Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 900
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 105
Да, разликата е 10 години, но Мери е жената на престолонаследникът, а Катрин - на сина на престолонаследника.

# 106
Само да вметна, че Мери е едно поколение по-напред от К. по пътя си към съпруга на крал.
Това е без значение, защото Мери започва да носи британските брандове след сватбата на Катрин. Може би само Маккуин е изключение. Добри инвестиции за британската модна индустрия.
Изглежда, че Катрин ще трябва да ходи до Копенхаген на пазар.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 13:24 от Tinо

# 107
Блу има предвид, че Чарли стои   първи , пък тогава другото поколение. Далечко е от престол Кейт. Няма предвид възраст.

# 108
И Кейт започна да носи американски марки, дано са добри инвестициите за тях (:
И така...въртят едни пари по чуждите индустрии и бизнеси

# 109
Да, да Blush защо реших, че за възраст става дума...

Тино,
Ефектът Кейт.

Хубава е розовата рокля, напомня ми на златната на Кейт - блясък, блясък..

# 110
Пресечни точки в гардеробите. Мен и двете ме кефят.😀

# 111
В новата си роля на патрон на Футболния съюз по ръгби, херцогинята на Кеймбридж е на стадион Туикенам, за да се срещне с играчи, треньори и съдии на Англия и да се присъедини към тренировка, която се провежда на терена.

# 112
Ох, колко е важна осанката и стойката.
Хич не ѝ правят комплимент на Катрин тези сравнения с Мери.
Уж една и съща дреха, пък разликата очеизвадна.

# 113
Ами няма разлика между подплънките на Кейт и тези на Мери; бляскавост, дизайн на роклята също. Прекалено явен е двойният стандарт.  За кадифената пижама същото нещо.

Хубаво е, че Мери черпи вдъхновение. Забавно е колко много хора разбират за първи път, че в Дания има кралско семейство. Има ползва от безкрайните фотосесии.

# 114
  • София

Липсата на познания у някои хора, отново ли я приписваме на Мери?

# 115
Какви са младичка тук 😊 Хубава двойка са

# 116
# 117
Есме, от днес?

# 118
  • София
Херцогинята на Кеймбридж посещава тренировка по ръгби в Англия днес в Twickenham като част от новата си роля на патрон на Футболния съюз по ръгби.
Колко е хубаво докато имаш ангажиметни и да се забавляваш заедно с изпълнението им:

# 119
Да, от днес.

Никаква идея нямам коя е носила дадена рокля първа и коя втора. За мен лично няма значение. Стана дума за еднаквата им пайетена рокля на Пакъм и реших да кача и другите им общи тоалети. Някои ми харесаха повече върху Кейт, други - върху Мери, но като цяло и двете имат и фигурата и излъчването и изглеждат много добре.

Общи условия

Активация на акаунт