Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 073
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 3 090
Понеделник е! На някои от нас им е вторник.

Грабвайте по кафе и да я почваме седмицата.
Скрит текст:

# 3 091
  • София
Добро утро. Лоча кафе, кратка гимнастика и на бач.
Нещо не върви напоследък на всички фронтове и буксува, окопаваме се. Надявам се да се размине най-накрая и да отпецнем. Влияе ми зле. Войната допълнително ме напряга.

# 3 092
Добрютру!

Нова седмица дано е по-добра от предишната. Искам да вярвам, че ще е.

Разни решения ме мъчат и тъкмо реша, че съм го решила Simple Smile и се разколебая. Много ме дразни това, че няма отсичане при мен. Чудене до дупка, че и след това...

# 3 093
зззззззз добро зъзнещо утро от ледения ни офиссссззз.. усещам как няма да си свалям якето днес...
Донесох баница, ма няма къде да я стопля... мноу важно, да я ядат студена.
Пия някъф гаден чай чуждоземски туин нещо си... как па не взеха няколко нашенски, нормални...
заяжда ми се с някого... да видим кой ше дойде пръв

# 3 094
  • Пловдив
Добрутро! Снежно е да, и кишаво...ам кат замръзна тая ноШ не ми се мисли...

Уинд, мм пътува към вас...звънях в Апи, уж е почистено и всичко под контрол...да видим.

# 3 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
писа ми дружка рускинка, женена за българин и живееща в България вече повече от 40 години. Sad
сега се чудя да я "разприятелявам" ли в телефонния указател или да чакам да ѝ мине.

кой писа, че пътува? ще ви стискам палци, първия сняг е най-труден. и все ги изненадва. Sad Sad
май и на мен не ми е ден, май и аз чакам някой да се покаже и да го почвам.

видях, с мързелчето сме в един отбор, мистик, стискам.

# 3 096
  • София
Добро утро!

Хей, кво сте се умърлушили сите?! Я горе главите! Hug

Моля се за украинския народ!

Благодаря за кафетата! Може ли да опитам от всяко? Най-малкият ми братовчед преди 20 г така правеше - отхапваше от всяка бисквитка в общата чиния и никой друг не ядеше. Така всичко оставаше за него. Диване! Laughing Помня дядо ми, лека му пръст, по онова време беше вече болен и дементен. В един момент се зачудих той ли е 2-годишното, или братовчед ми. Та погледна ме дядо с едни жални ококорени очи и промълви: " ама той нахапа всички бисквитки".

# 3 097

Добро утро ! Да се надяваме тази нова седмица да донесе мир !

# 3 098
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано!

# 3 099
Изпращам ви малко пролетно настроение от вчерашната разходка

Слънце и цветя така да бъде в живота ни !

# 3 100
Уф,тъкмо миналата седмица ви разказвах за няколкото ни дни без ток преди години.И като гледам обстановката в областта,щеше да се повтори същото,ако не бяха пренасочили планинските села към друг траф.А и периода е същия,със седмица само разлика.
Дояла ми се е баница.А явно Гугъл,освен да "подслушва",може и да чете мисли, защото ме дебнат снимки на баници във всеки сайт,който отворя днес 🤤

# 3 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri какво те ядоса рускинята? Скара ти се, че помагаме на Украйна ли?
Един от колегите се пени от сутринта, ако влезем във война с Русия ( пу пу) сигурно ще се бие за тях...

Pandachina, на един купон, преди много години, бяхме хлапета, един Влади облиза кюфтата Grinning Влади, ако четеш това, голяма свинщина беше!

# 3 102
  • Somewhere in the World
А добър ден и от мен. В офиса съм и всички ме дразнят, а да казвам ли как е на косъм МУ да го изгоня??? С тая война се е зомбирал и така ме напряга....Страх ме е, признавам си,ама какво да направя, а той допълнително ме психясва!
Момичета, дано, дано да се споразумеят и да има мир!

# 3 103
  • Наблизо
Току-що се разревах на бюрото си на работа..Преговорите почват след 45 минути.

Май май и аз ще потърся лекарска помощ за успокоителни.Не може да се кара така..

# 3 104
  • sf
И на мен ми е смърцафосано, смотано, не усещам живота си в ръце. На ни един фронт не ми върви. Знам, че има хора с много по-сериозни проблеми, но това не ме успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт