Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 822
  • 622
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Работят, да. Но пак се влиза по един. И се редиш отвън като куче.

10-те % на Нотино важат ли за на място?

# 241
Днес ще ходя до Нотино за пратка и ще попитам дали важат при покупка на място
Супер бързи са Нотино - вчера поръчах, днес имам смс, че пратката е готова за предаване.

# 242
Здравейте! Моля, за мнение за този сайт: parfium.bg. Направих поръчка и след това погледнах в темата, но не го открих на първа страница. Евентуално да канселирам и да поръчам от друго място. Благодаря!

# 243
  • Sofia
Здравейте! Моля, за мнение за този сайт: parfium.bg. Направих поръчка и след това погледнах в темата, но не го открих на първа страница. Евентуално да канселирам и да поръчам от друго място. Благодаря!

А това какво е? Гледайте повечко, де...

# 244
Да похваля Парфимо, поръчах в понеделник -днес взех кашончето от Спиди. За подарък са ,дано се харесат.

# 245
  • Стара Загора
В карантина съм и помолих една приятелка да мине през Спиди и да ми вземе пратката от Prettyshop. Ами възхитена съм! Бях поръчала Dior J'adore EDP и избрах 3 мостри. Освен тях бяха сложили още 3 подаръчета (мостра, дезинфектант за ръце и дезинфекцираща мокра кърпичка). Ей, тези малки нещица карат човек да се зарадва, когато е болен. Диор-а нямаше празен ход, но беше запечатан, така че не се съмнявам в нищо.
За съжаление имам хрема сега и не мога да се наситя хубаво на ароматите, но се надявам скоро да се разделя с нея.

# 246
  • Пловдив
Някой дали помни каква е била последно най-ниска цена на Baccarat rouge 540?

# 247
След като вчера разпечатах Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche, който беше предвиден за подарък, го потърсих и открих в elfragrance.bg при това на доста по-добра цена от тази на Нотино (там го взех 33 лв. с код, 50 мл). В elfragrance e 37 лв, 80 мл! Имат и от другите "пликове". Поръчах за 8. март, мисля, че са много ок като съотношение цена/качество и ще ми свършат работа. Няма да отварям повече, макар че и малината в единия, който поръчах ще я мисля.. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 18:12 от 50 Shades of Purple

# 248
# 249
Диор-а нямаше празен ход, но беше запечатан, така че не се съмнявам в нищо.
Това с празния ход при новите парфюми май не е винаги на 100% вярно. Понякога няма такъв и първото пръскане е просто по-леко.

# 250
След като вчера разпечатах Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche, който беше предвиден за подарък, го потърсих и открих в elfragrance.bg при това на доста по-добра цена от тази на Нотино (там го взех 33 лв. с код, 50 мл). В elfragrance e 37 лв, 80 мл! Имат и от другите "пликове". Поръчах за 8. март, мисля, че са много ок като съотношение цена/качество и ще ми свършат работа. Няма да отварям повече, макар че и малината в единия, който поръчах ще я мисля.. Simple Smile

Бързички са, вдигнаха цената с 3 лв. на Eau Fraiche, но пък намалиха Parlez-Moi d'Amour Encore, него го харесвам най-много.

Някой дали помни каква е била последно най-ниска цена на Baccarat rouge 540?

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum 200мл - 685 лв ; 70мл - 375 лв ; Extrait de Parfum 70мл - 579 лв

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 18:41 от MaiKa2000

# 251
  • by the sea
Направо ми се зави свят от оферти и станах разногледа.

Някой би ли коментирал това добра цена ли е за Burberry Her edp 100мл 108.45лв?
https://www.notino.bg/burberry/her-parfjumna-voda-za-zheni/p-15765962/
видях че е излязъл и едт, но не ми се рискува (за разнообразие)

# 252
Да, цената е прилична и парфюмът не се намира масово. През март 2021 съм го купувала от Нотино за подарък за 119 лв с 9,52 лв отстъпка. Предвид как вдигат цените на всичко, тази е прилична.

# 253
В lerbolario.bg -на 13  и 14  февруари - 20 % на всички парфюми 100 мл. - важи и за физическите магазини.

# 254
Хайде на тестерите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт