Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 910
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 650
Хич не се чуди, заспивай!

Аз след хубостите с работата в петък, все го въртя и го мисля. Ей, как пък за 40+ години не се научих да пускам и да не превъртам до откат...

Бъръльо, ама какви задачи толкоз рано в неделя?

Чака ме къщата да се сетя за нея, ама упорито гледам в другата посока Close завиждам на хората, които се разсейват с чистене. Искам и аз да бях така.

# 1 651
  • София
Който има дете спортист със състезания, знае. Няма събота, няма неделя. Надявам се поне следобед да изметна бедър на диванчето, че утре си е тръстиков ден.

Ули, всеки има сдух моменти. Няма как всеки ден да е дзен. Ето, смятам, че аз отметнах сдуха за седмицата вчера. Joy Поне така съм го планувала, но да видим хормоненото чудовище у мен какви ще я свърши. И не чисти, затвори си очите за слугинаж и беж на разходка или с хубава книжка в леглото.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 07:56 от бъръльо-бъръльо

# 1 652
  • София
Лайла Hug
Тръгнах да пиша в пет сутринта за антибиотика, който се наложи да пие Киселяка, като беше на 2, по мое настояване. Не успявахме да овладеем температурата с дни Simple Smile. Успя само бронхит да направи, таа недей да се ядосваш. Тогава в началото на декември беше нещо хремав, спрях го от яслата, уж да оздравее за коледното тържество… Ходи два дена и се почна приключението Simple Smile После 2 седмици антибиотик, че първия за 5 дена беше и гаден и не искаше да го пие, таа сме го държали двама, докато трети налива…
После пък на три и малко пълна упойка да оправим 10-11 зъба…
Ние сме най-доброто за децата си Simple Smile. Винаги ще има изключения, но са малко.
Тръгнах в 5 да пиша, че от 5 до 7:30 е спал час, кашлица заради секрети на гърлото, с галене се унася…. Ама до преди месец и половина беше в цоцане, таа пак по-добре.
Като го слушам диването, вчера беше на лекар, гърлото се оправя и има лека хрема (вече 2 седмици).
Как да го науча да си духа носа Grinning Това ми е новата мисия.
Тръпна в очакване да си видя ембриона в четвъртък, че не е избягал с писъци, и се глезя с безумнп скъпи плодове Grinning За дрехи и чанти и обувки не обичам да харча, ама за ягоди и боровинки баш зимата… много лошо идва в България.
Много приказвам, ама от 5 съм будна с леки дремвания, заспах трудно, че не мога да си намеря място, хем още не ми е голям корема Grinning

# 1 653
  • София
Момичета, добрЮтро.
На Лейла проблемът не е болното бебе. Сериозно си е, особено след скорошно раждане и разбичкани хормони.
Ако ще и 1000 случая да дадем как сме били ок, няма да помогне, защото напрежението не е базирано на реална опасност.това не значи, че усещането не е реално.

# 1 654
  • Наблизо
Добро утро и от мен!
И аз съм станала в ранни зори и се мъча да не заспя,докато наследникът обикаля тука..
Лайла,и аз минах през следродилна депресия.Много съм благодарна ,че бързо установиха проблема лекарката ми и колежката й и получих помощ.И сега имам моменти,но се изтръпвам и продължавам.Чувството за провал обаче си стои латентно такова и се появява като ми падне гарда..

Днес смятам да направя “спирка” на диетата ми и да си поглезя душата.Нядявам се да помогне свалянето да тръгне пак.

# 1 655
Добро утро в неделя!

Фил даде много добър съвет на Лейла. Понякога не помага само онлайн разговор с психолог, не мисля да наливам и аз масло в огъня.
Станах в 5, нали по невеля го правих вчера, но се върнах и продължих до сега. Чака ме баня за миене и нямам право да отлагам. Състезателката вчера не се е справила, както ѝ се искаше, но здраве да е, следващия път. Днес не само, че няма слънце, но е и студено. Температурата е над нулата, но усещането е за студ. Починете, а ако Панди и днес ще работи, дано няма хахави клиенти и мине бързо денят ѝ.

