Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 683
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Честит да е Уиш!
Наздраве!

# 691
  • Mediterraneo
И аз тъкмо от ФБ узнах, че Тарталетов и той имал имен ден ( почти адаши са с уишмастеров), айде да са живи и здрави!

# 692
Ееее, Мързелотке, пак се уреди!
Аз муам чипс с авокадо и го поливам с гроздомицин. Ама как няма да го полея, ей на Уиш има именик.Grinning
Да ти е жив и здрав, Уиш! Всички останали именици или имащи именици да се чувстват поздравени! Наспорт!
Аз имам само един имен ден и слава богу. Стига ми, голям празник е и на него ден празнуват сите китки и дървета.
За термометрите, откакто видях сметка на два живачни, последният останал ми такъв го пазя като зеницата на очите си и ми е само за контрола. Имах електронен, но като му се поизтощат батериите и той почва да лъже.
 Купих си ей такъв, галиев. Хем мери като живачния, сверявала съм резултатите, хем ако го счупя няма да се психясвам.
Скрит текст:
Изгърбих се, цял ден бода, километри конец употребих, но тоя контур край няма - половината даже не съм ушила, а нямам търпение да го видя мотива готов. После ще видя как ще го оформям, от три години поне съм купила основа за стенен часовник, накрая да видим дали ще пасне или ще сменя плановете в последния момент.

# 693
Честит имен ден на имениците, живи и здрави да ви бъдат!
Болните да одравяват по - бързо, а снимащите да не спират да снимат и споделят тук.
Излезнахме днес на разходка, то пък такъв ураганен вятър излезна, че по едно време ме буташе назад, пък не съм от най - леките. С МУ решихме да коментираме имена за бобчо, и като ми се запъна оня ми ти на Донатело от костенурките нинджа... Кръвно вдигнах от него. Сега от два часа съм се разплула на дивана и се дръндя да изпрахосмуча, но пусти му мързел.

# 694
Прахосмукачката няма да избяга, и праха също! Лежи си, когато ти дойде музата - тогава ще чистиш!
За "бобчето" след Донатело сложи българската фамилия и ТМ сам ще се откаже от идеята за такова име. Имате време, ще изберете най-хубавото, а може и бобчето да се роди на голям празник и да си дойде с името.
Едно време, коги бях млада и глупава, ставах рано сутринта в събота, па се втурках да правя закуска, после залоствах първо, второ и трето за ядене, като станеше домочадието се хвърлях да чистя и пера. Будала, ви казвам на квадрат, на куб, на каквото се сетите.
Сега като се събудя, може и два часа да се търкалям в леглото за разсънване. Без закуска и ядене не съм оставила  хлапето, чистя когато ми е кеф, може в неделя в 5 часа да е, пък може и в понеделник. Работата няма да избяга.
Помня като дете в събота се вадеха всички пътеки и килими, тупане, бърсане, аааа майка ми не пропускаше ни една събота!!! По-добре да бяхме миткосвали някъде, вместо да робуваме на ОИ-то!

# 695
И аз тъй реших, ще я поизчакам музата. Струва ми се, че утре ще се появи.
Иначе фамилията ще е румънска, ама пак съчетанието е потресаващо като при бг такава.

# 696
За прахосмука си има мъже...

# 697
  • София
Уиш, Тарти. Живи и здрави да са Ви съкровищата.
Не ми дава да кача снимки с децата, големи били, пфуу.

# 698
  • Пловдив
Мид, ам мноу ти е хай тилифона Joy 

Тарти и ТУ да е здрав!

# 699
  • София
Живи и здрави да са именяците!
ММ е жив, аз успях да придремя за час на дивана и вече има шанс да оцелее до вечерта. Че полегнах аз, онзи ми ти се разтропа да подреждал. А днес иначе успя да ме пита къде имаме контакт, но щял да подрежда.

# 700
Бъръльо,ако има нужда,нал знайш,че разполагаме с багажник,лопата и алиби!😄

# 701
Сирос и когато бях бракувана не се е случвало мъжот да подхване прахосмукачката.
Виж на принцовете съм я връчвала, но и двамата не чистят както трябва. Правила съм забележки, полза йок. Те си чистят както знаят, да се наведат да минат под леглата, да сменят голямата с малката четка и да минат в ъглите и зад мебели с тясно пространство зад тях - твърдо НЕ. Та като ги накарам, след ден -два пускам аз прахосмука. Тъй , който не харесва да си го свърши сам, ама поне могат да бръмчат, един ден жените им дано постигнат по-големи успехи от мен.

# 702
Абе и ММ е повелителят на прахосмука у нас, ама някой път, като не му се занимава, яхвам аз. Като преди малко. Преди за такова провинение отнасяше гранде скандале или търпеше мърморене, докат не изчисти. Да се чуди човек къде ми е бил акълът да се караме за битовизми.

# 703
  • София
Ба хай, хуауей нова.

# 704
Ко речи? Grinning
Уинде, не знам. У нас всеки, всичко върши. Понеже аз пускам пералнята, той чисти, примерно. Кусури не намирам. Как изчистил, така. Един път, свекито ни на гости. Върви, разхожда се и изведнъж - Леле, какви паяжини имаш! Не ги ли виждаш????  Викам не, обърни се към сина ти. Той отговаря за тях. Аз съм кьорава. Забележка за чистотата, повече не чух.

Общи условия

Активация на акаунт