Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 842
  • 622
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много благодаря за февруарската тема, Радика! Flowers Hibiscus

Да, планирам да купя нов парфюм за ММ. Малко е взискателен, та още обмислям кой да бъде. А и гледам го върти 2 (даже един, че другият е летен), как да не му купя! Smiley

# 196
Виждам много намалени парфюми на Mancera в parfumi-shop.net + код ще стане още по- добра цената.

# 197
  • Банско
Някой може ли да ми препоръча онлайн магазин или място, където да има тестери на парфюми? Също така ако търся и малки разфасовки по 5,10 мл на тестерни парфюми?

# 198
За колко време получавате поръчките си от Елинор? Поръчах вчера сутринта, като пишеше вероятна доставка сряда, 09.02. Към момента поръчката ми е със статус потвърдена, т.е. не е изпратена все още. Не че ми е спешно де, но да си сверя часовника.

# 199
За колко време получавате поръчките си от Елинор? Поръчах вчера сутринта, като пишеше вероятна доставка сряда, 09.02. Към момента поръчката ми е със статус потвърдена, т.е. не е изпратена все още. Не че ми е спешно де, но да си сверя часовника.
Нормално е да събират всички поръчки и в края на деня да изпращат. Не е изключено да я получите утре

# 200
  • There I was on a July morning
Получих си последната поръчка от Нотино.
Тази красавица

Дойде заедно с 3 подаръка

Чудесен, плътен и траен аромат, много съм доволна! И с кода pdm15, мисля, че се получи добра цена.

# 201
  • Стара Загора

Този тестер беше под 50 лв лятото, но знаете всичко скочи

# 202
  • София
Отново наличен в Парфимо и на чудесна цена - Thierry Mugler Angel Eau Croisiere 2020

# 203
в Notino при покупка на YSL над 120 лв идва като подарък 7.5 мл Opium Illicit Green и червило на YSL в цвят 02
и 10% с код notino10

# 204
Здравейте, имам въпрос. Направих поръчка от Прити шоп на парфюм и днес я взех. Имаше няколко различни мостри на парфюми и др. подаръци към поръчката. Нямам никакво съмнение относно парфюма и друг път съм пазарувала от тях. Проблемът е, че парфюмът тече, явно има дефект. Естествено аз това няма как да го установят докато не отворя парфюма,което направих вкъщи, а не в Еконт, защото там има само опция преглед,което е нормално. Въпросът ми е имате ли представа дали ще ми уважат рекламация, някой сблъсква ли се е с това. Още утре ще се свържа с тях, но исках да попитам и вас.

# 205
От четири сайта до сега ми се е случвало с продукти да текат. Единият е parfimo, другите notino, makeup и elinor. И в четирите пратих снимки, разговарях по телефона и без проблем приеха рекламациите.

# 206
Според мен няма да има проблем. Досега Прити шоп винаги са се отнасяли коректно. Наскоро ми объркаха цвета и ВИДА фдт, но бързо оправиха недоразумението.

# 207
Това Libre Intense - 30 мл. , би трябвало да е на много добра цена + код LOVE  https://parfium.bg/ysl-libre-intense-parfyum-za-jeni-edp

+

Ако случйно някой го търси все още: https://dolce.bg/john-varvatos/john-varvatos-dark-rebel-rider-%D … edt-125-ml-168805

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 07:37 от Milen™

# 208
  • София
Аз съм правила рекламация в прити шоп преди години, капачката на мист за коса на Шанел беше пожълтяла, защото явно течеше. Нямах никакъв проблем.

# 209
Здравейте,
При поръчка от Делириум дали мога да дам офис на Спиди и в допълнителна информация ще запиша, че е офис, а не личен адрес?

Общи условия

Активация на акаунт