Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 036
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 3 105
  • France
Току-що се разревах на бюрото си на работа..Преговорите почват след 45 минути.

Май май и аз ще потърся лекарска помощ за успокоителни.Не може да се кара така..
Защо така ? Hug

# 3 106
Добро утро!Спах до 11!Направо бях скапана от недоспиване покрай това учене,утре ми идват новите 10 лекции .
Аерин,хубава е книгата.Взех и поредицата "Нощта","Утрото","Денят" я запазих в библиотеката."Не се казвам Мириам" и "Бягството на Менгеле" също съм ги взела и ще ги почвам."Приспивна песен от Аушвиц" ако не си чела,препоръчвам ,четях и ревах,за часове я прочетох.
МУ оставил на котлона цигарите ми и пепелника ,включил го ,мислейки че включва съседния.Запалил цигарите и спукал пепелника.
Дано се споразумеят!

# 3 107
  • София
Уморено ми е. Имам да правя 200 неща и ме мързи яко. Леко се счепквам с шефа, а това хич не е ок, но ме дразни с бездействието си, което води и до моето.
Аз съм оптимист и смятам, че отвътре ще се справят с Путин.

# 3 108
  • Пловдив
Аз па се оплаквам от тъпотията на банките...за пореден път ще те разхождат за едно удостов.за платени лихви, което по принцип трябва те да ти издават като информация за итеклата година Anguished А то първо да подадеш искане, да платиш! /макак без пари/ после пак да идеш да го вземеш???Защо след като има мейли, прифайлове? В кой век сме...а и вече си се подписал и си далкинтите??? Абе без думи...ни пандемия, ни нищо не променя тъпите бюрократски щуротии.

ММ се прибра успешно, а при нас се стопи снега. Брат ми кара сега баща ми насам, та утре ако е заледено да не се мъчат и така...

# 3 109
Мразя понеделниците.
Пълна лудница е, спешни неща, разговори, имейли.
На всичкото отгоре токът спира няколко пъти. За кратко, обаче съвсем се изнервям и изпадам в паника да не минсе затрие някой документ. Толкова ми е напрегнато, че чак ми е лошо.
И за капак ми подрани с два-три дни, боли ме корем, боли ме глава. Пълна гадост.

# 3 110
Брат ми ми каза,че от сутринта се изнасят от базата им оръжия .Отиват в Румъния,там се разпределят за различни части в Украйна.

# 3 111
Привет,момичета!
Попрочитам ви,но не ми се пише.
Палци,за който има нужда!И прегръдки раздавам!

В много тегава ситуация сме всички.Тайничко се моля да има щастлива развръзка,колкото и сериозни да са нещата.
Аз съм супер зле психически, тревожно ми е и се страхувам,но И това ще мине!Нали така е казал мъдреца..
Опитвам да се "лекувам" с алкохол и цигари,но безуспешно.Единствено допълнително главоболие си докарвам.Получавам и ужасни паник атаки..

Ии така,ако на някой не му е било сдухано, вероятно вече му е станало ,благодарение на мен! Grinning Извинявам се за депресарските излияния, но в момента това ми е в главата и трябва да го споделя с някой.

# 3 112
  • Пловдив
Бобчи, ам нъл преговарят и ше се приключва? Кви бази, ква Румъния...? Уф...

Лейла, ще мине ами де ще ходи Hug

# 3 113
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Мистик, те преговарят, но това нищо не значи Sad

# 3 114
  • Пловдив

Мистик, те преговарят, но това нищо не значи Sad
надявам се аз...

# 3 115
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri какво те ядоса рускинята? Скара ти се, че помагаме на Украйна ли?
Един от колегите се пени от сутринта, ако влезем във война с Русия ( пу пу) сигурно ще се бие за тях...
...

то пък една помощ помагаме...

не,  праща ми патриотични песни... "от Камчатка до Донбас, всичко е руски интерес..."
попитах я дали си дава сметка, че двамата ѝ сина би трябвало да се бият в тая война за руските интереси и май тя ме е разприятелила, защото вече не пише.
не съжалявам.
не подкрепям нито едната нито другата страна, нямам достатъчно данни за да отрежа кой прав, кой крив, но смятам че и двете правителства можеха да направят стъпки и да избегнат войната.
дано сега намерят пътя и го направят заради хората и от двете страни.

а твоят колега е леке. аз лично бих му разписала повиквателната само за да гледам как се суче и показва документи, че има дюстабан и хемороиди и не може да бъде мобилизиран. аман от мъжкари!

лайла, дописвам специално за теб!
темата е за оплаквания, да си кажем, да ни олекне. ако някой може - помага, ако не - само изслушва и цъква полезно.
оплаквай си се спокойно. Simple Smile

и кой беше казал, че пие за да му мине? алкохолът не помага за решаване на проблемите. по-добре напсувай яко телевизора, намери една възглавница и боксирай, като си представяш лицето на този, който те ядосва. Wink

# 3 116
Лоли,дано не си права и преговорите значат нещо.
Макар,че ако трябва да бъда честна,съвсем не мисля,че толкова бързо ще се договорят. Confused
Въпросът е нещата да не ескалират повече от това.
Уф,със затаен дъх чакам новините.Дано поне нещо се споразумеят.

# 3 117
Фърлих където можах палец, да се отбележа. Смотано е на всички, заради войната, даносе разберат. Луди хора...
Бях тръстикова, ще си почина аз..
При нас пак ковидни, пак ми бъркотят графика...абе не е едно.

# 3 118
криво ми е
хем ми се оплаква, хем не ми се пише
ше ми мине

# 3 119
  • София
Май днес на никого не му е ден. Гушкам ви всички!

На работа съм. Звъни телефона - бре, учителката на щерката. Корем я болял Пантата, плачела. Казах й, че ще помоля баща ми да я вземе. След малко пак ми звъни - минало й, спокойна е вече. Сигурно се  е притеснила, защото имаха състезание по БЕ преди часовете и я е избила емоцията в слабото място. Баща ми все пак я прибра. Сега е вкъщи и е добре, чукам на дърво. Но за някакви кратки 20-30 минути, които ми се сториха часове бях на автопилот - обслужвам клиенти, а мисълта ми лети към детето.

Общи условия

Активация на акаунт