Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 272
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 240
Мисте,ма на нас не ни е спешно. Имаме време до 13 ч. Къде е хукнал рано рано.. 😆
Покрай Омикрона и аз мисля,че се обезсмислят доста неща. Той си лови всичко наред. Да не говорим,че е някаква анархия. Имаше положително дете в класа на сина на приятелка,никой не ги сложи другите под карантина. Щъкат си,начело с учителката,кой болен,кой здрав.

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре, кой е по-опасен от вируса според теб, нещо ми е рано.
Скрит текст:
Колегата ти е идиот. Как така с положителен домашен ще лети, бе? То вярно, че сами си просим пандемия.

Пратиха ми за одобрение и корекции непълен документ, после време за редакция няма да има. Сладури, т.е. аз казвам нещо, те уж отразят и накрая си напляскват близо 20% от нещата както дойде. Ама нали вече е одобрен...пфффф.

зеления сертификат.
защото го размахват като индулгенция за всичко.
знам, че положителен домашен не е задължително положителен ПСР.
всичко се случва, грешки стават, но да имаш съмнения и да размахваш сертификата като уруглица на сватба...
Sad

# 242
  • София
Е, то не е виновен зеленият сертификат сам по себе си, а размахващият го. Но може би си права, че когато нещо е направено така, че да се заобикаля, то просто трябва да се промени. Да, на съвест не трябва да се разчита.

# 243
Ами, положителен домашен си е сигурен положителен пср, не е като с негативния.

Този е от тия, дето и преди "леко настинал" си е ходил навсякъде, не е до сертификата. Със, без, ако в главата няма  мъничко съвест нищо не помага.

А, добрютру!

# 244
  • Пловдив
Ами, положителен домашен си е сигурен положителен пср, не е като с негативния.

ааа, не...оказва се, че не е така. Вчера колежка сподели, че е правила 4-ри домашни, били са положителни. Отива на Пср-отрицателен. Та всичко е вятър и мъгла.

# 245
Няма как сертификатът, да е по - опасен от вируса. Опасен е безотговорникът, дето ще се качи на самолета знаейки, че е болен. Айде, ще си спестя другия епитет. Rage

# 246
  • Mediterraneo
При 4 домашни теста положителни, бих се замислила как са й направили ПСР...

# 247
На мен пък първата ми мисъл беше защо тая жена е метнала толкова пари на вятъра за домашни тестове. Joy Като ми свършиха евтините немски, дето струваха 8 лв. за 5 теста и ми се наложи два пъти да купувам от аптеката за 15 и 20 лв. (този беше комбиниран за грип) и тия домашни тестове вече не ги понасям. И без това като е негативен и не му вярвам.

# 248
  • София
Не забравяйте чисто човешките грешки. Пробата на бъръльо се пише на пробата на Тарта примерно. Отделно, писиарите също позитивират в определен срок. Ако пробата е взета на десетия ден от симптомите или лаборантката само е маркирала натривката...

# 249
сиросче, ситемата позволява на безотговорника да е безотговорен.
ние нямаме зелен сертификат и правим ПСР всеки път.
за да гарантираме чуждата безопасност. 72 часа важи.
защо сертификат, издаден преди 270-290 дена гарантира същото?
за двеста-триста дена всичко може да се е случило.

# 250
Системата позволявала... хайде де. Аз що не постъпвам така? Системата виновна. Като не иска да спазва елементарни правила, норми, закони, да иде да живее в гората. Няма право да застрашава човешко здраве и живот. Точно като говедото просто, дето се мушна знаейки, че е положително при децата, при уязвими деца и треперих цяла седмица.
Как ги обичам такива Rage Много се ядосвам, много.

# 251
  • Пловдив
Аз пък за такива роботи някак не мога да се ядосам...виж за други-да.

# 252
точно системата, сиросче.
то е същото като с бабуните на пътя - като няма софтуер в главата се вземат хардуерни мерки. Wink
но сега сертификацията е по-важна от здравето и безопасността.
айде да не се караме.
предлагам да хапнем, че отдавна не сме Wink

# 253
Добре,таз по-изкусителна от мойта 😂.Пицата де 😁

# 254
тия два дена всичко ми е изкусително.
ама нали се разбрахме, че  от звездите, не от лакомия. Wink

Общи условия

Активация на акаунт