Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 608
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Мисте, благодаря!
Да се оправя ТМ бързо. Съвет не мога да дам, за моя радост нямам много опит с такива болежки. Имам позната, която взема активен въглен на таблетки в такива случаи. Аз залагам традиционно на ентерол, рекомфорт, линекс и диета.

# 556
  • София
Сисун, да е жива и здрава малката принцеса.
Добри, по каква причина отказват в посолството? Това е едно от задълженията на консула и посланика.

# 557

Много поводи за наспорт!
Да расте здрава и щастлива Беболина!
На Мисти рождениците също, а мъжот да се оправя!
Добри, Донси, прегръдки от мен!
Прити, тоз мъж не е за теб! Не знам защо си се запънала
 така, но живота си е твой, като си решила да се мъчиш...

# 558
Честита да е Беболинка, здрава, любознателна и безгрижна!
Мисте, честит празник и на вашите рожденици!
Донси Heart

Уф, недовършеният още спи. Питам го снощи какво ще правим днес, ще ходим ли някъде, какви са плановете, за да мога и аз да си планирам деня. Не можело ли като се събудим сутринта да решим. Можем, само дето ще се събудиш в 11 и половината ден заминал. И като отвориш очи, първо ще питаш какво има за ядене, нали. Готвя аз, като приключа ще хапна и излизам нанякъде. Изобщо няма да го чакам, питам, моля.

# 559
Сисун, да е жива и здрава беболинката, много весели игри и безгрижно детство и желая Heart
Прити, чудя се какъв е тоя мазохизъм да го търпиш тоя. Не прочетох казуса, но няма шанс да търпя мъж, който би ме отдалечил от детето ми.

# 560
Честит празника на малката пораснала принцеса Беболинка! Сис,така си написала всичко,че ми напълни душата на очите!
Мисте ,чай от кора от нар,2- 3зърна боб или черен пипер,чай от шипки,пробиотик или смекта му дай...Не всичко наведнъж,де Wink
Ще мине,но е зор.И аз вчера се изкашлях два пъти и настръхнах.Малката пи хапче снощи за глава...Аз все на тръни.Аман от вируси,честно.
Добро утро.Спах на пресекулки от 12,30до 10ч.Можех и още.Сега ме боли глава.Как ще се надигам в понеделник за работа- не знам.
*Душата на очите=душата И очите
Баси,остана и очите ми да си имат своя душа

# 561
Ени, ако знаеш каква красавица C-HR хибрид, в прекрасен червен металик бяха паркирали до моята каручка тази сутрин, за твоята мечта си спомних веднага.

Мисте, не поискан съвет. Сложи ТМ на диета. Днес само печени филийки, от утре към тях може да прибавиш изкиснато бяло саламурено сирене и постепенно захранване след това. Забрави за сега за макарони, картофи, само ще продължи да...

# 562
Привет,банда!
Сисче,да е здравичка Беболина,да ви радва и да се гордеете с нея! Весел празник. 🤗❤🎉
И на Мистето рождениците също. Мъжо да се оправя. И аз съм за диета,но сигурно вече сте го направили. Днес ще е по-добре,тези вируси са кратки.
Кло,😍 и аз въздишам като мерна някъде,ама няма да ми се сбъдне никога сигурно. Или като бабка,когато вече са без пари. 😁🤗
Прити изпуснах какво е писала,но й пращам гушка!
Хубава събота на всички. 🌺

# 563
  • Пловдив
Мерси.
Снощи беше на филии със сирене.на картоф кво не му е ок?
...сега отивам за нар и да диря часовникар..Ще мине, няма де да ходи Simple Smile

# 564
Не мога да си обясня защо, както и защо други държави се съвзеха и си вървят по пътя, а ние като орел, рак и щука - застинали на едно място.
Защото ние никога не сме излизали от "братската прегръдка" на Русия, която подмени прехода у нас с имитация на преход, оглавен от подставени лица, нейни марионетки.

Сис, да ти е жива и здрава бонбонестата Беболина!

# 565
  • София
Добър ден и честит празник на малката дама и семейството и!
Почивам и съм сигурна единствената, която се ядосва от този факт.
На интервюто за работа ми обещаха да ми пишат повече съботи и недели работни. За февруари имам само една неделя да работя. Ми, ако искам!

# 566
Честити рожденници,честита Беболинка!
Спах от 20 до 11 и пак ще лягам май .Вдигнах и Т снощи .
Спортете,пийте дъмпали,кат стана ще ви чета.Ади бай .

# 567
Да е жива и здрава малката Сисун! Flowers Hibiscus

# 568
А, Бобчита, стига уе! Спи и кат станеш вече да си топ. Чакам те на стартова позишЪн с Дъмпъл, Мъмпъл, квот кажеш. Ай, чакам тЪ!

Честито ни малко рождениче! Да е щастливо и здраво, за радост на майце си и тейко си 🥳

Бяхме на кратка раСодка. Всъщност имахме желаниЙ да е по- дълга, но уж слънце, а ти падат ушаците 🥶 10 градуса се усещат като минус пет.Мне, мерси! Ще си намерим занимание из къщи.
Чакаме да поспаднат цифите още малко, че с миУту отдавна не сме хоцкалЕ. Пък и на работа всекидневно или почти всекидневно има промяна в графика, та човек спокойно нищо не може да планува. Ами... ще почакаме. Пък ми се изстрелва нанякъдееее.. та не ме свърта.

# 569
Сисче, честита най-специална дата в календара на щастливите ти дни!
Целуната си от Господ, че те дарил с това невероятно съкровище Беболина! Имаш  благословен ден, на който винаги да си усмихната, горда и благодарна. И нека са честити и обичани, всички замесени в това щастие!
Прочетох ви, съчувствам на всички с ядове от всякакво естество. Изпращам прегръдки!
Днес не съм на работа, ти да видиш… НО, защо пък МН да не ми звънне в 7:30 да ме пита как съм. То грижа, то чудо… Иначе хралупата ми е една идея по-добре.
И да питам Гери, слънце, ти за кой плаж се готвиш след седмица? Я да казваш бързо да се радваме за теб.
Донси Heart

Общи условия

Активация на акаунт