Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 925
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 620
Лейла, позволявам си да ти кажа нещо като един прагматичен човек, дано ме чуеш. Един смотан родител никога, ама никога няма да се договеди, че е смотан родител, даже обратното е по-вероятно - да си мисли, че е най-добрия родител.
Ох, ще трябва и аз да почна да си мисля, че сиренцето е бонбон Sad

# 1 621
Да, Кло, чак не смея да я покажа на машинния инженер в къщи, да не ме погне и той с някоя лекция Joy

# 1 622
  • Пловдив
БЕгам към леглото, Фил... Wink

# 1 623
Последно за качамака да разясните, с царевично брашно или с грис се прави. (Омръзна ми да се боря тази вечер с
О'Рахаля) Гледах рецептата на Сирос, ама къв е тоз качамак, дето и с нож ще ми го режат на кубчета накрая. Аз диря онзи, в чинията с всите благинки. И сиренце и запържено масълце с червен пипер, или с пръжки ако щете. (Ех, детски спомени)

# 1 624
Кло, и с двете може. Предпочитам второто.

# 1 625
Аз го правя и с двете, Кло. Което имам, него слагам. С грис е по-бързо и лесно.

# 1 626
Clo, докато разровя шкафа, ама ето тази марка от била я взимам, брашно е и рецептата от пакета е изпитана и точна. Супер вкусно брашно, не нагарча, не мирише, а докато се хранех без глутен опитах, какво ли не РЕДАКТИРАМ СЕ, В БИЛА Я ИМА.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 22:50 от Salilinda

# 1 627
ПАк сте изписали света. Умни неща сте казали. Няма се повтарям. Само ще дойда да помогна на Уиш с пироните и ушите на Лейла. Ма гледай ги ти... Ами вашата майка с друга ще заменители, хм? Лапета. Я циганетата.. бий ги оная ми ти циганка, ама за нея залепени, само за нея очи имат. Ма как ме ядосаФте 🤗
Ако искате да знаете- мойта щерка като си останахме насаме, след близо три месеца помощ от Танчето... я смръзнах до посиняване, щото кой да се сети, че стаята трябва да е затоплена като го изкъпеш тва бебе, аджеба. Майка ми щеше да ме бие на голямо време.
На Адрито по- малко болки и утре вече да е на шеС. Аз съвет не мога да дам. Даже се чувствах неудобно като родих. Щото всичките мами вътре в стаята пъшкат, едвам ходят, оперативни. А аз.. нищо. Все едно ми беше дошъл по- силен цикъл. Така добре се чувствах, с такъв апетит си изкльопах пицата дето Танчето ми беше пратила. Чувствах се като на почивка... Та чак слязох отвън тайно и си пушнах половин фас 🤭 Айляк работа. Първа ме изписаха, ама все едно раждала не бях 🤪

# 1 628
...никога не съм яла качамак...

# 1 629
Мързел, опитай.

# 1 630
  • София
Момичета, Hug.
Лейла, и аз да кажа - ти си най-добрата майка.

То не може само да ти е густо. Понякога трябва да се снижиш, са да се засилиш да скочиш нависоко. Здраве да има само.
Мързел, пробвай. Ние обожаваме.

# 1 631
Едната ми баба беше майсторка на качамака като чистокръвна родопчанка. Питала съм я и тя ми казваше, че хубавият качамак става с остро брашно, т.е по-едро. На мен с грис ми прилича повече на онзи бабиния качамак. Тя ми е раказвала, че освен онзи с благинките са правели и твърд качамак на топки. Него са го яли вместо хляб в миналото, защото в Родопите на времето житото е било дефицитно.

# 1 632
С удоволствие, просто трябва някой да ми го направи... Blush

# 1 633
Страшни сте! Heart Hug

# 1 634
Тарти,супер!Кефя се на нови начинания и смелост,стискам палци!
Леила,ще ти плясна един шамар!Смотан родител била ,няма такова нещо .Къде,къде грижи ще имаш за напред.
Каталясах аз.20 страници А 4 изписах,тест решавах,чистих ,даже разглобих решетката на кошарата.От 15 часа до сега правих тия неща плюс две салати.Ся ще се отдам на пафкане на поне 3 фаса и съзерцание на фугите в кухнята.Качамак правя често,но винаги на очо.Лапа МУ и за още пита даже.

Общи условия

Активация на акаунт