Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 898
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
Пак си спечелих Коледен календар от Метро и пак има ваучер за 10 лв в него Joy
В кварталното магазинче има игра със скреч карти на някакъв оризовки - последно време ги ям много, та след малко ще отида, да си пробвам късмета
В Пиринско не знам си колко кода регистрирай, като пробвах в часа, в който спечелих одеялото, малко преди него, малко след него - няма и няма Rolling Eyes
Ама не се и отказвам - и якето и зеления суичър ми харесват, бирата я пием, така че ще продължавам да пробвам пък може и да ме огрее

# 1 366
Много искам и аз смарт часовник. Даже бих разменила професионалната маша за къдрици Бейбилис за часовник. Някой ако има интерес,лс.
Иначе благодарение на една страхотна дама се включих в Биогая,стискам си палци! Никъде не печеля напоследък,даже май за тази година още нямам награда.

# 1 367
  • Пловдив
Аз съм с тротинетка за трикове от Фейсбук. Отдавна не бях печелила от там Simple Smile
От нова година насам се пуснах и из Инстаграм. Само 1 наградка от там досега-рокля.
Иначе, участвам в Каменица, Куинс, Милка, Пингуик, Маги, Рафаело, Кит-кат, София мел, Престиж, Активия.
Активизирала съм се, та да видим Wink

# 1 368
# 1 369
  • София
Дано участва и бялото, то ми е любимо. В правилата пише да се пазят задължително всички опаковки. Така че внимавайте, да не ги изхвърлите.

# 1 370
Браво на Киндер толкова много игри. Адмирации пък другите големи фирми да ги е срам само се скатават.

# 1 371
Имаше игра на syoss, но не я откривам, намира ли някой линк?

# 1 372
Имаше игра на syoss, но не я откривам, намира ли някой линк?
Предполагам е тази:
https://syoss-promo.bg/

# 1 373
Тази е само за ДМ, нямаше ли и друга?

# 1 374
Тази е само за ДМ, нямаше ли и друга?

Да не я бъркаш с играта на Gliss - https://sk-promo.bg/

# 1 375
Да, явно с нея я бъркам, взела съм syoss, но от Лили и сега не мога да я регистрирам Joy

# 1 376
Моята книжка от Розали я няма.
Играя само в София Мел и в Рафаело с бележка за 5 лв. Чудя се да взема ли още една! Сякаш в предната игра доста хора се похвалиха, за сметка на играта с бонбоните Фереро Роше.
Имаше и игра с рецепти май на "Аз жената", но се помотвам и се чудя дали да се включа. Може да пратя 2-3. Те всички игри май са докрая на февруари.
И моята я няма. Бях им писала имейл, защото видях че другите получават. И след няколко дни ми отговориха че не са ми получили имейла и пак да оставя данни. Това и направих. При мен си ми стоеше имейла, който им пратих 🤔

# 1 377
И аз им писах и отговориха, че не е получен. А аз точно на изпратения с цитат отговорих, да видят, че съм пратила още януари.
Другата седмица ще чакам книжката.

# 1 378
И аз им писах и отговориха, че не е получен. А аз точно на изпратения с цитат отговорих, да видят, че съм пратила още януари.
Другата седмица ще чакам книжката.
Аз не получих обратен отговор, но ще видим. И аз като цитат им върнах отговор

# 1 379
Играта на Киндер Буено е страхотна. Ще участвам.Hug

Общи условия

Активация на акаунт