Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 99 181
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 105
На винце съм аз, домашно, червено, купаж от мерло и хамбургски мискет...

# 106
Ммм, хамбургският мискет е страхотен сорт. Самото грозде е убийствено вкусно. А вино от него не съм пила поне от 100 години.

# 107
В дилема съм, днес ЗарезАн  ли е или ЗарЕзан?
Пожелавам  само зарязани  проблеми , но никога не се чувствайте зарязани!
Мамка му, сътворих омоним… карамелената е голяма муза!
За писането…пишете ей,  не се помайвайте, преди пет години не разпратих едно съобщение до 30 души. Хората ме предупреждаваха- ако не го изпратиш до поне 30 души, 10 години, без секс. Остават ми още 5.
И аз ще пиша на ръка, искам нова работа, нов хабитат, нов мъж. Всъщност НЕ, без мъж! Нямам желание нов недовършен да се размотава в новия ми живот! Не искам да смятам колко часа пропилях в каторжен труд днес. Надрусах се  с АД, усилвам действието им с алкохолец, щото не издържам. Бабри, няма страшно да се пристрастя към лексотана, изпих последната таблетка, утре ще диря някакъв заместител, щото без помощни субстанции не се трае.
Кло, благодарности, че за пореден път отвори за нас портите на „Тайната ни градина“ Heart
П.П. Нахалницата е картинка Heart

# 108
Да, Ренко, именно това е най-силния ми довод "за" продажба - продаваме и купуваме къща някъде. Но МУ не е съгласен, пък и има и разни други фактори.

Брррр, въшки Fearful
Имам детски спомен как майка ми ме пощи точно както Уиш разказва - кичур по кичур, с един ситен гребен. Обаче пък косата ми беше станала невероятна от адската смес газ-мас-оцет.

Карамелчик, внимавай с тия хапове, че и в комбинация с алкохол Hug

# 109
Къде я видяхте Нахалницата? От одеве чета,а не съм видяла. 👀

# 110
Ени, по-назад я бях пуснала като 6-годишно спящо ангелче, дето не му личи каква гадина нахална е. Ако ѝ пусна сегашна снимка, ще ме закове с правата лопата.

# 111
  • София
Аз я видях Уишовата щерка. Нямаше изобщо никакъв вид на зло същество, майка ѝ я клевети злостно. Smiling Imp ДететУ не е случило на майка (като моето).
Мойто мрънка, че косата му мирише на гадно от препарата. Матянезнае какво беше газ, мас и оцет. Scream А аз бях и още съм с гъста и къдрава грива, много гъста.

# 112
Изпуснала съм я значи.
Газ,мас и оцет верно беше отврат,но пък косата после ставаше суперска! 😆 И мен са ме мазали,че систъра беше хванала,от там и аз. 🙊

# 113
Не съм редактирала, Ени. Там си е гадината.

# 114
Видях! 😍❤ Мъничка душица,да не си посмяла да се оплачеш! 😁

# 115
  • София
Ммм, хамбургският мискет е страхотен сорт. Самото грозде е убийствено вкусно. А вино от него не съм пила поне от 100 години.

Прочетох болднатото и започнах нещастни опити да сметна колко годишна трябва да е Уиш. 😄 Не успях да  докарам сметките в човешка възраст и едва тогава ми просветна, че то просто това е израза. 👀 А дори грам алкохол не съм турила в устата си днес. Явно имам отчайваща нужда от сън. 🤔🙃

А против въшки мазали ли са ви с онова зеленото? Копрол май беше. Ай, как сърбеше!!! 😱
На мен от газ, мас, оцет косата ми се омазни брутално.

# 116
Уиш,ти си майка герой!Моята директно ме офъка 😂,бях вечно въшкясала.От ДГ та до към  трети клас аз бях с въшки все.А косата ми явно от постоянното газ-мас-оцет е гъста много .Писна й накрая явно.
Даже сега като е къса ако не е подстригвана и филирана от 20 дни и не мога да забия гребен в нея.Фризьорката ми я изтънява много ,иначе е като каска .

# 117
О, да, Бобч. Ако не играе здраво филажната ножица, моето пикси става като шапка ушанка.
Малко ти е алкохолът, Панди. Сипи си бързо едно двойно.

# 118
Общество любимо, трябва да седна пред компа утре и да намяткам рецептите на мястото им, защото от телефона ми става все по-трудно да я упражнявам тази дейност.

О'Рахаля тази вечер се е разюздал, изкарва ми от клавиатурата поправки с думи, които никога не съм използвала. Писах, писах, пък изтрих.

По отношение на китното ни местенце, не забравяйте, че втора тема по ред, шапката ни е избрана от Добри. Водолейката ни е идеална.

А ти скъпа, всеки ден да ни пускаш снимкови репортажи, на нас все няма да ни е достатъчно Та чакаме още, обеща крокодили, да не забравиш само.

# 119
Само аз не се явих на проверката в новата ни темичка/О, рахаля ме оборва с тениска/Кло,благодарско за местенцето ни!Да го пълним само с майтапи,кекс, 😄., рецепти!
Хубав да е денят ви, Куклани!

Общи условия

Активация на акаунт