Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 915
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 135
Ясно, Тино, мерси.
Радвам се, че поне заслужената почивка ще си запазят, както и че в някои държави има прозрачност относно ваканциите на роялите (:

# 136
  • София
От всички снимки личи, че федерацията по ръгби е много доволна от новия си патрон, а Кейт изглежда великолепно!
Физика, спортна форма, визия - всичко е на ниво.

# 137
Не става дума за златната, а за зелената:

# 138
Двата тъмнолилави костюма нямат нищо общо - плат, модел, силует, а дори и цветово се различават. На Мери наистина стои в пъти по-добре, да не говорим колко царствено е кадифето.
Подплънките при никого не ги харесвам, просто този тип геометрични форми, в стил 80-те не са ок, лъхат на ретро в недобрия смисъл.

# 139
  • София
В различни пози са, но дори и тук се вижда разликата - за тази зелената изобщо не направих връзка, че е същата рокля.
За мен подплънките са излишни и за двете дами, но явно Пакъм ги харесва и ги слага постоянно.

Албер пристиха в Пекин за Олимпиадата

Други от наш'те хора знае ли се дали ще има?

# 140
Да, роклята е същия модел, но в различен цвят. И на двете стои добре - имат осанката, положението за такива рокли.

Мери позира добре, личи си, че с фотографа са подбрали перфектната поза, позиция на ръцете и чупка в кръста, за да се постигне максимален ефект. Трудно може да се сравнява позиране и репетирана стойка със снимка на човек в движение, който не позира на фотосесия.

# 141
  • Някъде там
Охо с любимото ми палто. Колко са щастливи сред природата.

Я да ви сложа една прекрасна  Мери от 2007-ма с един от любимите и брандове Temperley London  .

И през 2008-та на вечеря послучай кръщенето на приятелско дете.

Тази също е тяхна.

Мери винаги е носила разнообразни марки. Както датски така и на чуждестранни дизайнери.

# 142
Всъщност, и на мен не ми харесват подплънките, но върху Мери Роклята е като излята по фигурата й. Освен това, стайлинга, снимките, въобще целият вайб е на стилна и съвременна жена

# 143
Star, на същото мнение съм.

И аз не намирам голяма прилика в костюмите, освен, че са лилави, но и двата много ми харесват. Съгласна съм, че кадифето е царствено, а не пижамено. 😁 И Уил много го харесах в неговите кадифени сака. Страхотен беше.

# 144
  • София
Тази също е тяхна.

Мери винаги е носила разнообразни марки. Както датски така и на чуждестранни дизайнери.
Тази рокля не съм я виждала, но ми харесва, но без черните рошави елементи. Горната част е фантастична.

Ей, сега с това кадифе ме подсетихте, майка имаше кадифена пола, дълга, черна, официална - трябва да я изровя, само не знам за къде да я сложа. Освен някоя фотосесия.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:29 от Lana

# 145
Мери май отдавна носи лондонски дизайнери, така си и знаех, де.

Кадифето е наистина regal, но както сме отбелязвали многократно, човекът прави/носи дрехата.
На Мери просто и се получава перфектно с кадифе:

Скрит текст:
Ей, сега с това кадифе ме подсетихте, майка имаше кадифена пола, дълга, черна, официална - трябва да я изровя, само не знам за къде да я сложа. Освен някой фотосесия.

О, изрови я задължително Heartpulse
И аз имам рокля в тъмносиньо кадифе, която от две години наистина няма къде да сложа.
Преди това се случваше да я облека веднъж годишно, но надеждата, че пак ще я нося не ме напуска.

# 146
Обула е бутонки днес

# 147
А старите снимки на Мери са по повод юбилея ѝ след броени дни. И, изобщо, затова толкова много коментираме Мери последните дни.

# 148
  • София
А старите снимки на Мери са по повод юбилея ѝ след броени дни. И, изобщо, затова толкова много коментираме Мери последните дни.
Юбилей, който още не е настъпил, нали?

На мен лично не ми пречи нито една снимка - пречи ми когато се цитират редица снимки без скрит текст, но досега не съм докладвала нито един пост в темата, та го подминавам и това.

# 149
От чисто любопитство какво се случва с патронажите на покойния Филип? Нещо...нищо не се чува за тях, а бяха около 100 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт