за утешение Confused

# 252
Добро да е и от нас.
НансеPraynig и стискам палци всичко да мине успешно мила Hug
Али, честити ти 2 год. във форумче, аз  newsm78 непомня кога ЕлиТ ме намери лутайки се нова още newsm78 за което пак и БЛАГОДАРЯ!
Ееееееее Съкровищееееееее, аз ли само ще съм  Sad верно че миналата година те изоставихме и беше сама ама все имах надежда че ще се видим с теб там и щеше да ми е едно по спокойно Sad

# 253
Ееееееее Съкровищееееееее, аз ли само ще съм  Sad верно че миналата година те изоставихме и беше сама ама все имах надежда че ще се видим с теб там и щеше да ми е едно по спокойно Sad

Сиси, споко, бе, душа!!!!!!! Joy hahaha Joy
Няма от какво да се притесняваш - всички са готини и много земни, ще видиш! Още на втората минута ще се чувстваш сякаш се познавате отдавна Peace

Crossing ArmsКриво ми е, ама...понякога така става - затишие, няма събирания, няма чудо, пък после - иди се оправяй! ooooh!

# 254
  • някъде ... тук ...
Съкровище, лошо  Confused Надявах се да се видим Rolling Eyes
Аз кво да кажа, като мойто мъж ходи по такива събирания несемейно (политика на фирмата). От 12 до 17.12 -ти съм сама с децата, а на 18-ти ми е изпитния тест по английски Confused

СисиHug Няма страшно, не ядем хора, само дрънкаме малко повече (Али, не те броя в това число Simple Smile)

Али, честито ти 2 години у форОма Hug

Нансе, стискам палци всичко да мине бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт