Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 585
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 570
Възкръстнах.Даже една блузка си поръчах,да ида на Стария чинар кат ми мине ковида.Ще пия вино и ще ям уши с чесън.
Тринки,имам едно от вашето glen orchy,много го харесвам ,освен да гаврътна един стотак и пак да лягам 😁
МУ само ме наобикаля с разни хапове и пита "ко шта прайм бе ,маймуно " 😂

# 571
Бобч, две напред, едно назад е тоя вирус. И гигантска умора. Като бях болна, си проспах живота направо. Ама, ще мине.

# 572
Феломена, сори, не съм искала никой да стряскам Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:46 от Aerin

# 573
  • Пловдив
Ся сядам...мрън, уморих се Head Band Оправих тик-така и ся съм фешън Grin Време за кафе и диван.
Вън е супер, ама за нас друг път.

# 574
  • София
Мисте, пропуснала съм, че имаш рожденици днес. Зло да ги забрави! От здраве да не се отърват!

Ние бяхме малко в ниските части на Витоша. ПанТата се пързаля с шейната. Накрая след едно преобръщане реши, че повече я кефи да се пуска по склона легнала напречно. Т е. търкаляше се без шейна. Питах я суха ли е. Суха била. Вкъщи като се съблече и потника й беше мокър.
Казах ли, че яде сняг?

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:10 от Pandachina

# 575
Мисти, и аз съм проспала рождениците ти, но, както Панди каза, зло да ги забрави!

# 576
Малчо пък не пожела, да излезем. Утре няма да го оставя, обаче. Наготвих и сега се търкаляме по дивана.

Мисте, и аз съм ги проспала. Да са здрави!

# 577
  • Пловдив
Благодаря ви!

# 578
С риск да ви скандализирам, си сипАх. Щеше ми се да кажа- накапках си, ма, докото си приготвях карамела изтървах дозата алкохол и сега имам цяла камбана карамелена. Ще се мъча, видяло се е. Сиросче и аз съм като малчо, няма сила на земята, която да ме накара да изляза от пижамите. Втора седмица прескачам фризьора. Нетипично и пагубно за мен... Надявам се скоро да се взема в ръце, щото и домашните вече негодуват от неугледния ми вид.
Наспорт, любими мои!
Скрит текст:

# 579
Благодаря на всички за пожеланията ! Трогнахте ме!

Мисти,и аз съм пропуснала! Да са ти живи и здрави!

# 580
Карамелка, как щедро и увеселително се е отплеснала ръката ти, докато е наливала. Simple Smile

# 581
Наспорт, Карамелчик!
Аз излизах за около час и половина. Врътнах се малко из града, взех си кафе и го изпих в парка. Главата ме болеше от вчера, след разходката поотмина.
После малко погладих и сега ще отметна 1-2 работни задачи. Едната е много ситно написан документ, напрягам си очите, текстът не е никак малко и усещам как отнови ще ми докара главобол Fearful

# 582
Уишче, широка и щедра душа нося, хич ме няма в минимализма Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye
Бърди, хайде, зарязвай досадните задачи и се  присъединявай към мен Hug

# 583
  • София
Карамелче, останаха ми очите в покривката и в чашката! 😍 Ама за самата чашка говоря. Съдържанието не ме блазни. Имам повреда, казвала съм ви, рядко ми се отваря глътка.

# 584
Бърди, ще ти дам идея за ситния текст. Мисля, че беше казала, че имаш скенер. Сканирай и го разпечатай в мащаб 120% поне. Но ако е формат А4, го направи секторно, първо едната половина на листа, след това другата. А ако ти е вече сканиран, още по-лесно.
Преди време с една схема за гоблен ми дойде тази безумна, но много полезна идея.

Общи условия

Активация на акаунт