Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 783
  • 622
  •   1
Отговори
# 150
При мен нещата в кошницата са ми налице и цените не са пипнати. Кода notino10 си ги хваща.

Да, в Нотино кода хваща на запазени неща в кошницата,  стига ,когато са запазени да не са били в промоция, а на нормална непромоционална цена.

# 151
@Ellinor*

Благодаря! Отнесох един комплект на Paco Rabbane 1 million за 79 лв.
Исках да го подновя и това е отлична оферта.

# 152
  • Бургас
Моите продукти в кошницата са непокътнати, цените са си същите, със сигурност ще пусна поръчка. Само дето намалението не ви е на всичко, Нотино, не обхваща Диор или поне аз не виждам.Нито новите им фдт са намалени, нито никой друг техен продукт.

# 153
Bright Crystal не се показват стара и нова цена на продуктите, а когато въведеш кода notino10 в полето тогава намалява 10 процента от цената на всичко в кошницата/ с изключение на запазени продукти, които в момента на запазването са били в промоция,  както вече казах/.
Абсолютно всички запазени продукти на редовни цени се намаляват, независимо дали в момента са на същата или при някои продукти по-висока от днес цена.

# 154
Само дето намалението не ви е на всичко, Нотино, не обхваща Диор или поне аз не виждам. Нито новите им фдт са намалени, нито никой друг техен продукт.

# 155
В Прити шоп този фон дьо тен излиза по-изгодно. Миналата седмица имаха 25% на Диор, тази имат 20% на грим секцията.
Иначе аз пазарувам през приложението на Нотино и никога не ми се изпразва кошницата.

# 156
В Прити шоп този фон дьо тен излиза по-изгодно. Миналата седмица имаха 25% на Диор, тази имат 20% на грим секцията.
Правят ли намаление на Шанел? Вчера с изненада установих, че в Сефора Сердика няма грим щанд на Шанел?

# 157

Нотино, този продукт го имам от преди шест години, моля ви, не вдигайте цената, не чакам да го намалите! Дадох само пример как си правите кефа с хората! Снимки на безобразията ви мога да показвам до утре сутрин!

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:49 от Milen™

# 158
В магазина им на място нямам представа, но онлайн не предлагат Шанел Sad

# 159
Правят ли намаление на Шанел? Вчера с изненада установих, че в Сефора Сердика няма грим щанд на Шанел?
Никога
Няма Шанел в Сефора, защото отвън на етажа имат обособен кът.

# 160
В deliriumexclusive   https://www.deliriumexclusive.com/bg/all/yes

Тези надписа най-долу са заради нас. Simple Smile
Скрит текст:

+ цена без аналог на пазара:

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:36 от Milen™

# 161
Никога
Няма Шанел в Сефора, защото отвън на етажа имат обособен кът.
Така предположих и аз Дени, но те ( визирам щанда на Шанел) не правят никога отстъпки по мои впечатления, а от общите намаления, които са примерно 20 % над определена сума в Сефора съм си купувала гримове на Шанел с намаление.

# 162
  • София
Разочарована съм от skins.nl
На 26.01. направих поръчка на 6 сета с х 5 проби , които платих с карта. Днес пристига поръчката и в нея НЯМА сетове. Само двете мостри подарък и документ, на който е отразена едната мостра. Писах им.

П.П. Получих отговор, че пратките били ДВЕ !!! В получената от мен са само подаръците /Чудно - цяло кашонче за самотни две мострички и картичка/, а в другата - закупените от мен мостри. Ще направят проучване и ще ме уведомят къде е второто кашонче, след скалъпено обяснение, че не било указано точно къде да бъдат доставени.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 17:34 от vodica

# 163
  • Бургас
Иначе аз пазарувам през приложението на Нотино и никога не ми се изпразва кошницата.
Благодаря, да като изписах кода наистина отбеляза процентите и за Диор. SmileyВ Прити шоп са фдт на Диор със старата формула обаче, новите не са заредени още там.Та и Нотино е вариант сега, в Сефора ще са по- скъпи.

# 164
  • Бургас
Разочарована съм от skins.nl
На 26.01. направих поръчка на 6 сета с х 5 проби , които платих с карта. Днес пристига поръчката и в нея НЯМА сетове.
Много неприятно, дано скоро те компенсират. За мен успокоително е, че на фактурата е изписана само една мостра, ако пишеше, че и сетовете са вътре, ходи доказвай че ги е нямало.

Общи условия

Активация на акаунт