Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 823
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 395

Роклята на Дория е Бърбъри, хубава е:

Дория изглежда невероятно. Направо не мога да й се нагледам.

# 1 396
На необработените снимки лицето на Кейт не изглежда добре. Много е отпуснат лицевия контур. Тя може да си позволи качествени процедури за лице, но се чудя защо не го прави. Не говоря за лифтинг, с добра козметика и с масажи може значително да се забави това отпускане.

# 1 397
Има ли други снимки на Мадлен, тази е доста отдалеч, иначе изглежда доста свежа и щастлива

Рания е другата, която е топ днес, но много малко снимки има или аз съм пропуснала.

# 1 398

Роклята на Дория е Бърбъри, хубава е:

Дория изглежда невероятно. Направо не мога да й се нагледам.
И аз. Колко ли горда мама е сега. А Меган прилича много на нея 🥰

# 1 399
Визитата на Кейт в Дания е отразена и отвъд океана
Снимката е от сп. Хелоу (Стара е, да не се обърка някой)

# 1 400
  • Down south
На снимките в по-далечен план, роклята на Мегън изглежда добре,  но в по-близък, нещатата рязко се променят. В горната част стои странно, сякаш нещо се е разместило или отпуснало.
Дория изглежда много добре, всъщност по-добре, отколкото на сватбата.

# 1 401
  • На топло
Не ми харесва, че роклята не е подходяща за този липсващ бюст. Но е по-добре от червената.
Залата е празна, няма нито един зрител....🙄 много нагласена награда.

# 1 402
Много е хубава Меган! И роклята, и косата, и усмивката. Сияе наистина!
Хари по не ми харесва нещо. Пораздърпан ми се вижда. Той поначало си е небрежно елегантен, в това му е чарът, но сега май коремче си е отгледал 🙂
Дориа, когато се понагласи, изглежда много добре.

# 1 403
Не ми харесва, че роклята не е подходяща за този липсващ бюст. Но е по-добре от червената.
Залата е празна, няма нито един зрител....🙄 много нагласена награда.
Много от наградените също не присъстваха да получат лично наградите си, някои дори и видеосъобщение не са изпратили.

# 1 404
Колкото ще са е непрестижна наградата, важното е, че ги видяхме  и изглеждат великолепно.

Не можем да питаме и уточняващи въпроси ли вече?

# 1 405
Дория защо позира на сцената с Хари и Меган? От телефона не съм очарована от роклята на Меган.

# 1 406
  • Някъде там
Много е хубава Меган! И роклята, и косата, и усмивката. Сияе наистина!
Хари по не ми харесва нещо. Пораздърпан ми се вижда. Той поначало си е небрежно елегантен, в това му е чарът, но сега май коремче си е отгледал 🙂
Дориа, когато се понагласи, изглежда много добре.
Аааааа птица къде видя коремче ?
Ето ти го от преди седмица.

От костюма ще да е.
То не че се вижда както трябва защото светлините бяха и те в синята гама и не бяха ок.
Hello Canada 🙂

Ани не са малко снимките на Рания. По назад са.
Вчера сложих.Като жива се движеше тази пола, голяма красота и в движение.

Ето в историята се вижда.
https://instagram.com/stories/queenrania/2782298756784259654?utm … edium=share_sheet
Мария Тереза с новата прическа е топ.

# 1 407
Харесах Рания ,стои  излято  тоалетчето, на мен няма как да стои така, дори като млада. Иска си жената под него да е точно тази.

# 1 408
  • София
Личното ми мнение е, че наградата на Маркъл и Хари е организирана от техния PR с цел да се покажат.
Липсва публика, липсват други наградени ... странна работа.

И пак личното ми мнение е, че роклята първоначално изглежда добре, но като погледнеш дребните детайли - не е така. В бюста е странна, има някакъв шев от едната страна, надолу стои като чувал.
Дория изглежда добре, но тя с каква цел е там, не е ясно - май е единствената публика. 

# 1 409
Какъв цвят е полата на Рания? От вчера се чудя червена ли или цикламена.

Давиз, може ли още веднъж в движение д ая пуснеш, моля. Там пък с цепки ми изглеждаше.

Общи условия

Активация на акаунт