Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 847
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 585
Панди, чашата е част от комплект, подарък от кумовете ни за сватбата, демек с история от 30 + години Simple Smile Покривката също е древна, след ремонта старшата искаше да я изхвърли, щото всичко трябвало да е ново, но аз не позволих, та си я ползвам с кеф Heart

# 586
Малката пак се оплаквам от глава... Айшмусеневиди квой туй нещо?! Нещо ново ли,нещо следковидно ли?! Вижда се само с приятелки навън.Уж са здрави всички.А втори ден по това време започва да се оплаква ,че я наболява.Снощи към 20ч.ми поиска хапче.Взех да се притеснявам!

# 587
Да няма проблеми със зрението и от там да идва главоболието, Уми?

# 588
Кло, много ти благодаря! Изобщо не се сетих да го увелича Flushed
Сега е далеч по-лесно.

# 589
Да няма проблеми със зрението и от там да идва главоболието, Уми?
Не знам ,Уиш.До сега ме се беше оплаквала,но прекалява с телефона тази седмица,та може и да има връзка с очите.

# 590
Айде,бачкаторката се изкъпа,наяде,наспа се и ся пусна Гана да пере,а на моето тяло се полага кайве,сокче с подправка🤪 и тИлИфон.НалЕ?
Кармелита, много харесвам такива покривки....прелест са.
Сиско, честита ти рожденичка,да е жива и здрава,весела и щастлива!💖
Мисти,и твоите рожденици да са живи и здрави!
Бобчи,тъй е,Душко,един ден си ок,на другия кат парцал.На мен ми костваше 20 дена да фърля таз тежка корона!
Панде, браво на вас,че сте направили супер игра!
На Тринки завидЕх за расоТката!😄

# 591
Над 360 отговора... ами не смогнах да прочета всичко...
Добри, много неприятно. Бих се свързала с Външно аз.
Ще кажа само, че близо 10 години не се осигурявам в Бг, пътувам почти постоянно както из ЕС, така и извън и никъде не са ме спряли заради дължими неустойки към НОИ. Но пък и никога не се знае, в крайна сметка.
На Сисси честит празник! Моя близка приятелка също празнува днес.
Фил, лицата с двойно гражданство в Бг са освободени от отбиване на военна служба. Така поне беше преди. Двойното гражданство често дава доста привилегии..

# 592
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моите се изредиха в кухнята.
за ядене не знам дали ще има нещо годно, но за чистене....
а дотогава

# 593
  • Оптимист по принуда
Сиси, честита да ти е порасналата принцеса! Нека ти е здравичка Heart

Мисте,  честити рожденици Hug

Болните да оздравяват!

Много ни е тромава системата, много. Толкова неща могат да се направят по-лесни и достъпни за хората, но умишлено се налива в една бюрокрация, за да съществуват едни постове, да се плащат едни заплати..

# 594
Веселинковаааа, какво кафе, къФ сок! Време е за наспорт. Тъкмо отивам да си капна малко. Моя близка приятелка днес има РД, обещах ѝ че ще пийна една малко за нейно здраве.
Малкия се вихри в кухнята, не ми се мисли какво ще заваря след него. Дъл, ще мога да го навия да си разчисти кочината. Хубу, ще ям сладкиш наготово, ма що трябва да мия сто мръсни съда и приборчета...Rolling Eyes

# 595
Уиндче,не внимаваш....четеш по подразбиране 😄😄😄...писах сокче с подправка 🤪🤪🤪... сиреч уиски!
Юхиууу, наздраве, Хубавелки!!!

# 596
  • USA
Привет спортистки Hug
Наспорт ще ви казвам с вчерашни питиета, не върви сега да си показвам кафето, нали?
[
Сиси, да ти е жива и здрава беболинката, а ти толкова хубаво си го написала Gift Heart
Мисти, и твоите рожденици да са честити!
Карамела, и аз се влюбих в чашата, слабост са ми такива неща Heart Eyes
Болничките да оздравяват Hug
Уж щях да се изказвам по други въпроси, но явно в главата ми нищо не е останало.
А, сетих се. И аз като се прибирам в БГ, никога не са ми търсили да плащам задължения за ЗО.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 06:24 от SkyBlue

# 597
Благодаря ви,мили дами от цялото си сърце! За мен този ден вече е повече от моя собствен рожден ден! Искам само да е здрава и щастлива 🥰!

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 09:40 от Sissy

# 598
  • Пловдив
Скайче, с тия стриди, предполагам е това, няма ме навиеш да идвам Wink ма с коктейлите - да! Grinning
Тая вярно не и пука...ама то кат замисля така трябва да сме Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо не ми се спортува...мм пак има Т.

Сис, картинка! Heart Eyes

# 599
На женицата  не ѝ пука, но бих предпочела да запазя минимум здрав разум и адекватност. За това определено ми пука и ще ми пука.

Общи условия

Активация на акаунт