Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 620
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Хилоу!
Варя макарони за големия болник, че друго няма кво...За принца катми...Т сега няма, ама онуй не спира. С нищо. После картофи ще му пека...

Ваичка туй си е вирус, друг...ковида минА.

И от мен кафе с новата ми чаша и цъфнала китка Simple Smile

# 541
Добри, щом имате бележка от училището, няма да имате такива проблеми. Виж вече какво ще ви признаят е друг въпрос. Ако трябва да довършва средното тук, имам предвид.

Станах, пораздвижих се, хапнах, уж кафе пия, а пак ми се дреме. Ама няма Simple Smile

# 542
Айй, Мистеее, завидех ти. И за чашката и за китката! Красота!

Трябва да си лягам аз, а тъй да не ми се спи. По-скоро още един джин бих си сервирала. Утре ще ми се плаче, че трябва рано да ставам.

# 543
Донсита, съболезнования! Била е прекрасен човек,сигурна съм! Няма как да е иначе щом е родена на днешния ден 🤗!

От повече от 15 години съм навън. Пътувам и със самолет и с кола, здравни осигуровки не са ми искали 😉,споко! Винаги можете да направите справка ,че се осигурявате в друга държава, особено за европейските такива е лесна процедурата!

На днешния ден преди 2 години станах майка на най-прекрасното ,най-усмихнатото, най-гушкащото се дете ❤️! Тя е моята сила и моята слабост! Тя е моето момиче ,моята сбъдната мечта,моят най-голям страх и моето щастие! Заради нея ще обърна Земята,ще преплувам океани ,ще преровя света... Заради нея всичко си струва! Почерпете се виртуално за нейното здраве!

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:41 от Sissy

# 544
  • France
Донси Heart

Предизвикахте ми сърцетуп рано сутринта с вашите приказки за НОИ. Само това ми липсва!
Точно, защото никога нищо не се знае предварително, не правя бг документи. Двама сина имам. Ако утре някой болен популист вземе, че биде избран в нашата татковина (а такива работи се случват) не искам децата ми да станат кандидати на наборна служба. Това плюс административните неразбории- не, мерси. Ако поискат един ден сами да си правят паспорт- да заповядат, ще им помогна.

Сис, да ти е жива, здрава и щастлива малката Беболинка. Ти също, това е и твой празник.

# 545
Здрава да е Беболина,само радост и усмивки да ви носи!

# 546
Честита да е Беболина, здрава и щастлива да расте!

Филомена, дишай спокойно, няма да ти искат здравни осигуровки Simple Smile

# 547
  • София
Здравейте!

Сис, да ти е здрава, безгрижна, щастлива и любознателна Беболина! 🎈🍀❤️🎁

ДобрЕ, искрено съчувствам за ситуацията, в която те поставя милата ни Родина посредством своите служители. Не съм изненадана.

Аз тази малката прахосмукачка от Лидл я имам от няколко години. Но съм я ползвала само вкъщи за едно кюше, в което не успявам да почистя с голямата. Бях много доволна до момента, в който затрих зарядното. Сега не намирам същото и прахосмукачката си стои в шкафа. За почистване на кола не знам би ли се справила. Но за такива дребни нещица вкъщи ми беше много полезна и ми липсва.

Донси, гуш!

Хубав уикенд на всички! Тази седмица са ми почивни и двата уикенд дни.

На работещите да им е лека работата днес  и бързо да мине деня!

# 548
  • Sofia
Донси, Heart Такава загуба не мисля, че се преживява.
Сис, да ви е жива и здрава Беболина! Палава, безгрижна, любознателна да бъде!
Ние ще хващаме къра по обед! Душата ми трепти на други честоти като излезем от София!

# 549
  • Mediterraneo
Сис, са ти е здраво детенцето!
Донси, светла памет на мама!
Акумулаторна прахосмукачка имам от Лидл точно, за вкъщи. Ами от 2 години не съм вадила голямата, изключително удобна е, всеки ден минавам къщата за 10 минути, няма кабели, няма пренасяне. Винаги я препоръчвам. За кола обаче не бих си купила.
Справка вадих за ЗО преди 3 години, ама не съм я внасяла в НАП Simple Smile За държави в ЕС е лесно. Никой не ти търси ЗО на излизане от Бг, нямат право да го правят.
Миналия септември сменях ЛК...онлайн, ти да видиш! Спестиха ми едно ходене до посолството, което ми е на 150 км( пак не е далеч, но си е губи време). Като отидох за получаване, ги похвалих, че нещо най- после е заработило в помощ на гражданите.

# 550
Тарталета, заболя ме кръста като си представих да чистиш цялата къща с малката акумулаторна прахосмукачка, за която говореше Кло, ама се сетих после, че за висока говориш Grinning

# 551
Сис, да е здрава Беболина, да ви радва и да има безгрижно детство! 🥀🍭💐🎂🎁🎉
Аз се стягам за разкрасяване да излизам, а малката още спи. Не е приключила още с домашните за ваканцията. Иска, не иска след малко ще я събуждам. Хубава и слънчева събота на всички.

# 552
  • Mediterraneo
Тарталета, заболя ме кръста като си представих да чистиш цялата къща с малката акумулаторна прахосмукачка, за която говореше Кло, ама се сетих после, че за висока говориш Grinning

Сега като те прочетох, и мен ме заболя кръстът Simple Smile Simple Smile Да, за вертикална безжична говоря аз, изключително удобство ми е, въпреки че лидълската не е от най- мощните. Но като ми пести сума ти и време, не ми пречи ежедневно да я пускам, имаме куче, много прахоляк по принцип при нас, та си ми е незаменима.

# 553
  • Пловдив
Сис, да ти е здрава и усмихната малката принцеса! Kissing Heart  Ще има ли парти?

И ние днес си имаме двама рожденици...племенника става на 18, кръщелничето едното и той е днес Simple Smile Та да са здрави!

Джун, приятна разходка...и аз исках, ама мм кат втаса и до там Confused

Прити, отдавна трябваше да го зарежеш...даже въобще не трябваше да го прибираш! Сори, ама...егоистът да си седи сам.

Донси, много млада е била...да и светъл пътя!

# 554
ДобриЮтро!

Честит празник на прекрасната Беболина!Да расте здрава,щастлива и обичана!Честит празник и на мама и тате. Heart

Добри,права си.Тъжно е.

Донси,прегръдки и от мен!Днес е събота,сипи си още на обяд!

Какво му стана тая нощ на детето, не знам.Като започна да се буди от 1 та чак в 4.30 заспа окончателно. Astonished Сега пък сутринта падна и си разби устата по най-глупавия начин.Естествено,аз бях до него..

МУ не се чувствал добре и тази сутрин.
Кога и аз да очаквам симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт