Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 681
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Варна
Joy Без бе,как захар?Нали уж диетично живеем.

Щот коктейл, това-онова 😂😂

# 2 971
  • София
Е те не всички са със захар, алкохолът е достатъчно калоричен😂

# 2 972
И аз искам кафе! Оставили сме се без мляко и сега не мога да си направя. ММ дежури цяла нощ и сега дреме на дивана, няма да му се ходи до магазина 100%, така че не си правя и устата. Направих поръчка от магазина за утре сутринта, в най-лошия случай днеска няма да пия кафе или ще е по-късно.

Тарти и аз да кажа - мястото изглежда супер. ММ има брстовчед, който от много години живее близо до Валенсия, така че по някое време може да очакваш включване, живи и здрави.

Ако знаете как ми липсват почивките, морето, пясъка. Дано тази година успеем да отидем 🙏

# 2 973
Добрютру!
Тъй де то добър ден, ама нищо.

Никога не съм се интересувала от житния режим, но имам приятелка  която го прави всяка година преди великденския пост и после продължава с поста.

Ама как един портокал и салата, това е чист глад...

Внимавайте с гладуването, липсата на апетит е признак за поеишени стресови хормони. Дългосрочно гладуването води до здравословни проблеми.

# 2 974
За стресовите хормони бях забравила,така е да .
Адриана ,слагай АМ ,аз тъй правих като нямах мляко .И циганките правили така ми каза майка ми.

# 2 975
За мен чисто,силно,с мнооого малко захар,и количеството да е голямо,моля 😁
Черната серия с техниката при нас продължава 😒.Този път с колата ми 😭.Ай,да оправя и нея,и пералнята,и бойлера,и хич да не ми се подмотава 😤!Б@$и &@ни@ късмет!!!

# 2 976
  • Варна
Сервирам, сервирам, ще капна и малко твърдо, че да ти олекне 😂😂

# 2 977
Ох, Ренко, дано излезете скоро от черната серия. При мен последно беше пералня, съдомиялна, хладилник и бойлера под мивката в кухнята. Всичко казваше, по-деч от кухнята....И за капак, МУ прегря двигателя и се наложи основен ремонт, плюс водна помпа и незнам си какво още. Добре, че взехме пералня и съдомиялна на изплащане, а хладилника от транспортните дефекти. Ма тъй е, отлагане до дупка.

# 2 978
Аз тихичко да кажа, че мога да помагам на Тарти, но не за сервиране. Треперят ми ръцете, ще обърна всичко върху клиентите, макар че ако е алкохол едва ли, ма кафе да сервирам - твърдо нье.😛
Туй с гладуването е много опасно. Цакате си и метаболизма и разни други здравословни проблеми се отварят. Приятелка се е мъчила неведнъж с този режим, а и с разни други диети и режими. Тотално си прецака стомаха, отделно, че не отслабна трайно. Позната миналата година беше на режима на Узунов, отслабна доста/ не е била с наднормено тегло/ сега качва на корем и талия, краката още са и слаб и, но коремът расте. Сега пак пази някакъв режим, но ефект нула. С две думи не се изгезавайте сами.

# 2 979
  • София
Понеже зачекнах аз житния режим, аз си се храня малко или гладувам от години. Просто не ми се яде. Към момента съм здрава и нямам проблем. Това не ми е мъка, не целя да свалям кг.
Изпитание за духа по скоро.
Друго имам за постигане с различен режим на хранене 😂

# 2 980
Аз никога не съм се хранила толкова въглехидратно и не съм спортувала толкова рядко, колкото в момента. След 9-те месеца спартански режим покрай кортикостероидите, не знам какво ми стана, но вече година стана и ни в спортен режим мога да се вкарам, ни в хранителен. Не се харесвам, правя опити да вляза в час, ама изкарам 5 дни със спорт и намалени въглехидрати и после за 2 седмици изяждам запасите с шоколад и спорта го отлагам я за утре, я за другиден.

# 2 981
  • France
Гледам за ядене говорите, значи идвам тъкмо навреме. Ей сега опатках цял шоколад! Като не спя и не си знам мярката. После роня горчиви сълзи над кантара.

Оназ коафьорка ме направила рижа Scream в салона на студената светлина от неона ми изглеждаше точно като лешник, а то... Cold Sweat

# 2 982
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Фило, в никакъв случай не си рижа. Цвета не е лош, все едно си с кичури.
За шоколада,прави като мен, яж като рецидивист, без угризения. 😆

# 2 983
Ти пък, рижа, ей това е рижо. Хубавица си ти, нищо че си си скрила хубавите очи.
Скрит текст:

# 2 984
  • France
Като падне малко боята и ще стане Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт