Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 486
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
Мишчица бих заложила La Belle  Le Larfum.

# 661
Значи предтавете си не сте излизали отдавна, предстои ви супер вечер в мнооого готин бар, женско парти, ще се нагласите както си му е редът 😎… какво ще пръснете за вечерта?
Flamenco или Dolce Amalfi

# 662
Или Том Форд…за бар 🍸🎼

# 663
Tom ford noir, flowerbomb , alien essence absolu .

# 664
  • by the sea
мишчица отдавна не съм излизала така по женски и да си сложа новите дрехи, дето се казва.
Мисля, че бих избрала Memo Lalibela, French Leather, Mon Guerlain Florale.
Много е вероятно и да съм с трите, доста съм нерешителна , даже днес съм с 4 защото започнах деня  с един после се сетих за Songes, до него седеше good girl и сега се мацнах с малко Monsieur Li на китката да ме разведри.

# 665
  • Пловдив
Flamenco е добро предложение. Присъствен, крещящ, няма как да останеш незабелязан. С него влизаш със замах, превземаш всичко около себе си и заявяваш присъствие. Мисля, че е подходящ за супер партито и готиния бар.

# 666
Flamenco е добро предложение. Присъствен, крещящ, няма как да останеш незабелязан. С него влизаш със замах, превземаш всичко около себе си и заявяваш присъствие. Мисля, че е подходящ за супер партито и готиния бар.

Абсолютно!  Как го забравих,  а ми е любимец.. Ами Марфа? Има да пишем до утре.

# 667
  • Пловдив
Да, обожавам и Марфа, но тя е по-нежна, по-кокетна и не е "агресивна". Нея си я представям на коктейл, където не е толкова шумно.

# 668
Аз го нямам (имам имитация), но "Tobacco Vanille"? Smirk

# 669
  • София
Бих заложила на Vanille Fatale TF, Donna Noir Absolu Valentino или Ambre Eccentrico GA.

# 670
  • София
Ако някой тази вечер засече облак Роза-Ванилия в някой бар….силно вероятно е да съм аз. Знаех си, че ще ме подсетите❤. Мерси Джоли.

# 671
Мишчица вече се е парфюмирала, но все пак - аз съм за Lou Lou - неочаквано много комплименти ми донесе и в нощно заведение му е особено добре

# 672
  • The Evergreen State
Малко късно се включвам по въпроса за бара. За вечерно излизане харесвам по-плътни аромати като ES Girl of now, LVEB L'eclat или Hypnose Lancome, може нещо с пачули като Guerlain LPRN или нещо меко и по-интимно като Mon Guerlain, Lancome Idole Aura или RL Woman, зависи от настроението.

# 673
Страна ми забавно, като си представих женското парти, ако и другите смятат да изпъкнат с парфюми, около вас няма да се диша:) иначе ми се струва най-добре да заложите на аромата, който Ви кара да се чувствате готина и Ви повдига настроението. Стига да го усещате там Blush

# 674
И аз със закъсняло мнение - бих заложила на Valentino Donna Noir Absolu, Black Phantom или Ani Nishane, а може би Принцесата на Килиън миксирана с малко Black Phantom, а защо не и  Coco Mademoiselle EDP, Coco Noir или Elixir des Merveilles. Много харесвам и Sensual Instinct & Instant Crush, но станаха толкова популярни, а и ги усещам навсякъде около мен и някак спрях да ги нося (както преди години се бях отрекла от Черния Кристал на Версаче), носещ се масово от всяка неизкъпана "ромка" по всяко време на деня, годината, сезона и повода. 😏

Общи условия

Активация на акаунт