Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 691
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Mediterraneo
Почти, почти.

# 2 926
Значи си околЬо, почти познах. Не ми се спи нещо, а май вие всички сте вече под юрганите.

# 2 927
  • София
Аз се изшмулих от банята току що.
Мисля да правя житния режим за 10 дни.

# 2 928
Значи си околЬо, почти познах. Не ми се спи нещо, а май вие всички сте вече под юрганите.
Язе отдоле ,юрганя отгоре викаш Laughing
Чакам МУ и чета аз ,чудя се гладна ли съм или не съм?Май не съм :rolling_eyes
Мид ,ако го правиш,разправяй.Гледам Ирина Тенчева много го хвали,но воля иска

# 2 929
Тарти,това ли е твоето място? Супер изглежда.Хич не ти трябват маси,щъркели,бира и риба и една сервитьорка на ролкови кънки.Рибата в кутийки,като от картофите в McDonald's,набързо и да се връщат пак и пак.Може и двойка кебапчета.

# 2 930
Ренко,ама как два часа на денонощие сън?!! Това дете да не е на батерии?!
Беболина спи много,яде много,ама в останалата част от денонощието не мога да я настигна. Очертава се голямо диване,за разлика от бебешкия й период, когато беше малко спящо ангелче!
Местенцето на Тарти е 😍❤️!

# 2 931
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз се изшмулих от банята току що.
Мисля да правя житния режим за 10 дни.
Е то за февруари го приключват, или ти няма да се водиш по календара на Дъновистите?
Иначе и аз бях в банята, мазах се с боя, и приличаше на сцена от местопрестъплението Simple Smile
Крайно време е да си запиша час за ортопед.
Като за начало.

# 2 932
  • Mediterraneo
Това е, Кроте. Ще показвам още, на вили и мотовили сме на този етап. Отворихме си допълнителна работа, шпакловки, плочки, бани, чудесии. Ама ММ това работи и сърце не му дава да го остави във вида, в който го взехме. Надявам се скоро да му се види краят на строителния обект и да започне да придобива вид за показване.

# 2 933
  • София
Боб, аз за пречистване, не да свалям кг.

Сън, да от 22 беше, но не аз по моята си религия😋

Два часа за деня май,, инак верно е страшно😂
Елени ляга 22,30,става 7.00,дпи 2 ч в ДГ.
Преди да тръгне до 3г.спеше веднъж по 40 мин. След навършване на 2 г. най-м ого по 1 ч спеше.

# 2 934
Аз пък разбрах, че общо за денонощието е намамил съня с два часа, нашият бъдеш Мастър шеф. Ама Ренко да си каже.

# 2 935
Цял живот ми е студено,обаче с въже да ме вържат на плажа,било то и в заведение,ще го прегриза и избягам.На лунна светлина мога...Много ти се радвам! Ща стане както го искате!Да свършва и този всенароден терор и да имате много клиенти!
Абе,няма как,ще има усмивки и ще ни радваш със снимки!

# 2 936
Да, вместо да спи по 14 часа за денонощие на пример,спи общо по 12.Най-грубо казано 😁
Разбрахме се с Бобчето,и тук да ѝ благодаря 🤗

# 2 937
  • Mediterraneo
Кроталова, ако знаеш каква нужда имам от точно такива думи!  Blue HeartPurple Heart

# 2 938
Кроталова, ако знаеш каква нужда имам от точно такива думи!  Blue HeartPurple Heart
Една синеока луда на времето ми каза,че имам дарба и трябва да се науча да я ползвам в полза,а не да си преча.Тези дни нещо си вървя против усещането,но за теб съм сигурна,че ще е на късмет.Магнетично е мястото!

# 2 939
Нъл знайте, че теренът за семинара е при мен? Още нямам маси и столове, скоро.

Ти бъркай коктейлите за мезе на текилата, аз ще си донеса сгъваеми масичка и столче.

Общи условия

Активация на акаунт