Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 99 123
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 195
Ще стане, Вайче. 🍀

Леле, Мързеееел!  Ако това ще ядеш, да дойда с виното?

# 196
  • Варна
То, браво, ама трябва да успеем да оцелеем дотогава Simple Smile Сложно е при нас.
Стискайте ми палци да стане некое чудо, че не издържам вече.

Естела, ти как си? Прие ли вече новината Simple Smile

Ще оцелееш, къде ще идеш 😘

Почвам да свиквам, наближава времето за регистрация и водене на консултация, което малко ме стресира, но ще изтърпя.

# 197
Ваичка, с теб сме, макар и виртуално, пък ако се поискаш сигурна съм и реално ще го измислим.
Оплаквай се тук на воля ако имаш нужда и ти помага, ние затова сме тук.

# 198
Аз пак ще повторя, че Ули е права Simple Smile

# 199
Разбира се, чи ще успееш, Вайчка! Само, който се е предал или все си намира оправдания, как няма да стане, не успява! Шапка свалям на хора като теб, Сиси и Скания!
Подкокоросахте ме с тая шунка и се чудя, като трябва да се внимава водата да не мине 80°, не може ли в мултикукъра да се свари? Thinking
Снощи и аз изпих половинка лексотан, много ми се събра неспането. Май след ковида ми се разбърка пак ТСХ-то. Трудно заспивам, будя се със сърцебиене, леки паник атаки ме думкат. Ще ходя тези дни да го проверявам.
Наспорт, момичета! Подсилвам розовото хапче с чашка вино, не е ок, ама...

# 200
Много ви благодаря! Аз нямам избор, ако искам да живея малко по-нормално и спокойно, трябва да се науча да правя нещо по-специализирано, няма за кога да отлагам.

Сали провери освен него витамини Д и б12, често има проблем с тях след Ковид, както и кръвна захар.
/и от тях може да имаш точно такива симптоми/
В Омед има ваучери за витамините винаги за големите лаборатории.

# 201
  • Германия
12 страници, цели 12 страници съм ви изтървала и сега ви четох. Не че много запомних, шунка, шунковари, и накрая Мързелота ме утрепа с бумбарите - мляс
От мен толкова, отивам да си плета чорапите, че вчера си получих преждите и съм на седмото небе

# 202
  • Пловдив
Хм...таквоз няшу дет дума Мързелкова не съм яла, ма се учудих, че Сиросчето (дет е по тая тънка част) не е опитвала Simple Smile

Правих пил.флейки на тиганче с масълце. Салата с печ.чушки и мноу чесън...Гхи масло също топих...да видим.

Ся коняче.

# 203
  • София
Ваичка, аз съм в ИТто от хиляда години. Ако нещо те притеснява или се чудиш, пиши Simple Smile и да не знам, ще питам. Имам колеги много силни фронт енд програмисти. Аз съм всичколог Grinning т.е знам кой да питам и къде да търся, ако нещо ми трябва. Работа има бол, няма хора (които да влагат мислене…). Това са ми наблюденията от последната година активно търсене на хора за нашия екип, ама не сме и топ работодател, дори не сме чиста ИТ фирма.

# 204
Ерин, много благодаря Simple Smile Засега напредвам бавно, но славно. Не мога да си позволя курса на Софтуни и техните програми, та използвам всички възможности на Интернет. Честно казано, най-голямото ми притеснение е, че както в момента никой няма да ме вземе на работа, защото трябва да е от вкъщи.
Оспамих темата днес, съжалявам. По принцип се старая да не се оплаквам.

# 205
  • Пловдив
Тая ай ти сфера винаги ми е била...как да кажа..тъмна индия Simple Smile

# 206
И на мен ИТ ми е тъмна Индия, но там са парите. Особено последните години този сектор много дръпна и хората взимат мн добри пари. Така, че истината е там, за сега.

13 - не е писала днеска, да дойде на отчет да каже как са нещата.

Болните да рапортуват - как сте, оправяте ли се вече?

Аз днес пак не съм на център, даже се скарах с МУ, ма то нищо ново под слънцето 😀

# 207
Подкокоросахте ме с тая шунка и се чудя, като трябва да се внимава водата да не мине 80°, не може ли в мултикукъра да се свари? Thinking
И аз това се чудя, но как да се регулира температурата?

# 208
Ако мултикукерът ти има функция су вид никакъв проблем. Иначе няма как.

# 209
Тая ай ти сфера винаги ми е била...как да кажа..тъмна индия Simple Smile
на тях, друго им е тъмно 😄

Общи условия

Активация на акаунт