Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 835
  • 622
  •   1
Отговори
# 225
Някой от поръчвалите мостри от полския сайт. На 02 поръчах. На 03 според тракинг е в Бг. Днес е 08.02. Нямам още нищо...
Може би е грешка, най-вероятно на 3-ти пратката е взета от полските пощи. Няма как да пътува един ден, даже и по малко. От напускането на Полша, до пристигането в България няма информация за движението на пратката, най-вероятно тези дни ще го получите

# 226
  • София
Иди с тракинга и питай в пощата, може въобще да не ти се обадят или да са оставили бележката така, че някой да я унищожи и ще разбереш като ги върнат обратно. Пощите са още в 19 век и там, ако не те познават и не са те запомнили (заради големи разправии с тях), може и да не разбереш, че си получила нещо.

Жената от нашата поща ми е бивша колежка и ми е приятелка. Обеща да ми звънне. Ще изчакам още малко и ще търся къде да се обаждам

# 227
  • София
Някой от поръчвалите мостри от полския сайт. На 02 поръчах. На 03 според тракинг е в Бг. Днес е 08.02. Нямам още нищо...
Заредете се с търпение. Моята поръчка е от 25.01. и едва от преди два дни е в България, в разпределителния център. От днес е със статус подготовка за изпращане до моя пощенски клон. Т.е. още не съм я получила.

# 228
  • София
Заредете се с търпение. Моята поръчка е от 25.01. и едва от преди два дни е в България, в разпределителния център. От днес е със статус подготовка за изпращане до моя пощенски клон. Т.е. още не съм я получила.
Аха, ясно! Е благодаря! Все пак ми стана по-спокойно!

# 229
Днес пристигна към обяд от Нотино Parlez-Moi d’Amor Eau Fraiche John Galliano. Уж за подарък, но много ме човъркаше този грейпфрут в пирамидата и не издържах, отворих го преди малко. Simple Smile И ароматът, и бутилката, и кутията - радват! За цената си е чуден. Не познавах досега нито един от "пликовете с марка" на Галиано.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 19:50 от 50 Shades of Purple

# 230
  • by the sea
liliaaa и аз чакам мостри от полския сайт, психически съм се приготвила за 2 седмици  Innocent

# 231
Получих днес от Елинор валентинския си подарък - моята нова парфюмна любов https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Ristretto-Intense-Cafe-55001.html 😍
Бях изненадана колко лекичко е бутилчето (първи аромат ми е на Монтал); все едно съм получила 10 мл, а не 100...
Всичко е точно с поръчката - бързина, опаковка, автентичност. Доволна съм.

# 232
Честито и поздравления за избора! С кеф да си го пръскаш! Внимателно, че е доста мазен.

# 233
  • Варна
Предупредихте ме за "наличностите" на parfumsbg.com, но реших да пробвам да поръчам така желания от приятелка Ma Dame на Готие.
Получих тази фактура:

Изрязах лични данни, но доколкото разбирам, няма да ми го доставят. Не, че много ми пука, защото е с наложен платеж, но можеше поне да пишат или звъннат. Получавам потвърждение на поръчката, с тази фактура прикачена.
Все пак, ако вземе че пристигне парфюм оттук, мога ли да разчитам? Както съм споделяла, повечето коментирани Бг сайтове са успешно изпробвани от мен.

# 234
В брой при доставката 0.00 лв може би ще отговори на въпроса ти.
А защо са им такива фактурите и защо ги пращат на хората, е загадка за мен. Не съм наясно с финансовите манипулации.

# 235
Явно се перат пари 😬

# 236
Честна дума и аз си мисля така!
Явно се перат пари 😬

# 237
  • София
Нотино избиха рибата със скорост. Поръчка, направена в малките часове на 8 февруари, днес, на 9-ти сутринта вече ме чакаше в Спиди. При това нищо объркано, нищо липсващо, мостра подарък, при това прекрасна, а не отбий-номер с глупости (Novellista - Oud Venture) - какво повече да иска човек? Животът е прекрасен!

# 238
# 239
  • София
Добро утро! Някой скоро ходил ли е в шоурума на dolce.bg? Около коледните празници не работеше с клиенти и се чудех дали вече може да се посети...

Общи условия

Активация на акаунт