Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 160
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може. но на лято. Wink
и като почнем...

# 3 076
Слагаш си чепиците и идваш у дома! Laughing
😂😂😂😂
Ей оправихте ми настроениет!
Кой ,аз ?Пиянка?Знаем се,по принцип пия ,даже се джабуря само,че ме боли един зъб.Днес ще е за мира !
Наспорт,дружки!

# 3 077
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за мира!

# 3 078
Дзън дружина!

# 3 079
  • Пловдив
Ейй Grinning
Тук заваля сняг...а мъжо утре ще пътува и то към Шипка Confused

# 3 080
И този път е сериозно, бързо трупа.

# 3 081
В наше село таквоз нещо няма ,не и имало последните години.
Спортя,чета "Библиотекарката от Аушвиц" и чакам МУ да си дойде.Стресиран е ,мотото му "не трябва да мислиш как да спестиш,а как да изкараш" не му помага в сегашната ситуация.Ще видим ще се работи ли ,няма ли.Дали може да има подводници ,а ние да не знаем?

# 3 082
Тук вали сняг от поне 2-3 часа. Преди това беше дъжд.
За цялата седмица дават сняг/дъжд. Май Баба Марта пак ще се развихри, по стара традиция.

Бобчи, какви подводници? ТМ няма ли повече работа сега предвид ситуацията?

# 3 083
Няма ,Бърди.Вероятно ще излизат в отпуски,първо платена,после не знаем.Имат няколко кораба ,но те заминат ли,нищо нямало да идва.Пълно било с военни кораби,явно се страхуват от военни действия по море,не знам.Отделно моят курс е към руска школа и платихме първата вноска към руска банка онлайн и щяхме да плащаме втората март ,третата юни .До края на юни трябва да платим всичко.Сега не знаем къде и кога ще плащаме .Питах в групата във фейсбук,другите не се били замислили.Чакаме отговор от супервайзора Добре че нямаме кредити и не сме на квартира ....Кофти е да не знае човек с какви пари и как ще кара,имаме спестявания,на тях ще рачитаме ако спре да работи .И войната да свърши по-бързо

# 3 084
Ох, Бобчи, много кофти, наистина. Дано се успокоят нещата по-бързо.
Не знам какво ще се случва оттук насетне, умът ми не го побира.

# 3 085
Бърд, цял ден вали, но слабо. Натрупа има-няма пет см. Горе ще е повече, но ще разчистят. Леко и безаварийно да пътува!
Бобчи, дано бързо се споразумеят, но нещата май се закучват.

# 3 086
МУ ме ядосва. Като кажа нещо му влиза през едното ухо и излиза през другото. И малката идва преди малко, за утре ѝ трябвала прежда за мартеници. Омммм.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 06:27 от 💙 Clo 💙

# 3 087
  • София
И аз купувах прежда за мартеници в петък. Продавачката каза, че са й изкупили преждата за мартеници други родители. За мен беше останала някаква , която не била за мартеници, ама,щом я искам, можело да я купя рече. Ми купих я. Кво да правя! Поне ще имаме да прави мартеници и следващите години.

# 3 088
Спортя,чета "Библиотекарката от Аушвиц"

Харесва ли ти? Аз приключих с “Крадецът на книги” и съответно гледах филма. Едни седем кинти хвърлени на вятъра, въпреки невероятните актьори в лицето на Ханс и Лизел. Книгата, от друга страна, ми напълни душата.

# 3 089
Ококорих се в 4,30, след броене на овце, аха да заспя и мина снегорин. Докато се завърти два пъти и се разсъних отново. Сега ми клюмат вече очите, но е време за ставане. Има едни 10 см сняг навън. Хич не ми се гази и ходи в студа, ама няма как - понеделник е. Да ви лека седмицата!

Общи условия

Активация на акаунт