Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 830
  • 622
  •   1
Отговори
# 180
@. Яна .

Напомням, че за поръчки като гост и на ненамалени артикули, може да използвате и код welcome10 за 10% отстъпка.

# 181
Яна, благодаря! Възползвах се и загубих златния медал за непоръчвала от Скарлет ха-ха. Любопитството какво има в кутията надделя. Хвана ми 10 % за първа поръчка така че съм доволна Simple Smile.

# 182
От написаното разбирам, че само кутията ще бъде празнична, не знам защо очаквате да е пълна с подаръци. 😀

# 183
Просто празна кутия - да - защо не вземат за позаредят малко  .....

# 184
Аз взех снощи от Скарлет два комплекта на Origins за дъщерите. Нищо не знам за марката, надявам се да им харесат.

# 185
В кутията ще има само и единствено каквото си поръча и плати човек Simple Smile

# 186
На Origins имам пудра, червило и пяна за миене на лице - и от трите съм доволна.

# 187
  • Бургас
Е, посмейте се с мен. Ще имам шарена кутия.
Elits@ съжалявам, откажи поръчката ако можеш.
Аз червилото си го искам.

# 188
Пристигна ми подаръчният комплект на Paco Rabbane 1 Million от Delirium.

Изключително бързи. Поръчан вчера, днес е при мен.
Не съм доволен обаче от дезодоранта. Изключително некачествен - правен в Испания. Към парфюмът нямам забележки. Той си е правен във Франция.

# 189
Е, посмейте се с мен. Ще имам шарена кутия.
Elits@ съжалявам, откажи поръчката ако можеш.
Аз червилото си го искам.

А карай, здраве да е. И аз не се загледах реших, че ще има подаръци в кутията и пуснах веднага без много много да му мисля:) Simple Smile Simple Smile Пуснах един гланц, балсам за устни нз какво е, дето отдавна го заглеждам тъй че все тази, ако кутията е достатъчно твърда даже ще съм довона за складиране на дребосъчести неща са удобни, ползвам си една на кларинс върши ми чудна работа да си складирам шийт маските Simple Smile

# 190
Кутията, според мен, е като другите им кутии, но със сърчица. И аз гледах за нещо, но вече не виждам какво можеш да поръчаш оттам.

# 191
  • На черешатааа
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-komplekti … -cltn-fy21-662275  това май доста го поръчахте. Мнения може ли?

# 192
# 193
Пристигна ми бекъп бутилчето
CHLOÉ NOMADE ABSOLU Heart Heart Heart от Парфимо и S.T. DUPONT 58 AVENUE MONTAIGNE за пълнеж, оказа се доста приятен. Всичко е точно, но ми се иска да доставят малко по-бързо. Поръчката ми е от 02.02. Не ми е спешно, защото скоро започнах нова бутилка, но все пак. Нямам повече парфюмни желания... за сега Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 194
  • София
Parfumi-shop.net: от 7 февруари до 7 март код за 7% отстъпка Love7, обаче старият код December си работи и дава 8% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт