Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 740
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Пловдив
Eeeх...как искам да се пренеса при теб Heart Eyes

# 2 896
Аз диаманта искам! Може и на обеци. Прическата и кафето сама си направих!

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:43 от Sissy

# 2 897
  • София
Аз пък искам да можем някой ден да седнем всички на една голяма маса с добро настроение . Не е толкова  важно какво ще има на масата. Важни са хората около масата.

После ще ви пиша как с Пантата без малко  щяхме да изядем боя днес , а тя дори не разбра. 😄 Сега имам малко работа и след това ще гледам да не забравя да разкажа.

# 2 898
Ногу обичам маргарита... и синя маргарита обичам... и как ме хващат обичам...

# 2 899
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
После ще ви пиша как с Пантата без малко  щяхме да изядем боя днес , а тя дори не разбра. 😄 Сега имам малко работа и след това ще гледам да не забравя да разкажа.
Е това звучи притеснително...

# 2 900
Дами,да ви питам дали сте доволни от спортните обувки на Томи Хилфигер? Хвърлила съм оЧо на тези,ама не мога да ги пробвам, че тук никъде ги няма
https://www.pentavras.gr/tommy-hilfiger-fw0fw05799-aa8-sugarcane

# 2 901
Здравейте, девойки! Спазвам си неписаната традиция да се “втъквам“ в темата в понеделник и петък Joy

Някакви минорни нотки долавям и кофти случки с деца...
Всичко да се оправя до неделя!
Аз пък реших да ви споделя случка от Занзибар за разсейване Grinning
Първият ден, естествено, трябваше да се топна в океана. За да стигна до него, трябваше да мина през плажната ивица, която е "общинска" и не е охранявана от служителите на хотела. Бодро понесох телеса през белият пясък и... ме налазиха местните... Всичко предлагаха - екскурзии, компания, масажи, мидички, кашу, кокосови орехи. Искай и ще ти се даде! И много любезни, бе! Питат ме от къде съм. Отговарям - от България! Уау! Страхотна страна с красив народ! Брях, викам си, тая тяхната образователна система много добра! За България знаят!
Втори тур към океана правя и отново ме "налазват". Друг ме пита от къде съм, как съм и т.н. Пак отговарям /нали съм учтивия лос?/и пак рецитацията за красивата страна... Thinking
На третия тур по накисването отговорих, че съм от Мелмак. Оказа се, че е "красива страна с  красиви хора"! Joy
Толкова за образователната система и географските знания на занзибарци! Joy

Но пък е поредното доказателство, че Кара Миа е хубав човек - нали е от Мелмак? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 902
  • София
Е това звучи притеснително...

Съни, Ич даже. 😄 Аз се посмях от сърце, а детето така и не разбра.
Та значи вървим с нея към училището. Тя някъде пред нас на тротоара вижда двойка гълъби да се ухажват. Аз в това време виждам двама здрави мъже с татуси и скъсани дънки , вървящи в посока срещу нас. Държаха се за ръце като влюбени. Казах си наум "хомосексуална двойка може би", макар и двамата да изглеждаха като абсолютни мъжкари. До тук всичко си е наред, но детето реши да зададе въпрос, касаещ гълъбите, който беше дочут от здравите момчета (а тя дори не погледна към тях, не знам забеляза ли изобщо,.че се разминаваме с други хора, защото наблюдаваше ентусиазирано пернатата свалка). Невинен въпрос зададе: " Мамо, кой от тях е мъжът и кой - жената?". В този момент единият здравеняк наби рязко спирачка на сантиметри пред нас, погледна бясно детето, после мен и изсъска: "какво ?". Досетих се, че е изтълкувал въпроса погрешно. Усмихнах се, посочих гълъбите и той видя, че детето гледа птиците, не хората. Размина ни се. Той също се усмихна и продължиха.
Детето дори не разбра какво се случи, а аз едва изчаках да я доставя в училище, за да се посмея. Може би някой ме е взел за луда да се смея сама на улицата, ама много смешно ми стана.
Моята щерка и нейната любов към животните! 😄 Дано поне стане зоолог някой ден, за да си струва, ако някой път ни натупат наистина!

# 2 903
  • София
Пандич, ти и Пантата винаги ме разсмивате.🤣

# 2 904
Аз ще правя коктейли ,ич недейте се тревожи.Прострях,изчистих,сготвих и седнах с една книга.Чакам МУ и Звери да се приберат ,него ще го изпровождам на работа ,добре че е до дванайсе.Малката стружка щя я слагам да спи след два часа и ще уча пак.
Карамел,какъв диамант?Пак ли ще се жениш?

# 2 905
Бобче,Зверине спи ли по обяд?
Панде,Панде,търкалях се по земята от смях с вас 🤣🤣🤣!Че и с една позната бях,чуди се горката дали съм добре 😂
Греда с пералнята 😤.Чак търсих клипове,и съвместно със скъпия по телефона,ѝ правихме диагностика.И тя протече 😭.Яд ме е за труда,който хвърли в почивните си дни и след работа 😒.И на бойлера утре трябва да сменя нещо...И ей така като тръгне.Абе,здраве да има!

# 2 906
Ех, Панде, кой е мъжът и кой жената 😜 липсва ми търкалящия се емотикон.

Прибрах се, но първо минах през фризьорницата. Нищо драстично, само ми подравниха косата. В къщи боНба е паднала, включително майка ми е пускала пералня, но без да провери джобовете, сега не само в кухнята, но и всички килими из другите стаи са посипани с малки, дребни, изпрани късчета хартия. Слагам тъмните очила, за да не виждам нищо и подминавам.

Кой каза Наспорт?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:06 от 💙 Clo 💙

# 2 907
аз обичам коктейлче с шотче текила отстрани. Едно за друго играят ролята на мезе, чудно се получава.
ОК. Чувствам се подкокоросана. Да ти тежа на съвестта, ако се отрежа.

# 2 908
Панди, ама все сте в приключение с малката Пантичка Heart Разхилоти ме, то вече не се знае кой какъв е и защо такъв е Joy
Бобче, нито ще се женя , още по- малко омъжвам, да пази Исус! Моя е вината, пръстенът с диамант е вътрешноведомствен хумор, а аз не съм пояснила. Имам една мега щура приятелка, на някакъв купон идва сервитьорът (хубав мъж) да ни вземе поръчката. Поръчваме ние, а той - нещо друго ще искате ли дами? И моята хахавелка му вика - ми...да, за мен и  един пръстен с диамант моля Joy Та от тогава винаги към поръчките добавяме и пръстен, с диамант естествено Stuck Out Tongue Winking Eye
Гери, уби ме Joy Heart Eyes

# 2 909
Ехааа, Бърльо, умното си е умно! Много ми хареса семинар за правене и дегустация на коктейли. Ето аз и Сирос/две девственици по отношение на текилата/ Stuck Out Tongue Winking Eye ще се жертваме да сме ви опитни зайчета. То може и след първия шот да сме под масата, ма дано не се изложим. Все пак пия от на тате гроздомицина, колко пък да е по-силна текилата?
То и много други неща не съм пила, та има много да уча, уча, уча....
"Сготвих" бързо и ударно и за закуска ще има. Минах през пицарията, поръчах, платих и воала вечерята осигурена. Остана и за закуска, щото съм лакомия и взех голяма пица.
Панди, много се смях с вас. Магнит за бели сте!
Карамелкова, така ми харесваш, давай в тоя дух и настроение, а за питието когато и да си налее човек все някъде по света е вечер!

Общи условия

Активация на акаунт