Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 888
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Сливен
Това са капачките, на двулитровите.

# 1 396
Идвам с два проблема.
1.Вчера купих 2 Куинса за последно.При регистрация ми изписа,че кб вече е регистрирана.От Билла е и ми се случва често,но Куинс не ми отговарят и не знам какво да правя.
2.Отворих си последните 2кг София мел,за да регистрирам кодовете.Първият-добле,но на втория ми изписва,че е грешен или регистриран.
И те не ми отговарят как да процедирам.
И още нещо,търся няколко кода от Каменица.Размяна,естествено.

# 1 397
  • Тук и там
Дано участва и бялото, то ми е любимо. В правилата пише да се пазят задължително всички опаковки. Така че внимавайте, да не ги изхвърлите.
\\

Пише да се пазят, но при положение, че се снимат, е излишно, според мен. В предни игри само трупам и накрая в коша, никой нищо не ми иска. Grinning

# 1 398
Уф, спя, извинявам се, аз си мисля за Пиринско.

# 1 399
Идвам с два проблема.
1.Вчера купих 2 Куинса за последно.При регистрация ми изписа,че кб вече е регистрирана.От Билла е и ми се случва често,но Куинс не ми отговарят и не знам какво да правя.
2.Отворих си последните 2кг София мел,за да регистрирам кодовете.Първият-добле,но на втория ми изписва,че е грешен или регистриран.

За първия казус, нямам отговор, защото сокове не пием.
За брашното и на мен ми се случи, точно отворих пакета и при въвеждането ми написа същото, пробвах няколко пъти и все така. После изтрих кода, регистрирах друг пакет и после отново набрах кода, като го прие веднага. Сметнах го за бъг някакъв.

# 1 400
  • софия
Ще се включа в игрите на Буено и Лидъл.

# 1 401
  • София
Някой ползвал ли е Кемперисимо? Прочетох условията на играта и да знам дали да се включа. Тези 1000 лв, които искат депозит, връщат ли от тях после или все се хващат за нещо? Също и колко харчи един такъв кемпер. Примерно от София до морето и обратно колко би струвало. Отделно ясно, че и на море, ако иска човек, си плаща на ден за мястото.

# 1 402
  • Сф
Аз пък се чудя, може ли до Гърция с кемпера? Joy

# 1 403
Търся 2 кода от Каменица давам от КК

# 1 404
  • у нас
Идвам с два проблема.

Имах същия проблем. От София Мел ме посъветваха да опитам да регистрирам от друг браузер или от компютър. И да, от компютъра стана веднага.

# 1 405
Благодаря Ви.Нямам компютър,но ще опитам през друг браузър.Получих часовника от Нивеа,бял.

# 1 406
И аз получих моя но е сив

# 1 407
Благодаря Ви.Нямам компютър,но ще опитам през друг браузър.Получих часовника от Нивеа,бял.
За бележката от Била - слагай нули отпред, докато я приеме (започваш с една и увеличаваш, докато стане Simple Smile  ). Аз така правя, когато има проблем.

# 1 408
Обикновено така правя,Петя.Но след като отказаха да ми дадат награда,вече своеволия не правя

# 1 409
Но в случая нямаш вина, че бележките от Била са с по 3-4 цифри и се повтарят. Би трябвало те да вземат това предвид.

Общи условия

Активация на акаунт