Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 129
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 485
Случва се. Трябва да се пробва няколко пъти и става.

# 1 486
Идвам с въпрос. Преди време участвах в игра за слушалки на КК. Времето за теглене на печеливши отмина, мисля, че съвпадна с момента на еуфория от големия бъг, когато всеки печелеше (забравих какво) Grinning . Та, следя темата тук, пощата си, приложението.. Ни вест, ни кост. Все едно никога не я е имало тази игра. Нещо да съм пропуснала? Някой да е спечелил?

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 13:52 от dilly_

# 1 487
Идвам с въпрос. Преди време участвах в игра за слушалки на КК. Времето за теглене на печеливши отмина, мисля, че съвпадна с момента на еуфория от големия бъг, когато всеки печелеше (забравих какво) Grinning . Та, следя темата тук, пощата си, приложението.. Ни вест, ни кост. Все едно никога не я имало тази игра. Нещо да съм пропуснала? Някой да е спечелил?
Никой не се похвали със слушалки!
Никой не се похвали и с мултикукър, който беше заедно къс слушалките.

# 1 488
Имам код за 13 %отстъпка на About you, важащ до края на месеца. Ако някой има нужда да пише.

# 1 489
  • София
Игра с регистрация в платформа-на Devin е инициативата.Всеки,който се регистрира, участва за 5 седмични награди,а накрая голямата награда е почивка.
https://vedri.bg/

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 15:18 от bubanka

# 1 490
В игрите на КК никога не се знае раздадени ли са награди. За съжаление и жалбите едва ли ще променят нещо.

# 1 491
Честито на спечелилите от Милка и КК
Аз днес с 3 бележки в Милка и няколко кода в КК сутринта рано, нищо не спечелих. Ще регна още едно участие за Рафаело, в Милка съм вече с 4 участия и половина за голямата награда, но те никак не ме харесват явно. В Киндер шоколад и на мен ми се бави одобряването на бележката, но иначе я виждам в профила чакаща, даже историята, която ми отключи изчезна, а аз реших да я отворя, когато съм с малкия, не веднага като ми я отключиха. В Прингълс многократно опитах да се регистрирам, изобщо не ми дава на мен. Другата седмица май трябва да ми изпратят меда от абонамента за осиновения кошер, който спечелих в инстаграм. Иначе участвам в доста игри с покупка, досега нищо от никоя от тях, надявам се да ми се падне нещо от тегленията, които предстоят скоро. В Каменица също съм с нулев късмет засега.

# 1 492
Днес късметът ми се усмихна и спечелих Автоматичната отвертка от Каменица Simple Smile Ако ме изтеглят и за Винтоверта ще е чудесно, но едва ли 😂🙈 🎉

С Въпрос към Спечелилите Бебешко олио на Икаров от ДМ - Получихте ли анкета ?
Аз не съм .

# 1 493
# 1 494
Тъй като нямам късмет с машината за пуканки в Кока кола, реших да си купя. Гледам в ОЛХ една дама я е пуснала за 77 лв. при положение, че с 2 години гаранция може да се вземе за 64 лв. От другата седмица в Кауфланд ще има подобна на 34.99 лв.

Малка подробност, че доставката от този сайт е 22лв.

# 1 495
  • София
Говорим за цена на артикул, а не за доставка.  Но то когато искаш да оправдаеш нещо, от девет кладенеца вода може да донесеш. Явно много присърце някой взимат нещата.

# 1 496
  • Б
Здравейте, серума на Гарние от играта на ДМ получихте ли го? На мен още никой не ми се е обадил,, а утре май беше крайния срок.

# 1 497
Днес се включих в Милка и Маги за пореден път, като пак е нищо от Милка.
Очаквам с нетърпение игра на превръзки, че запасите ми намаляха.

# 1 498
  • Sofia
Купих един Киндер пингуи -как да разбера дали е за настояща игра или тази,която е от 1 март? Пише Само за теб с препратка към сайта...

# 1 499
Купих един Киндер пингуи -как да разбера дали е за настояща игра или тази,която е от 1 март? Пише Само за теб с препратка към сайта...

Коя настоящата игра визираш?

В момента има на Kinder продукти, тя е до края на март и там се регистрира касовата бележка, няма значение каква е опаковата.

Май има и на Kinder Pingui, ама тя пак е с регистрация на бележка, не на код.

От 1 март започва игра на Kinder Bueno, която е с промоционални опаковки и код.

Общи условия

Активация на акаунт