Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 673
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Германия
Привет момичета и вещици.
Само да се отбележа че още дишам.
Имам да наваксвам 50 страници само в тази тема.
Отивам да ви чета, дано днес да успея да наваксам какви сте ги творили 1 седмица без мен

# 2 986
  • София
Фил, добре си уе

# 2 987
Бобчи - да си слагам АМ в кафето ли бе? 🤣 кажи малко …

Фило - ми нещо отпредЕ нема ли?

# 2 988
Фил, много ми харесва и цветът и формата, бе, французойка си отсЕкъде Heart Eyes
На Тарти мястото е....целунато от Господ Heart Испания ми е слабост, а района, Аликанте, Бенидорм, Дения имат специално място в социалната мтежа на душата ми! Тарти, няма да се включвам с помощ, щото не ставам, но си заплювам един щъркел на мокрия бар и обещавам да дегустирам всеки коктейл, който ми забъркаш Joy
Много се разстроих днес на гробищата, подух с от рев и ме зацепи кратуната, но после се пуснах по шарените улички и примамливите кафенета и се разведрих.
Както казваше един тв герой - животът е радост и тъга.
Наспорт, другарки мои!

# 2 989
  • Германия
Момичета имам нужда от силно стискане на палци за около 1 седмица. После ще пиша за какво са ми трябвали.
Знам, че сте голяма сила и разчитам на вас.

# 2 990
Разчитай на мен, Якче, стискам палци, колкото трябва. Flowers Four Leaf Clover Само не ни забравяй, разписвай се от време на време.

# 2 991
  • Пловдив
Стискам!

И искам коктейл...

# 2 992
  • Варна
Стискам.

# 2 993
Якче, Господ отдавна е заключил сърцето си за мен и не иска да чуе молитвите ми, но е казано - не спирайте да се молите, защото никой не знае, за чия молба ще се отвори ухото МУ! Та стискам и се моля, да се случи най- доброто за теб!
Скайче, а вие как сте? Мисля ви, разпиши се с добра новина, моля Heart

# 2 994
Бабо Якче, готово 🍀

# 2 995
Бабче Якче, радвам се, че се появи отново. Стисвам палци и заключвам, докато не дадеш знак :four_leaf_clover

Цял ден обикаляме напред-назад. Направихме бърз пазар, оттам до село да видим баба и дядо, после пак пазар и накрая минахме през гробищата. Оправих покупките и поседнах. Уж нищо не съм правила, пък се уморих. 

За диети и режими хич не ми се говори. Все си казвам, че като се постопли почвам да се движа повече, да ограничавам въглехидратите и да наблягам на зеленчуците за сметка на тестените. Пробвах днес спортни долнища, никакъв размер не съм, М ми е прекалено опнато, Л ми е широчко. Все по-вероятно ми се струва да направя прехода до Л, отколкото да се върна на М Joy 

Мръвколяците са размразени и делегирани на МУ. Мисля и салата да му делегирам.
Смотано ми е, апатично, криво.

# 2 996
Палец Hands Plus1
В тая тема все се стискат или палци, или чаши, вече всичките си ви представям с едни големи мускули Satisfied Hug Влизането тук си го броя като фитнес, само не знам по какъв параграф да го вкарам в ап-а, че да му се изброят калориите.
Тарти, ще помагам с оборота, коктейлчето може и в пластмасова чашка, да си го отнеса на плажа 😁 ММ вече поръча едни шезлонгчета, много щастлив, че ги намерил на оферта, и вече два дни седят опряни на принтера в офиса, чакат да им закрепи едни допълнителни предпазители срещу разгъване, вероятно ще си останат така до лятото Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 997
Бабче,стискам !❤️
Адриана,вземаш АМ ,ръгаш в кафето и пиеш.На прах от кутията,какво има да го мислиш 😂
И аз пия кафе,готвя боб,изкарах хлапето на площадка,наяде се с пясък и се върнах.

# 2 998
  • Mediterraneo
Якче, стискам!
Много сте мили, наистина. Мисля, че с толкова морална и емоционална подкрепа няма да се провалим. Толкова време търсихме и чакахме това място, вярвам, че е точно нашето.

# 2 999
Тарти,успех и от мен(че не помня вече дали го пожелах 🤔)!Аз специално ще чакам снимки на коктейли 😁
И да се повторя-живи и здрави да сме 🙄.Едно се оправи,друго изчака,накрая почнахме истерично да се смеем със скъпия.На колата ми жило ли, механизъм ли се е скъсало/развалило,и стъклото пропаднало.В момента е застопорено с дървени клинове !?!,не се знае колко е издърпано нагоре,а прогнозата за идните дни е дъждове.А онова на бойлера,дето мислехме че е конденз,било лек теч.Отделно му сменя разни чаркове.А историческата ми пералня тече!Ни моа,дори и да си призная от кога пия 😒
Здрави да сме...

Общи условия

Активация на акаунт