Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 857
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 440
Преди малко спечелих проектора на Прингълс, не мога да повярвам! Много хубава и желана от мен награда! Heart

# 1 441
Звънят за фрайърите от миналата игра на Маги Hug Хубав и успешен ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 1 442
Не, серумът на Гарние за тест го няма, вече не се и надявам. Не зная защо така.

# 1 443
И аз получих смс за маската от ДМ. Вчера видях във фейса за серумите на Висши, пишеше че ще се свържат със спечелилите. От 150 човека, само 1 каза, че е получил нещо и то беше съвсем скоро след края на играта (според мен де)

# 1 444
  • София
Кратка Анкета с томбола на Проспан за часовници, слушалки и колонки:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqvXkxZKswOVGL9Utq62UA … Bgk5S1Xw/viewform

# 1 445
За    Mr.Bricolage

Добави промо код DEKOR и вземи 10% намаление на плочки за баня.

Добави промо код PARKET и вземи 10% намаление на ламиниран паркет.

# 1 446
Хайде да минава този февруари от толкова игри нищо участвам в Престиж,Милка,Рафаело,Киндер,Маги дано имам пък там късмет дано мрънкането помогне

# 1 447
Навих моя приятелка да се регистрира и тя за тестовете на ДМ… Спечелила е серума на Гарниер и още не е пристигнал. Аз се регистрирах и за серума и за маската, ама нищо. Днес ме пита дали знам кога пристигат наградите. Погледнах в сайта и наистина името ѝ е сред печелившите, има имейл, но не е дошла награда. А гледам че на момичета от форума вече маската им пристига, която беше след серума… Има ли някой спечелил серум и да е/не е пристигнал?

# 1 448
Мъжът ми също е избран за тест серум на Гарниер, но не сме го получили още. Може би другата седмица, крайния срок беше 27.02 в правилата.

# 1 449
Подарявам кода за портокалите, ако някой иска, меденката е подарена.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:51 от Малечка90

# 1 450
  • Пловдив
Пристигна ми одеялото за пикник от Пиринско - страхотно е! Доста по-голямо от очакваното, с много приятна на допир материя отгоре. Сгъва се като чантичка и е удобно и за носене - при първа възможност ще го пробваме и в полеви условия Simple Smile
Донесе го куриер на Лео. Стриктно провери кода и го взе.

# 1 451
  • Сливен
Здравейте! Имам спечелена някаква награда , не знам каква от
анкетното поучване “Изследване на нагласи и потребителски характеристики спрямо онлайн платформата BG-Mamma“.
Пратих им данни за доставка ,но ни вест ,ни кост.
Някой от вас дали е спечелил?

# 1 452
Здравейте! Имам спечелена някаква награда , не знам каква от
анкетното поучване “Изследване на нагласи и потребителски характеристики спрямо онлайн платформата BG-Mamma“.
Пратих им данни за доставка ,но ни вест ,ни кост.
Някой от вас дали е спечелил?
https://bg-mam.ma/p/840351/44335299

# 1 453
Играта на Куинс активна ли е още? Ако да може ли линк?

# 1 454
Yessssss 🤩🤩🤩

Общи условия

Активация на акаунт