Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 688
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 940
Кукуригу! Събота е, няма я Веселинова да се разпише в темата рано-рано, дано е наред всичко и да няма ядове днес.
Искам да е вече май и да има цъфнали момини сълзи.

# 2 941
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Събудих се в 6.57, три минути преди алармата на телефона.
И аз искам да е май, или направо лято 💙

# 2 942
  • София
Да се оплача, алкохол скоро няма да помириша, а след студентството от 2-3 глътки бира ми се замайва главата -.- Не е честно!

# 2 943
Добро утро!
Тарти, разкошно кътче! Успешно ще е!
Уж се наспах, а докато чакам младежа да се събуди и очите ми нещо взеха да клюмат.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 08:10 от wind and fog

# 2 944
  • Пловдив
Добро!
Уж се наспах, ама нещо мий смърцафърцано...без причина.
Пия кафе, мерси Кло.
Изкъпах се и пак докато се изсуша...после към свеки ще ходим.

Тарти, всичко ще е топ и ще се пукате от работа! Ей тогава ще ни зарежеш Wink Само свирни, ако видиш евтини билети да идем Simple Smile Hug

# 2 945
  • София
Добро съботно!

Намацах се с боя. Сега седя и чакам да мине времето. А докато минава време ще взема да пооправя вкъщи, че от няколко дни чакам бъркотията сама да се оправи, тя пък мен чака .

Тарти, вълшебно изглежда това местенце!

Отивам да погна щерката, че й свърши времето за игра на лаптоп, а тя се прави на разсеяна и джитка още. Ако дочуете семеен скандал от неизвестна посока, ние сме.

# 2 946
Мид ,ако го правиш,разправяй.Гледам Ирина Тенчева много го хвали,но воля иска

И на мен ще са ми интересни впечатленията на Мид, преминавайки през режима. Не зная защо, но си мисля, че няма да й е за първи път. Rolling Eyes
Много ми се иска и на мен да направя поне няколко дена, но не съм дорасла все още, слаба ми е волята.

А ИринИ- то, тя хвали 'Сичко, дет е в тренда в момента, хич не ми е мерило за възвишеност тя. Даже имам сериозни подозрения, че вечер си запарва житото/ просото с греяно вино. Joy

# 2 947
  • София
Tарти, прекрасно е и вярвам, че ще се справите.

# 2 948
Ох, да- забравих!!! Тарти, много добре изглежда и съм сигурна, че този сезон ще избиете рибата!!!
Щерката всяко лято последните години ходи до Испания на гости на приятелки, във ваканционните им жилища, все в този район, с полети до Аликанте. Сега ще я убия с инфо като й препоръчам новоткрито заведение, което да посети лятото, ей така- с инфо от бегемама. Joy

# 2 949
😂😂😂 Тили,аз подозирам че го прокарва с просеко,ама айде.
Струва ми се,че е голям зор тоя житен режим ,не знам дали е за мен.

# 2 950
😂😂😂 Тили,аз подозирам че го прокарва с просеко,ама айде.
Струва ми се,че е голям зор тоя житен режим ,не знам дали е за мен.

Нали, нали! За просекото. Grinning

Абе изпитание си е. Имам приятелка, почти вегетарианка. Почти, защото хапва месо, но доста рядко. Та въпросната по принцип спазва и всички пости в годината. Неведнъж е казвала, че този режим за нея е  прекалено хард и не смята да се захваща с него.

# 2 951
С този житен режим, моя близка стигна до болница.
Моите излезнаха, а аз се търкалям по пижама. Тихо е. ХО и ОИ ми намигат, но...

# 2 952
  • София
О да, изпитание е.

# 2 953
  • Пловдив
Аз на такива строги режими не мога...сега заради мм и неговите проблеми трябва да намалим месото, да е риба и зеленчуци и да има разтоварващи дни само с плод. Без тестени и сладко.

# 2 954
Добър ден, другарки! Като никога в събота, вече съм станала и пия кафе. Направих си заготовка за еклери и сега ги почвам.
Тарти, място наистина изглежда вълшебно! Много, много успех ви желая и с лекота и население да върви работата!
Житния режим го правих преди шест години, издържах 8 дни, до трети-четвърти, беше добре, но после...мъка си беше. Правих го най-вече за регулиране на хормоните (един от ефектите, но тогава нямах хашимото още), това стана след 4-те неуспешни ин витро опита и обзелата ме пълна безнадеждност. Истината е, че забременях през април, с петата процедура, но не знам дали пречистването е помогнало или не. Обичам жито, мислих, че няма да ми е проблем, засищаше ме, но към края, "глада" за нещо солено, беше зверски. Първите два дни, много ме болеше главата си спомням.
Малкия от снощи е без температура, опитват се да тръгнат сополи, за сега държи фронта, утре ни пращат за антигенен тест, стиснете палчета да е отрицателен!
Хубав да ви е деня! Здрав, слънчев и приятен! (Тръгнах да пиша "позитивен"...как се прецака, тази хубава дума"

Общи условия

Активация на акаунт