Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 089
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на туй ми се вика "инстант карма".
удря всеки, който се занимава с писане на готварски рецепти  10:30 през нощта. Wink

# 226
Благодаря и на трите! Вече мога да заспя спокойно. Бахура съм го постаила където трябва. Лека.

# 227
Вайче,имам близка позната ИТ.Ако искаш ще я питам да ви свържа,ако ти трябва някаква помощ.Тя наскоро роди и не е много айляк,но е страшно сърдечен човек и ще помогне .Работи в сектора отдавна.
Добри,писах на тая позната в Кипър,видяла но не отговаря .
От тоя ковид на моменти ни се гади .Звери почти не яде,хвърлям всичката детска кухня.Малко кисело мляко и солети само .Днес сестрата на МУ ми донесе кафе един пакет и лозови сарми,понеже обичам.Изядох няколко и това малкото почна да ме тъпче в устата ,сакън да не остана гладна.Тя днес е по-жизнена вече .

# 228
Бобчи, а дано и се види края вече, на таз пуста корона.
Birdflower, и аз вчера бях така Animal Pig сигурно нещо звездите лошо са се подредили Joy

# 229
Бахур нагъвате гледам. От дете не съм яла, а така обичам. Поне по спомени, много го обичах. Ама аз си падам по разни карантии - дробове, бахури, шкембета, сланина с кожа, без кожа, лелее окапах се.

Днес ми е много смотано, снощи хич не спах, боля ме корема, будих се, котката ми милата се буди и става с мен, накрая беше заспала пред банята с глава върху лапите докато ме чака. Съответно днес ми е криво, едвам гледам, направила съм една тъпа грешка на работа, одобрила съм в бързината едно плащане, което не трябваше.
Имам и проблем с подчинена, която върти-суче, напира да работи от къщи, а знаете как се работи от къщи. Никак! Аз съм й началник и опъвам каиша и заради нея. От три седмици уж болна, ама хем болна, хем работи от къщи. Вчера издивях, викнах я в тиймс, заедно с моята шефка за свидетел и й казах, че идването присъствено е задължително условие да продължи да работи в тази фирма. Като не й харесва - пътя. Беше шокирана и ми вика - ама аз съм болна, а имам само 3 дни болнични останали. Какво ще правя като свършат? Е, викам опции имаш - отпуска, неплатен, как какво да правиш.
Тя е 24-5 годишна, изумява ме понякога наглостта на милениалите и твърдата им вяра, че всичко им се полага ей така, заради черните им очи.

И още кашлям след ковида..абе, не ми е ден днес. Да свършва, докато не съм извила врата на някого.

Прочетох Ваичка за цигарите.. ех, да имах сега една цигарка с кеф бих си я изпушила. Поне ще знам защо кашлям.

Лек ден на всички и по-малко нерви. И болните да оздравяват!

# 230
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Да се разпиша и аз,да не мъ мислите! Щото и аз палчета давам!
Нещо циститът ме сгъна....гадно е....м@@@у му......няма ми котката да не топли там...лягаше точно на болното място и чувствах невероятно облекчение!
Как ми липсва това хайванче...три години минаха,а още ме стисва за гърлото, като се сетя за нея!Животно,ама с душа на човек!
Болните как са? Ренски, Бобчи,Дари....да се оправяте бързо!Тринки ,как си?Кротето е в нелегалност....😄
Успешен и ползотворен ден, Куклани!

# 231
Добро ви утро. Малко ви изтървах, ама ме завъртя шайбата служебно. Май и аз направих гаф в работата, дано не е голям. Ще чета закони днес, дано всичко е наред.
Весе, дано бързо да ти мине тая гад, доста е болезнено. Хайде бягам аз, останете си със здраве🙂

# 232
И кафето от мен.

Искам сняг! троп с краче, ама няма.
Оги, радвам се да те "видя".

# 233
... и аз вчера бях така Animal Pig сигурно нещо звездите лошо са се подредили Joy
еееййййй, златна си!
как не съм знаела, че е от звездите, а се самообвинявах!
то че съм звезда - звезда съм, но само за прожекторите и славата. Wink не за вината.

.... Хайде бягам аз, останете си със здраве🙂

въХ! ка' не те мързи да бягаш толкоз рано!
едно слънце се е облещило навън, едно свежо време - ти топло, ни студено...
а аз не мога да реша какви да ги накъдря за утре (петк и събота са почивните дни тук).
ако не изведа моите маймуни цял ден ще се опъват по диваните и ще питат за ядене.
а и ми се мотае някъде...
от близките дестинации са ни останали само Дашур и в града някой и друг по-нетрадиционен музей. Simple Smile
може да ги Опна по улиците и музеите. ако им обещая обяд в по-различен ресторант може и да се навият.

# 234
  • Пловдив
Добро!

ДобрЕ, как е ТУ? Питахте ли нейде за сертификата?

Събудих се преди алармата тая заран...МУ ме бъзка, че като го няма и никой не ме тормози, се наспивам Grin

Свекито е болна...незнае дали е ковид, тая сутрин са на снимка, че кашля мноого лошо. Т няма, пие аб и пак не е ок нещо...дано е малкия дявол, че Confused

# 235
намерих сайта.
ЕС признава сертификатите на 33 държави извън ЕС и Египет не е между тях. Sad
има едно интересно изречение да се подаде завление в страната и здравните власти могат да излязат с решение да се признае (може би да го въведат в единната система) но не пише нито какви могат да са основанията за признаване/отказ, нито какви други ходове имаме при отказ.
здраве да е, те и без това трябва да отпаднат скоро.

Скрит текст:
честно казано, според мен те са по-вредни от вируса.
имаме колега с положителен домашен тест. утре си заминава за България, ще смени два самолета, ще престоява в три летища с хиляди хора наоколо, но няма проблем, защото има ваксинационен паспорт и никой няма да му иска ПСР. Sad

# 236
Добро утро.
Спи ми се.
МУ ме караше още в 8 да идем на пазар. Как преди кафето?! Луд...

# 237
  • Пловдив
ДобрЕ, да...и за като теб мисля, та дано скоро свърши тая простотия.

Ени, и аз кат ТМ тая заран...отидох в Кауфланд преди работа и пазарувах Simple Smile луда, та луда...

# 238
  • София
Добре, кой е по-опасен от вируса според теб, нещо ми е рано.

Колегата ти е идиот. Как така с положителен домашен ще лети, бе? То вярно, че сами си просим пандемия.

Пратиха ми за одобрение и корекции непълен документ, после време за редакция няма да има. Сладури, т.е. аз казвам нещо, те уж отразяват и накрая си напляскват близо 20% от нещата както дойде. Ама нали вече е одобрен...пфффф.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 08:43 от бъръльо-бъръльо

# 239
  • Mediterraneo
Това опира до съвестта на хората. Аз като контактна на малката се убих да правя бързи тестове преди полета, задължителния ПСР едно на ръка. Ама като си прост, си прост, с извинение, и зеленият сертификат не променя това.
Добро ви утро!

Общи условия

Активация на акаунт