Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 716
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 910
Ренко ,спи .Сега й изместих режима и става в 7.30 спи от 11.45-12 до към 14 и в 19.45 я слагам за нощен сън.
Наспорт,Кло!Тоз Къти Сарк бива,не обичам скоч уискита,ама ади ся .Кот такоз.Отделно МУ ми купил и един Бейлис,лед сложил в камерата и ще забъркам едно БейлиСарк коктейлче .Самият МУ пък се оказа ,че кораба дет ще го гледа се бави ,та ще иде после само за малко и ще се върне .
Семинар е културното на оргия 💩

# 2 911
Семинар с текила? Винаги съм готова.

# 2 912
  • Mediterraneo
Нъл знайте, че теренът за семинара е при мен? Още нямам маси и столове, скоро.

# 2 913
  • София

Семинар е културното на оргия 💩
Щом трябва, трябва.

Тарти, там сме. Мога само да кажа Heart

# 2 914
Хайде сега, някой да намери самолетни билети, на неустоими цени и пристигаме.

# 2 915
  • Mediterraneo
Кло, който търси, намира. Аз сега си ходих до Бг и обратно за 2 евро в посока. Аз и зимата ще работя, така че когато и да намерите, добре дошли!

# 2 916
Бобче,а като бъдещ консултант да ми шушнеш 😁.Шефа съвсем скоро ще направи 2 години.Но от 2-3 седмици си скъси съня,понякога са сумарно 2 часа за денонощие.Няма никакви промени в режими, хранене,активности...Нормално ли е,или на зъби да го отдавам?
Така,поздравявам си майстора!Откри проблема!Все така сръчен и досетлив да ми е 🤩

# 2 917
Наспорт от малкото междучасие

Ренко,не е от зъби.Ще ти пиша на лично .

# 2 918
А, тука тука, моля, как на лично.

# 2 919
Ей, скапана работа. Хората така са настръхнали, че чак е страшно. Приятелите ми се карат в социалните мрежи и се разприятеляват заради различните си позиции.

# 2 920
  • Пловдив
Как по 2Е бе Тарти? Аййй...как може? Искам! До вас има ли директен полет?

# 2 921
Ааа Ули,много условности са ,много въпроси.
Моля дамите с деца,унуки,племенници и всякаква рода ДО 3 години,при желание да ми пишат на лично.Много искам да отговарям на въпроси,аз така се упражнявам.Една по една няма да ви каня,поведенчески корекции на едетски сън е това,не е оргия с алкохол и трева сепак.
МУ замалко да изяде една бутилка в главата Тръгва уж и на вратата почна-документите забравих,дай ми 20 кинта за всеки случай,ключа за колата къде е?Абе на сватба без тъпан тръгва ли се ?

# 2 922
То ще ни излезе по-скъпо да дойдем до Софéто, отколкото за долетим до теб. Ама такива цени са веднъж на 100 години сигурно. И си иска редовно следене.

# 2 923
  • Mediterraneo
Мисте, директен София- Аликанте, аз съм на трийсетина км оттам. Кло, баш така, от София до провинцията  6 часа път с камили, че и скъпо. Аз и затова не обичам да си ходя. Три часа полет, после 6 по родните пътища ми идват повече.

# 2 924
Тарти, ти да не си варненка? Шест часа, морско чадо ще да си.

Общи условия

Активация на акаунт