Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 493
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
За Royal си спомням как стана хит в темата тук. Веднага ходих да пробвам него и общо взето всичките на Ели Сааб. На листче бяха приятни, дамски, женствени. Един ден отивам да тествам на кожа и естествено започвам с най-големия форумен любимец Royal и... щях да умра. Задуши ме и беше едно от най-неприятните ми тествания, а имах такава положителна нагласа за него, даже си бях харесала откъде да го взема, вярвах си че ще се сработи с химията на кожата ми. След този тест забравих за всички Ели Сааб и дълго време ги подминавах. Жалко че май не са мойте, а обичм пачули. Същото стана и с Номад Абсолю. Класическия Номад не го усещам. От парфюмите е, които не мога да запомня как миришат, ако ме разбирате, а Абсолю ме умори по същия начин като Royal. Според мен освен личните предпопитания, химията на кожата също казва голяма дума как да се развие аромата, то това е всеизвестно де, но пак без да иска ни "прецаква".
Здраве да е, парфюми има за всички Simple Smile

# 646
Lazuli, личните ми предпочитания са в полза на по-сериозния https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Twilly-d-Hermes-Eau-P … Parfum-55983.html.
Скрит текст:
Като сме заприказвали за форумни любимци взех мостри от
 при все, че съм го опитвала. Ами мога и без него, не ми липсва никак, е личното ми заключение (дъщерята не пропусна да вметне, че нищо не разбирам Sweat Smile)

# 647
И аз съм на мнението на детето. Grinning

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:46 от Magda Dimitrova

# 648
  • София
Аз както съм казвала всичко сладко тип Мон, Опиум, Момичета заминава при дъщерята. Сутрин опръсква антрето.

# 649
  • София
Magda Dimitrova, има тема "Изпитани сайтове за парфюми", в която в 1-я пост са изброени. Заповядай - https://www.bg-mamma.com/?topic=1407507
Азалия, честит Cafè Chantant! Обожавам го, много мадамски, много френски парфюм с мек нежен ирис Sparkling Heart
Обонянието ми се върна, чакат ме няколко неотворени парфюма, заредих се и с нови книги за Кавали, Гучи и Диор. Чака ме съботно-неделна парфюмна нирвана. Омммм... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 10:10 от Vesika

# 650
Lazuli, личните ми предпочитания са в полза на по-сериозния https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Twilly-d-Hermes-Eau-P … Parfum-55983.html.
Скрит текст:
Като сме заприказвали за форумни любимци взех мостри от
 при все, че съм го опитвала. Ами мога и без него, не ми липсва никак, е личното ми заключение (дъщерята не пропусна да вметне, че нищо не разбирам Sweat Smile)
Точно поръчах Twilly-то 😆

# 651
  • София
Значи предтавете си не сте излизали отдавна, предстои ви супер вечер в мнооого готин бар, женско парти, ще се нагласите както си му е редът 😎… какво ще пръснете за вечерта? Това съм аз след два часа 😂, та ще чакам предложения, дано се подсетя за нещо което имам и ще ме развълнува.

# 652
Аз бих пръснала Flowerbomb Nectar или първообраза, който ми е нещо като подпис.
Тази вечер релаксирам на дивана след 3та ваксина, с LVEB EdT Florale. Типово подобен е на Flowerbomb, и по-обран от LVEB.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 19:12 от Dez

# 653
Значи предтавете си не сте излизали отдавна, предстои ви супер вечер в мнооого готин бар, женско парти, ще се нагласите както си му е редът 😎… какво ще пръснете за вечерта? Това съм аз след два часа 😂, та ще чакам предложения, дано се подсетя за нещо което имам и ще ме развълнува.

Мишчица кажи си гардероба .
Аз бих заложил на AV Initio , Amouage Love Blossom, Portrayal,  Calligraphy Rose Aramis или пък Liu Jo Milano или Gold , Addict Dior ...

# 654
  • София
Няма смисъл от гардероба ми, интересно ми е какво бихте сложили вие. И така без да насочвам, да се подсетя за нещо, или да прочета някой аромат по друг начин. 🌷

# 655
... някой Van Cleef & Arpels...? Rolling Eyes

# 656
Аз бих си сложила Gucci Rush или Coco Noir Chanel.

# 657
Интересен въпрос Simple Smile
Представих си съвсем реално ситуацията. Самата аз не съм излизала на заведение повече от месец и мисля да повторя същия сценарий като мишчица.

Парфюмът...не знам много точно какво бих сложила, но със сигурно ще е нещо, което е силно и крещящо, и привлича внимание. Преди като излизах носех много Santal Royal Guerlain (вечна любов), La Belle Le Parfum JPG (вечер на бар и глъчка е някакси много хубав), Roses Vanille Mancera (същото като предния) или bad bitch парфюмът от тийнейджърството ми - Crystal Noir Versace.
Сега си мисля, че бих сложила Spice Must Flow ELDO или Epic Woman. Ако имах Bronze Tonka или Gold Myrrh Absolu CH със сигурност щях да сложа един от двата, ама ги нямам. Ако нося някакви кожи (еко🤣), бих сложила някоя кожа - Suede et Safran Nishane или Nepal Aoud Montale. Също много хубав би бил Fan Your Flames. И Armani Si Intense бих сложила, и двете версии.. А може и някаква тежка класика като Shalimar EDP. Scandal Intense JPG също е добра опция.
А, щях да забравя, напоследък обсъжданият Le Parfum Royal. Ей това преходно време му е чудно за мен.
А ако съвсем искам всички да усетят, че съм дошла, ще сложа Gold Rose Oudh TT.
Малко дълго се получи ама се надявам да намериш вдъхновение.
Обезателно сподели какво си избрала, пий едно повече за нас и си изкарай супер!

# 658
Аз да се редактирам. След като ме познават, бих избрала нещо, което най-малко очакват от мен.

# 659
От мен никой не би очаквал тютюн.
Чай обаче, със сигурност- Flowerbomb, The Beat EdP, Libre EdT, но на последния още му е студено. Сутринта валя гъст сняг на парцали, чак се стреснах.

Общи условия

Активация на акаунт