Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 898
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 380
Дано не ви пратят Просо, че аз още се ядосвам. Така и не ми отговори никой по този въпрос. Здраве да е, повече няма да им играя в игри, в който не е упоменато изрично заглавие.

# 1 381
И моята книга я няма. Днес пратих нов мейл, да видим. Иначе се включих в 2-3 игри, но резултат няма.

# 1 382
По принцип в игрите с книги винаги се пробутват някакви залежали книги без особена стойност. Най-честно е някой ако иска да подарява книга, да даде по един ваучер от 20 лева за книжарница и всеки според вкуса си да отиде и да си избере книга. В Инстаграм някои от профилите за книги и литература разиграват гивауеи, в които всеки в коментар посочва коя книга иска и накрая победителят получава това, което е написал. Ето така се прави.

# 1 383
  • София
По принцип в игрите с книги винаги се пробутват някакви залежали книги без особена стойност. Най-честно е някой ако иска да подарява книга, да даде по един ваучер от 20 лева за книжарница и всеки според вкуса си да отиде и да си избере книга. В Инстаграм някои от профилите за книги и литература разиграват гивауеи, в които всеки в коментар посочва коя книга иска и накрая победителят получава това, което е написал. Ето така се прави.
Е, да де, ама не е честно един да получи книга за просото, а друг последния роман на Луиз Пени, дето излезе преди два месеца. (Завиждам за нея 😃)

# 1 384
  • гр. Кюстендил
Днес ми донесоха тениската от Пиринско / Лео Експрес/. Много ми харесва, приятна материя, НО замалко да не ми стане /даже леко я опъвам, ама надявам се ще отпусне/ Grinning М размер е, женска, мислех, че ще си пращат мъжки Л-ки примерно на всички и не се допитах дали предлагат различни размери, макар че пак щях да кажа М. Та може да е от полза на някой спечелил, ако прецени да се договаря за размер, че нещата са им готини и поне мен щеше да ме е яд, ако не мога да си я нося.

Скрит текст:

# 1 385
Супер е тениската, честито!

# 1 386
И аз си получих шапката от Пиринско днес. Ама не е нищо особено. Дано ми се падне нещо по-хубаво.
Чакам тегленето на ДНК- Направи го. Това ми е най-голямата надежда. Стискайте палци... че памперси за година ще ми дойдат добре като родя! 😁

# 1 387
Нова игра на Лидл за 150 ваучера за 7дни с кемпер https://www.lidl.bg/lidl-plus/camper

# 1 388
Наградата в Лидл на пръв поглед е хубава, но има доста условия за нейното ползване. Прочетете добре правилата преди да се включите!
Някой спечели първата награда в Пиринско за 24 февруари към 0:50 ч.

# 1 389
  • Сливен
Определено ми харесва играта им,щом тегленето е подобно на миналогодишната игра,на Фереро Роше.

# 1 390
Дадоха ми капачка от Каменица с 8цифрен код, обаче ми дава, че е непълен или грешен. На някой случвало ли се е? да не би да е от стара игра, че аз не пия бира. Такива ли са капачките?

# 1 391
Стара е.
В настоящата участват само стъкло и кен.

# 1 392
  • Сливен
Стара е.
В настоящата участват само стъкло и кен.
Не е вярно.Участват и пластмасовите бутилките,от 1 и 2л. Аз спечелих отвертката,с 2 капачки от двулитровите шишета .Simple Smile

# 1 393
От настоящата игра на Каменица, капачките на ПВЦ бутилките са златисти, а в горната част бутилките и кенчетата са с червен етикет. И аз участвам, засега без успех с тези от 2 литра, та не са само стъклото и кенчетата в промоцията.

# 1 394
И аз спечелих отвертките с капачки от ПВЦ 2-литрови бутилки от Каменица.

Общи условия

Активация на акаунт