Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 119
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 90
Абе,Панде,как баш на теб ти го пратиха това 😳.На мен пО би ми отивало 🤭😂
Ох,тоя дето го е мъдрил тва за позитивизма,да дойде в нашите обувки,па да видим тогава,какви мисли ще му ражда главата.
Леко подобна книга четох наскоро,за мотивация обаче беше.Е,тя трилър се води,но главнята героиня работеше за мотиватор.И често пускаше мотивиращи фрази,или такива с някакъв извод.Едно ми допадна,и си го снимах.

Бърд,в кой виалет е апартамента?Може и само първата буква,аз,ако не съм изпушила съвсем,би трябвало да се сетя 😂
Имам чувството,че няма накъде по-зле да става терминатора,но всяка вечер от последната седмица,ми доказва,че не е така 🤐

# 91
Ренко,някой скок ще да е. Дишай дълбоко! И си сипни. 😆🤗
Видях в Кауфланд ще са на промо някакви вина Асеновградски,че мернах нещо обсъждахте.
Аз съм загледала един турски сериал с една много любима актриса,за бракоразводни дела се разказва. 🤪😂
Казах ли,че МУ от снощи ми лази по нервите и пак не му говоря. 🤐 Оня ден ме хванаха лудите и го питам-кога е моят почивен ден??! Знаете ли какво ми отговори-ми всеки ден! 👀🤭🤐 Така лииии?!! Хммм.......

# 92
Нашпорт... хлъц...

# 93
  • София
Ени, да се вземеш в ръце значи и от утре - почивка. И те така всеки ден.

НаШпорт, Хълцуланке!

# 94
Ени, жив ли е все още?
Мързелче, с какво се нафирка? Изпий едно и заради мен!

# 95
  • France
Наспорт! Таз вечер съм на ромчИ пак.
Аман от позитивизми. При мен въобще не функционират. От 4 години си повтарям, че нещата ще завият в хубава посока и все по-зле става. В такава дупка, пардон, клоака досега не съм била Tired Face

# 96
Жив е. За сега. Ама много черни точки натрупа.
Панде,днес беше така. Не съм пипнала нищо. Да види какво е като съм почивка и аз. 🤪😁

# 97
Нашпорт и от мен. Започвам втора бира, че лекувам цистит, а когато е за лечение, съм много сериозна. Хълцук и аз.

# 98
Ренко, в Пловдив е.
Ами, Ени, почивай си тогава, да види ТУ резултата. Ей, ама са диванета тия мъжове.
Мързелче, Уиш, нашпорт! Уиш, ти баш като от картинката на Пандето, с лечебна цел Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:21 от Birdflower

# 99
Уиш, топла нали ? Simple Smile
Аз от зор миналата седмица на леда да не си счупя нещо като паднах, съм разтегнала нещо на кръста. Та, малко съм като бабичка, трудно ходя, едвам ставам, по-голяма беля си направих, отколкото ако просто бях паднала.

# 100
А, не, не, не, няма да се самоцакам с топла бира. Simple Smile

# 101
О Ваичка,успяла си да се догодиш. Да минава.  Аз освен себе си,трябва да пазя и дребната. Така смело си стъпва по леда,все едно е на сухо.

# 102
Хм,с ТЕЦ са много тачени по мои наблюдения.Ако и не е панел-още по-добре.Но ново строителство с ТЕЦ почти няма в Пловдив,та вероятно е.Даже и квартала предполагам кой е 😂.Ако го продадеш,би могла да сбъднеш мечтата си за самостоятелна къща.От друга страна,ако е винаги зает,си осигурена с допълнителен доход.
Еййй,иде време за плащане на данъците 🙄

# 103
  • София
Наздраве! Аз съм на ракийчица, за сърдечно-съдовата система, дезинфекция и нервите. Днес на всичко отгоре реших, че виждам гнида в косата на наследството и отрепахме 40 лв в препарати. Детето ме гледа двайсет минути в косата и вика, че нямам нищо, аз викам туряй от шампоана да има. Наздраве пак. Сега, и да не е имало въшки, така ми е по-спокойно.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:27 от бъръльо-бъръльо

# 104
Бъръльо, с тези гниди събуди страховито PTSD в мен. Като беше в трети клас, Нахалницата се сдоби с въшки. Цял месец два пъти седмично разделях на миниатюрни кичурчета, мазах и разресвах ето това чудо, за да избегнем късата подстрижка: https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/30726535_1738 … Q&oe=622000F7

Общи условия

Активация на акаунт