До после!

# 1 656
Ре,точно в целта!

Ма писали сте ,писали, Паисий Хилендарски да ви завиди! Изпуснах ви съвсем вчера,ама Беболина ми стопи лагерите на сватбата снощи! Прибрахме се пълзейки на четири с баща й ,а да не говорим,че за малко да се гътнем от уплаха, когато дребната се задави с някакъв сладкиш 🤦. Аз дето до преди няколко дни говорех,че на детето захар няма да дам до 3 поне,а пък шоколад ще гледа само на реклами (Лайла да не чете 😆).
Сали, историята с тутманика съвсем като тази за печената тиква и Душко Добродушков 😂🙃
Светлосинята дама пък много симпатична взе да ми става,не само заради снимките!
Завидях на Панди за гальовното коте!
Адри,и аз си бих такива инжекции. Първите дни бях в ужас, когато дойдеше време за тях,но накрая така свикнах,че чак ми беше кеф. При мен болките продължиха доста време,но аз бях с огромен разрез,че не успяха от първоначалния да извадят детето ( беше с главата нагоре) и резнаха още 🤦. Почивка и кратки разходки!

# 1 657
Тарти, всички неволи и неприятности свързани с бизнес начинанието ви да се разкарат, нови да не се появяват, вие да сте живи и здрави и да постигате успехи!
Лейла, ще дойда да те натупам, после ще те прегръщам, бедна ти е фантазията колко антибиотици са изпили децата ми!!! Моите чудеса за нула време правят от вирусна бактериална инфекция. Удря ги директно в гърдите - бронхити, пневмонии или пък директно ги хващаха гнойни ангини. Ми,че те ако не бяха пили антибиотици нямаше да са живи!
Карамелкова, ида и теб да набия, после ще те открадна, ще ми погостуваш и ще си наспортваме и говорим, говорим, докато ти олекне.

# 1 658
На Карамел от снощи се каня да ѝ дърпам ушите, дето смесва АД с алкохол. Убиваш се, момиче, недей, моля те.

Не е чак толкова отдавна времето, когато поколението на бабите и дядовците ми са губили деца, защото не е имало АБ. Та...

# 1 659
  • Пловдив
Добро!
Милинки втасват и отивам да диря как се правеше солената заливка.

# 1 660
Мисте, погледни тази рецепта, препоръчана от Бабче Якче.
Милинки душички, но я направи с масло.

# 1 661
Аз направих бутер банички. Похапнах и сега пак ми се полягва. Снощи принца не е вдигал температура, уж спах, но ми е едно изморено. Навън е сиво и мрачно, такова време ми действа приспивно. Вчера сготвих бутчета с ориз, днес обаче трябва да чистя, но първо ще се потъркалям.

# 1 662
Лейла, доста полезни неща са ти написали съфоруките. Само ще добавя, че купонът с болестите тепърва предстои. Счита се за нормално децата от 12м. натам, докато си формират имунната система, да боледуват и 8 пъти годишно. Обикновено рекордите се стигат, като тръгнат на детско заведение. Най-кофти е, че не стига, че няколко дни забравяш кога си ял послено, а да се наспиш няма шанс, ами после те удря и теб детскоградинското биологично оръжие. Да потърсиш помощ за тази тревожност е най-добрата услуга, която ще си направиш, предвид че тепърва ще се сблъскваш с такива ситуации.

Добро утро! Имам да уча. Ядосах се на собствения си мързел и си платих изпит, за който от месеци (година?) се офлянквам. Плащайки го обаче, фиксирам и датата. И без това за изпит винаги се учи последните дни. Рязко се оказах в последните дни. За капак и с дребната на главата, ама квот-такова.

# 1 663
  • София
Тук вали сняг, овесени ядки за закуска.

# 1 664
  • София
Ох, каква закуска си направих, ама вечерях в 5 вчера. Протеинов шейк, ягоди, боровинки, ядки, мням и сега искам още Grinning

Общи условия

Активация на акаунт