Бъръльо гуш, толкова си позитивна и толкова ми е хубаво да те чета, винаги ме караш да се усмихвам, стягай се и бъди отново себе си 
Лейла, толкова да те разбирам като се самобичуваш, за съжаление не мога да ти помогна, мога само да съм с теб...виртуално

Аз съм от мърлите на които ВИНАГИ са помагали и продължават да ми помагат. Основно мама, но с отглеждането на Халапеньо активно участваше и тате, включваше се и свеки, лека й пръст! Признателна съм, без тях нямаше да оцелея!
Нахлува Халапеньо с крясъци - ИДВАЙ БЪРЗО, ДАВАТ ТЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА! И ме влачи към стаята си, тече някакъв сериал, главната героиня мисис Марпъл е на достолепната възраст 80-90. Ето, това си ти, злорадства диването. Да, почти сме набори, отговарям уморено и си приличаме като еднояйчни близнаци. - ОО, НЕ! Контрира ме той, само на възраст го докарваш, иначе мисис Марпъл има самоуважение, облечена е прилично, има поддържана прическа и леко червило. После ме влачи към огледалото, а аз упорито си затварям очите, щото от там ме гледа една раздърпана мърла по пижами и провиснали кичури... Днес изхвърлих боклука по пижами и хвърлих в смут съседското общество. Толкова за мен...
Измислих си питие за наспортване - уиски с мед, прилича на карамелена и ми се услажда, замезвам с АД. Някой ден ще изплувам почти го вярвам.