Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2022

• 75 738
  • 622
  •   1
Отговори
# 90
Прада като бранд е част от Лореал груп и в последните години се произвежда в Испания.
Не вярвам Нотино да продава ментата.

Допълнителната ми проверка показа, че всъщност в Notino 100ml е произведено в Испания, а 50ml - Франция, докато в Дъглас всички видове са със страна произход - Франция.

Започвам да си мисля, че може и да е оригинален, но има производство на различни места. Бях чела някаъде в темата че произведените парфюми във Франция са с по-голяма трайност.

# 91
# 92
Благодаря за новата тема Flowers Cherry Blossom
Парфюм за ММ не бих купила скоро, антипарфюман е Grinning и ще го изненадам с нещо практично за празника. За себе си взех Номад 20 мл за 30 лв от Парфимо за проба на сляпо. Наистина е красив и интересен, бих взела скоро и Абсолю и ЕДТ за офиса. Нямам път към парфюмерия и стрелях с едно малко Либре пак blind buy.. ццц малко рисково, но ще видим. От Нотино взех с опция малка мостра за проба преди да отворя парфюма. Много удобно, спечелиха ме с тая оферта много, дано да остане като практика. За мен е изключително удобно Hug
Списъкът с желания е безкраен, но ще чакат за тест няколко Ермес-а, че там вече не ми се рискува Simple Smile
Прекрасна вечер от мен!

# 93
Цена без аналог на пазара: https://www.parfimo.bg/philipp-plein-no-limit-eau-de-parfum-za-maje-90-ml-tester/

+

Тестери на Nasomatto в parfimo.bg  https://www.parfimo.bg/testeri-na-parfyumi/?c=2326&sort=price_desc&page=2

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 09:25 от Milen™

# 94
Благодаря за новата тема!:hearts:
Единственият аромат ,който искам и бих взела  е  Sunshine на Amouage. Много моля,ако видите хубава оферта да казвате!:hugs:

# 95
Реших да поръчам  HUGO BOSS BOSS BOTTLED едт, намирам го в parfimo 50 мл за 56 лв. Някъде да сте го виждали на по-добра цена ? Нямам много търпение да чакам за някоя 14февруарска оферта, пък и той не е от най-скъпите, на които чувствително да повлияе някакво намаление и все пак, друго си е да го взема % Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
# 97
Всички стари колекции са преоценена стока, останалото е спекула Simple Smile

# 98
  • София
Следете Скарлет, вероятно ще изскочи пак там на по-нормална цена Wink

# 99
  • на последния етаж
Търся Memo Marfa на добра цена. Може и малката разфасовка. Само в Нотино го откривам, но цената е висока. Confused

# 100
Скарлет ми се струва, че върви накъм закриване. Нищо ново не се появява, а процентите отстъпка намаляват.

# 101
Окончателно ли е спрян Valentino Donna Noir Absolu?
Никъде не мога да го намеря, с изключение на един немски сайт, от който никога не съм поръчвала.

# 102
Окончателно е спрян. Аз съвсем случайно попаднах на дама , която продаваше своя , защото не са се харесали/ пълен до горе Simple Smile /- в събота бях първа пред Спиди да си го взема -  не мислех , че отново някога ще усетя това вълшебство върху себе си Purple Heart

# 103
Аз също я видях тази дама която го продаваше и да знаеш Макадамия че специално за теб се сетих. Знаех си че ще дойде при теб 😆
Ама не даваш отливки 😉
Викам си поне като е адашка ще склони, ама няма 😂😂
Само в кръга на шегата де. Друга дама от групата ми предложи веднага и ще ме снабди с отливка от тази красота Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Търся Memo Marfa на добра цена. Може и малката разфасовка. Само в Нотино го откривам, но цената е висока. Confused
Погледни немските сайтове. Около 45 евро е 10мл.Понякога има и 10% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт