Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 681
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 675
Жив и здрав да е Уишмастъров!
Аз имам имен ден няколко пъти, но празнувам на най-малко известната дата.   Регионални особености - общи взето никой друг извън града не знае тази дата.  За сметка на това изобщо не отразявам голямата дата, която всички честват.

Хубава разходка направих. Тръгнах сама, по пътя същински митинг. Срещнах няколко познати, стигнах до крайната цел с една от тях, там на пейка мохабет с друга, върнах се с трета. Приятно беше.

# 676
Да ти е жив и здрав Светозар Уишов. Сега освен виното, турни си една панделка и заминавай, да честитиш . Ох, рзасмя ме Laughing

Уми, и аз така рева, като мине зора. Тревожните хора сме... ужас за самите себе си Hug

# 677
Сирос, чакай поне мустака да си оскубя, преди да турна панделката. Simple Smile

# 678
Няма време. И без друго си окъсняла с честиката, сега пък и мустака. Stuck Out Tongue

# 679
Ъм, добре. Тогава, само ще засуча мустак.

# 680
Айде да не издребняваме за един мустак.Казала съм кой го има ,тъй че засуквай и бягай!Жив и здрав да ти е именникът и много да те обича и слуша!

# 681
Значиииииии! Бях решила да метна едни пРажоли да се пекат, ама вие с този винен кебап ме подкукоросвате да врътна и аз един. Режа месото на кубчета и готово. Ще го правя с пюре. Иначе най- ми допада вариантът на
wind and fog, но по Уиш ще сложа и щипка канела.

# 682
Айде,и от мен-честит имен ден на Уишмастъров,да е жив и здрав,прав и корав и да слуша!!Уиш,спирай компа и отивай хм ...да му честитиш!🤪

# 683
  • София
Привет и от мен! Честити днешни празници, на който ги има.
Похвалвам се, че синът ми хапна палачинка. Оплаквам се, че трябва най-сетне да прибера коледната украса и елхата. Много ми е досадно това действие.
Нали споменахте наскоро групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". Аз съм пристрастена към нея. И какво намерих там - мартенички със бутилчици ликьор и ракийка. Поръчах за свекито, тя е ценител.

# 684
Пепи, не бързай с елхата. Има време до Великден. Simple Smile

# 685
  • София
А, не. И циганската и китайската Нова година посрещнахме. Време е.

# 686
Юхуууу... Аз щастлив и доволен, доволеееен... Има кутийчици за мен, и бурканчета има, и пликчета с домашна пица -2 бр. има... И лакомства за легена има... Е, малко отдалече си ги разменихме празните за пълните, ама каквото, таковаааа... Опис искате ли, а? Smiley Stuck Out Tongue Closed Eyes

Честито на рождениците, на имениците, на близките им, на всички празнуващи.
На болните - да не се тревожат и да оздравяват по-скоро...
Отивам да си правя маска с топли масла на косичката.

# 687
  • France
За последните няколко месеца И двамата с ММ забравихме 2те наши годишнини. На първата среща и на сватбата. И не се сетихме, да кажеш на другия ден, а след седмица и месец Joy
По ме е яд, че забравих за една изложба, която много ме вълнуваше.

# 688
Здрав да е Уишмастъров,да пълни често-често чашата и сметката на Главната!
Ма като каза името се сетих,че и аз имам празнуващ 🤣.Нищо,малък е още и не разбра 😁

# 689
Да е жив и здрав Уишмастъров и другите именници, и те. Малките да слушат, големите, на ръце да ви носят.

Добри, прекрасни разкази и картинки ни пускаш. Напълни ми днес душата, рано рано. А за снимките на Скай, безмълвна съм. Толкова различно, екзотично и красиво.

Общи условия

Активация на акаунт