Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 872
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Mediterraneo
Добро утро. Ей ви слънце, пия кафе на терасата.

Бабри, на нас точно емигрантството ни "помогна" да се хвърлим с главата надолу, въпреки че сме на години вече, ММ е почти на 50... Но рискуваме, пък каквото стане. Никога нищо не ни се е получило лесно, и това няма да е, ама вярвам, че е за добро.

# 1 666
  • София
Тарти, по кое време си се надигнала бе лудо.

# 1 667
  • Mediterraneo
Таман станах, Ре. Тук е 8 и половина, не е рано. Ама късно изгрява слънцето, сутрин в 7 и нещо, като излизат ММ и голямата, е тъмно като в г.

# 1 668
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Кло, много мило, че ме споменаваш с пожелание за читави клиенти! Благодаря! Запазвам си го за следващата седмица, че тогава работя и събота, и неделя. А днес почивам и ще водим с БНД ПанТичка за нови кецове за физическото. Сегашните омаляха.

Тарти, благодаря за гледката!

Оф, тези АБ. И моето много от тях е изпило. Тук във форума бях попаднала на тема за боледуването на децата когато моето дете те първа започваше сагата с болестите. В темата начукваха канчета и успяха да ме убедят, че АБ не трябва да й давам. Тъпата патка ги послушах. Доктор, заместващ педиатърката изписа АБ без изследвания, базирайки се на симптоми и професионален опит. Не го купих дори, щото нали бгмамите тъй казаха и щото този е само заместващ лекар. Само след два дни положението се влоши брутално и вече бях готова колкото трябва шишета АБ да й излея в гърлото. Тогава си научих урока по трудния начин.

Още ме напъва да пиша, но едва ли някой ще има търпение да ме дочете, така че ще мирясам. После пак.

# 1 669
Кой открадна слънцето?!
Мрачно и студено е. Само за спане. Едва се надигнах аз, МУ още спи. Ей, не се наспа този човек.

Ще пълня чушки за обяд, имам за гладене Fearful
Мързи ме, нищичко не ми се прави.

# 1 670
Добро утро момичета ! Рано се излюпих едва 8 ч. е при мен кафето вече изпито,прочетох ви и денят ми започва. А ми е ранооо все пак тази неделя почивам не можеше ли малко повече да поспя. На омърлушените  - и това ще мине. Такъв е живота  ту трудно ,ту спокойно . От вас зависи как ще го преодолеете най-вече. В темата е толкова позитивно по-често четете тук .

# 1 671
ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!, в Англия ли си, та имаме два часа разлика? Или Шотландия, Ирландия....

# 1 672
С точилка се бърка царевичното брашно за качамак,а това което се продава е царевичен грис .Май. Не ми се гледа пакета ,че още съм на първото кафе.
Адриана ,вкъщи ще се опознаете на спокойствие .Първия месец за мен беше труден,после свикнахме .

# 1 673
ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!, в Англия ли си, та имаме два часа разлика? Или Шотландия, Ирландия....

В Шотландия се подвизавам Clo.

# 1 674
  • Пловдив
Начи чакаме красоти от Скотланд Wink Много обичам снимки...пренасят ме там нейде...

Милинките станаха топ! Хем месих снощи тестото. Не питайте за рецепта, нямам. На око е всичко, както си меся за мекици, ама по-твърдо. И на комшиите занесох. Ошетах, ся баня и после филми Simple Smile

# 1 675
  • София
Луда жена. Аз само се местя от диван на диван. Това, за да не преча на Роби прахосмукачката.

# 1 676
Мистиии, прозореца ми беше отворен дълго време. Милинки не влетяха, възмутена съм!!!😜
Бърд, Ре, в клюкарника попаднах на една снимка с надпис и получих просветление, ние не сме мързеливи!!! Ние сме безценни съкровища, защото сме...ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ!😂😂😂

# 1 677
Мистева, вредна булка бре!
И аз се подмотвам, а ОИто чака. Единственото, което свърших е,  че пратих МУ на пазар. А и един хляб замесих.

# 1 678
Аз скромно. Сложих да се пече сладка баница и приключих с банята. Хич не е малко. Сега бърз шопинг из квартала и ще спрягам глагола "мотам се".

# 1 679
Аз съм на второ кафе и слушам едно онлайн обучение- отегчение.
Какво ще готвите за вечеря?

Общи условия

Активация на акаунт