Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 500
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
  • София
През есента тествах Givenchy Irresistible edp и много ми хареса. Скоро получих мостра и много се разочаровах, защото аромата беше много блед и нетраен. Но се сетих, че не бях проверила тестета и се оказа, че е EDT. Вчера поръчах EDP и другата седмица ще мога да дам отзив.

# 631
М, благодаря! HugHeart

# 632
Определено Irresistible edp - много по-траен и красив е от edt версията. Мисля, че eau fraiche е най-лекият и незабележим - сигурно за лятото ще е подходящ обаче.

Примадони колко щеш, особено като им кажеш, че харесваш парфюм, който те плюят, скачат до небето.

# 633
  • София
Роялът ми идва чуден като интензитет. Има една леко кисела нотка, но като цяло го харесвам и нося с удоволствие.

# 634
Някой ползвал ли е тази лимитирана версия на Шисейдо ? Ще се радвам на мнения.

# 635
Момичета,не се палете излишно,всеки харесва различни парфюми,на фона на днешните новини ми се струва доста  неуместно да се кахърите на кой какво не му харесвало като реакция в парфюмната тема…

# 636
Днес си взех Cafè Chantant Nobile 1942 и понеже го познавам и харесах от първо пръсване, макар да има хора, които смятат, че няма как да харесаш или не парфюм от раз... Grin съм щастливо полята с него и си ухая с огромна радост! Heart Отново да изкажа благодарност на Милен, за това, че е винаги в помощ и полза на всички ни! Hug Радвам се за всеки от нас, който успее да купи мечтан аромат на добра цена, защото влагаме много средства, цените понякога са силно завишени и всяка споделена добра оферта, е все пак късмет. Щастлива съм от факта, че ми се падна шише с кръгла капачка, защото то ми харесва най-много! Може ли някой да каже има ли разлика в ароматите на трите вида капачки?

# 637
  • София
Честит! С удоволствие да си го ползваш! Flowers Cherry Blossom
Само твоята версия не познавам, но между другите две, минито и 30 мл. няма разлика в аромата.

# 638
Азалия тук съм снимала моя парфюм, също с кръгла капачка е, но изглежда като оксидирана. И аз винаги съм се чудила дали има разлика между различните варианти, защото другите не ги познавам.

# 639
Благодаря! Hug
Предполагам, че само паралелно сравнение би ни отговорило на въпроса. Ето, че има и четвърти вид капачка! А може би дори кръглите са повече, с всякакви мотиви.

# 640
Здравейте, някой дали може да помогне с информация колко тежи пълен 30 мл Montblanc signature?? Предварително благодаря много!

# 641
Имах нужда от малка доза смях, особено днес. Благодаря за примадонената комедия, която сте разиграли.
Всички ние сме такива, нали една обща лудост ни води тук Laughing

Рояла на Сааб помита всичко наоколо, напълно вярно е. Върху мен остава само сладко от тъмни сливи, подсилено от пачули. Трае с часове на кожа и седмица върху дреха. Ако не ви задуши е сигурно, че ще ви донесе много комплименти.
Изцеждам последни капки от моята бутилка и не смятам да го подновявам. Омръзнал ми е.

Противно на прогнозите за сняг аз съм вече на пролетна вълна. Никакви гурмета, шекери и ванилии не искам!
От няколко дни редувам Жур абсолю, Магнолия нобиле, Капката на Исей и Флора Салдважа на Герлен и ми е леко и пеперудено на душата.

# 642
Благодаря! Hug
Предполагам, че само паралелно сравнение би ни отговорило на въпроса. Ето, че има и четвърти вид капачка! А може би дори кръглите са повече, с всякакви мотиви.
Ха, и моята (която получих днес) е като на Пепеляшка - стои наистина като оксидирана. Ще се опознаваме идните дни, но на първо четене - много "мой" аромат. 😊

# 643
  • София
...
Повярвайте на собствената си преценка и го потърсете за тест.
...
Много Ви благодаря, sweety_kitty ! Simple Smile
Вече пътува към мен и ще споделя усещанията си за него тук.
Изключително ценно е за мен Вашето мнение, както и мнението на kovatcheva, благодаря ви за споделянето! Purple Heart
Много се радвам, когато попадам на аромати с полярни мнения. Такива носят много повече интрига, отколкото парфюми, направени за масово харесване.

# 644
  • The Evergreen State
Днес нося Hypnose Lancome. Много красиво и празнично стои в днешния хубав слънчев Февруарски ден който се чувства повече като Януарски заради студа.

Общи условия

Активация на акаунт