Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 137
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 470
Точно купих "за последно" Милка и направо не повярвах, че печеля 😂
Изтеглили са ме и У фейса за разсад 😂
Днес ми е ден. Но на Каменица и аз греда - като не ги приема ги въвеждам наново и става. Но на мен всеки път на регистрация ми забива и трябва да натисна пак.

# 1 471
☀ ЕТО КАКВИ 25 500 ДРЪВЧЕТА💚 ПОДАРЯВАМЕ, УТРЕ,
СЪБОТА (26.02.22 г.), този път в Плевен и в Габрово 🇧🇬 :

1⃣ Леска/ лешник (Ран Трапезунски);
2⃣ Орехи;
3⃣ Слива (жълта афъзка);
4⃣ Вишни (облачински);
5⃣ Дюли;
6⃣ Ябълки;
7⃣ Череши;
8⃣ Липа;
9⃣ Акация;
🔟 Явор;
1⃣1⃣  Златен дъжд;
1⃣2⃣   Бял бор;

🌳 ЕЛА. ВЗЕМИ. ЗАСАДИ! 🌳

https://www.facebook.com/groups/gorata.bg/permalink/968904853751348/

# 1 472
  • София
Тъй като нямам късмет с машината за пуканки в Кока кола, реших да си купя. Гледам в ОЛХ една дама я е пуснала за 77 лв. при положение, че с 2 години гаранция може да се вземе за 64 лв. От другата седмица в Кауфланд ще има подобна на 34.99 лв.

# 1 473
  • Елхово

Каменица - от първите капачки Money

# 1 474
Баща ми е ходил на събитието на Гората, но каза, че има хиляди хора и се е отказал да чака. Някои са се натоварили с колкото могат да носят (изглежда дават на всеки колкото иска, няма лимит).

# 1 475
  • Бургас
Моите елхички от Гората,няма да ги бъде.
Получих ги жълтеещи,сега са останали без иглички и едва ли ще пуснат нови.

# 1 476
И моите изглеждаха зле. Вече са посадени и не съм ходила до там да проверя как са. Но поне люляците изглеждат жизнени.

На мен ми стана неприятно, че на страницата във Фб бяха снимали истински малки елхички, когато публикуваха съобщението, че раздават, а това, което получих нямаше нищо общо със снимката. И после излезнаха предимно снимки на хора, които са получили истински дръвчета, а моята не пожелаха да я публикуват. Еми, ако знаех, нямаше да платя и доставката (колко съм "неблагодарна")...

# 1 477
  • при късмета
С иглолистните трябва да се внимава къде се садят. На повечето корените са надолу, но има видове, на които и настрани отиват и стават толкова големи, че и къща бутат с времето.
pppqqq, ако все още са ти излишни двата люляка и твоя познат не ги е потърсил, бих ги взела.
Само в Рафаело и Куинс участвам в момента, голяма скука

# 1 478
Не се е отказал - той ще го сади в двор, предполагам, че като се накани да пътува, ще ги вземе. Но ако има промяна в ситуацията, ще ти пиша Simple Smile

# 1 479
  • Елхово

днес определено ми е ден Animal Beetle

# 1 480
  • Plovdiv, Bulgaria
За колко време ви одобряват бележките от киндер? Пише, че ще пратят имейл, но нямам никакъв и не знам какво да правя, в профила като вляза не ми излиза нищо.

# 1 481
Здравейте, може ли малко информация как изглежда опаковкана на Прингълс за спечелване на проектора и също до кога е играта, не намирам линк.

# 1 482
Здравейте, може ли малко информация как изглежда опаковкана на Прингълс за спечелване на проектора и също до кога е играта, не намирам линк.

До края на февруари е играта, пише го в правилата, има и опаковката най-долу на страницата: https://celebrate.pringles.com/bg_BG/Home

# 1 483
Играта е само с регистрация, няма нужда от опаковка.

# 1 484
А на мен от седмица вече при опит да се регистрирам в Прингълс ми дава грешка все и не мога да се регистрирам. Някой има ли подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт