Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 081
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 3 060
Не е толкова много, докато се омаже хубаво цялата баница и свършила.

# 3 061
Наспорт!!!
Мързелотке, дай адрес на лични, обувам се и тръгвам! Ни снегът ще ме спре ни студа! Хващам бутилка червено, домашно винце. Ще гледам докато дойда да не го изпия.😜
Аз направих банички, експериментални. Бях купила триъгълна кори от турския магазин. В едната плънка сложих част от месото от печени свински ребра, сирене яйца и кашкавал. Другата плънка е без мръвка. Останалото месо влезе в сърмите с каймата и праза. Първо завивах по две кори, после минах на по една. Ще видим кои ще ми харесат повече.
Допълвам изядох една двойна с мръвка, хубава е ще взема да повторя. Сърмите ще останат за утре усещам, че и тийна подпука баничките.
Мъзелче, заливай баницата отгоре с останалото и намятай артистично парченца масло.  Винаги си остовям плънка за отгоре. Аз одринските пак по две ги слагам, става супер.

# 3 062
Баницата е  у фурнята вече с масло отгоре. Плънката излезе буркан и половина. Ще пробвам съвета на Уиш...

# 3 063
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
'начи като почнаааааа...
то мързеливи палачинки, то кутии, то одрински кори, то паста, ама без морски дарове, че те отделно ще се готвят...
чета и тръпна.
а като се сетих за добруджанките...
няма ли да подскажете на приятелчето как се правят? че и бързи и мързеливи били - баш като за мен работа.

# 3 064
  • Mediterraneo
Добре, честна дума, бе
кисело мляко със сода за хляб, яйца и брашно. В тестото бухам някакво сирене и кашкавали, каквото имам( гауда, моцарела, всякакво сирене става), меко мокро тесто става, понякога направо с лъжицата слагам в тавата, друг път става по- стегнато и пооформям с ръце. Леко като се запекат, по една бучица масълце отгоре.

# 3 065
ооо, не знаех, че моите мързеланки са добруджанки Wink

Благодаря, утре ще ги забъркам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 066
Добри, 1 яйце, чаша кисело мляко в нея разтваряш чаена лъжица сода бикарбонат, 2-3 чаши брашно/правила съм и с бяло и с пълнозърнесто или ги смесвам/, щипка сол, чаена чаша натрошено сирене, семена микс ръся и забърквам тестото. С мокри ръце / меко и лепнещо е тестото/ оформям топки, редя върху хартия за печене. С мокри пръсти правя кладенче на всяка питка, в него слагам по малко масло/евентуално ситно нарязана мръвка-луканка, пъстърма, някакъв салам ...абе каквото имам/, отгоре слагам щедро настърган кашкавал, ръсвам още малко семена и ги пека в загрята на 180 градуса фурна. Бързи, лесни и много вкусни.

# 3 067
Изтърках банята, измих, изкъпах се и се изсуших. Питата на душа ме вбесява, на недовършения му е много смешно.

Чудя се какво да си измисля за вечеря, не ми се яде манджа. Май ще си сваря макарони.

# 3 068
  • София
Работих, работих, па накрая рекох да се разсея малко с вас. Влезнах и започнах да слюноотделям. Е, разсеях се от служебните въпроси, вярно. Но сега ще трябва да се разсея от мисълта за храна.

# 3 069
това е лесно - наяж се!
следвайте ме за още съвети Wink

# 3 070
  • Пловдив
Моите пък не ги аресват тия добруджанки и не правя.
Хапнахме, пратих тийна да учи, щот има контролно утре па оди на фитнес и си сипАх.

Във вторник ще водя татко на невролог за изследването...мисля го, все едно нещо сложно, напряга ме и ме е яд...уж брат ми ще го кара, и това ме изнервя допълнително, ама няма с друго как да дойде.

# 3 071
При когото е станало вече 5ч да си налее, при който не е, да пие от бутилката Sweat Smile За спорта и за световния мир Hands V

# 3 072
това е лесно - наяж се!
следвайте ме за още съвети Wink

Брях ,гениално!Добри,пий ми са?Ко са прай в такваз ситуация ??

# 3 073
пиЙш, ама не щото си пиянка, а за световния мир, както писа и  ефибуш!
а наздраве!

и понеже на мен ми се спи, както ще направя?
не позна, ще си сипя едно манечко. Wink

# 3 074
Слагаш си чепиците и идваш у дома! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт