Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 787
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 070
Знам, че гръцкият е най-хубав, преди ме снабдяваше брат ми, като ходеха по почивки в Гърция. Носеше ми цели тенекии. Ама покрай ковид не са ходили и аз увиснах.

Бобчи, мога ли да поръчвам от тази рафинерия? Доставят ли до Бг?

Ени, честито ти лаптопче. Да си го ползваш дълго и с кеф Simple Smile

Голяма сладурана е малката на Мид Heart Eyes

Естела, чакаме хубавите резултати! Както казва майка ми: "Пари се печелят". Хич не съжалявай, че си ги дала. Важното е всичко да е наред с бебчо!

Сиси и всички болни - оправяйте се Flowers Four Leaf Clover

# 2 071
Уиш, и аз поразгледах този магазин Ориент. Имаш ли впечатления от зехтина им?
Искам хубав, качествен, студено-пресован зехтин. По веригите не знам доколко са читави зехтините.
Аз за пръв път пазарувам от този магазин и нямам никаква идея как са им зехтините. От тези по веригите, когато пуснат с 50% намаление на Коста Д'оро или Филипо Берио, купувам. Минали са теста със замръзването. Имам предвид, че ако е екстравърджин зехтинът, при температура под 5-6 градуса, той се втвърдява. Оставям бутилката в хладилника вечерта и, ако на сутринта, всичко вътре е светложълто блокче, значи е ОК. Ако има течно - значи е ментосан.

# 2 072
  • Варна

Вижте какво си намерих, много се смях, имам даже и от първия ми учебен ден, много яко.

# 2 073
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз май само веднъж съм харесвала зехтин от нашите магазини. Sad в Гърция и Турция много ми харесваха в салати и ястия, у нас все ми нагарчат.
и тук взех, и тук ми нагарча. моят каза, че съм цинцифуц, ама и той не слага от зехтина в салатите, та може и на него да му горчи, ам ане иска да признае.

# 2 074
  • Пловдив
На боядисване съм аз...

За зехтина - има тая седм. в Кауфланд на промо, Коста Доро е.

# 2 075
Ей такъв турски зехтин имам в момента
Скрит текст:
Позамръзнал е в момента.
Но не смея да препоръчам, не разбирам особено и нямам опит.

# 2 076
  • София
Ени, я да не говориш така. Побърквала те била Синеочка! Сама казваш колко е послушно детето. Да не съм чула лоша дума за малката красавица!

Мид, Ена е бонбон!

Днес в офиса беше доста натоварено. Остават ми 3 часа до края, а едва стоя на стола.

# 2 077
Мид, нека да дивее Ена! Да се оправя бързо това слънчице чаровно!
Естела, задавих се на тая сума, но както се казва всичко, което може да се оправи с пари е разход, а не проблем. Стискам палци ти и грахчето да сте добре, всичко останало е без значение.
Сис, не искам да те плаша, но не е лошо да си направиш снимка или скенер на гърдите. Такава температура може да крие гадни изненади, като пневмония. Не е задължително, никак даже, но виж да го отмахнеш този вариант.
Ени, честито дълго да си го ползваш!
И друго имаше, ма забравих какво. Наспорт, ако се сетя ще пиша.

# 2 078
Тъкмо за това си мислех Уинд! Усещам и напрежение в гърдите при дишане!

# 2 079
Мерси,момичета. Ще видим колко ще го ползвам,че у дома не се задържа много такава техника. Joy Все някой закъса и се примоли на МУ и той ги дава,после купува други и така. Въртележка.
Мид,много сладка Ена! Heart EyesHeart
Сис,да се оправяш вече.
И аз ще меря Т,че нещо ми е студено,а лицето ми гори,че и глава ме боли. Confounded Да не вземем да коронясаме баш преди да изчезне ковида...

# 2 080
  • Варна
Да, прави сте пари се вадят, само да е здраве.
Почвайте с бабините ледкове, ряпа с мед или захар, извара компрес, ракия компрес, мед, джинджифил и лимони, мятайте се, това много помага.

# 2 081
Ау, Естелка, какво бонбонесто хлапе си била!

И аз ходех със същите опашки, ама по-дълги, и бели панделки. А като ми донесоха панделки със снежинки по тях, леле какво фръцкане беше! Динозавърска работа...

# 2 082
Ааа моля моля! И аз имах такива панделки. Всеки ден различен цвят,според дрехите.
Панде,одеве забравих-верно,че е кротка Синеочка,но си има такива моменти на лигавене,отговаря,наглее... Та си трябва намеса,че да не се отпуска много. Grinning
Нямам темп. аз. 36,5. Тя пък ме целува по челото,както аз нея и се ококори. Топла съм била,давай ,казва,мокра кърпа,ще те излекувам. JoyHeart

# 2 083
Стела,ще питам.Ние поръчваме на познат като купува за него .

# 2 084
Мид, много сладка Ена, много 😍
Сиси, обърни си фнимниЙ, да не стане беля.
Синеочка на д-р Куин ли се вживява? Много слаки тез детенца. Пък кво им става като пораснат начЕее.. Тъй като ви чета и се присещам за мойте га беха маленки. Беха.
Аз ся щот нали не се напразнувах тез дни, че после и да реанимирВам.. та чак днес заседнах отново над африканската си кралица 🤪 Докарах я до още малко.. Отчет даам, да не кажете съм несерЬозна 🤭 Малко обичката нещо се изкалпазаних/ Кро, бъди милостива 😂/  ще чакам съхнене за дообработка. С една дума доникъде съм още 😂
Скрит текст:
Отчет даден.
Заслужен спорт ще си причиня 🙃

Общи условия

Активация на акаунт