Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 942
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Пека "Добруджанки" за закуска.
Попълних поредната тъпа анкета. Дали се било чувствало детето ми зле от 31 до днес - м дааа, с корона на принц, перфектно се чувства и как искам да започне втория срок - ми как дистанционно.Защо ли ни питат, като пак ще направят каквото са си решили. Усърдно се говори за ротация. Звънна ми вчера приятелка, работи в същото училище, в което учи тийна. Половината колеги, включително и тя отново са преболедували, много деца са се разболели и кому е нужно това. Който е оцелял досега да се тръшне и той.
Тоз бомбар, аз го знам като бахур и го обожавам. Преди да се тръшнем и кървавица бях купувала от една месарница, чудна я правят.
 Да минава и днешния ден, да ми свършва антибиотика та да си налея едно питие.
На всички титуловани - да се оправяте по-бързо и да минаваме в редиците на "простолюдието".

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес ми е ден за гадости. Sad
спирам да чета, докато не ми мине.

https://gospodari.com/darzhavata-dava-10-000-lv-za-transseksualn … ontentexchange.me

# 257
  • София
Здравейте!

ДобрЕ, само прочетох заглавието и затворих. Противно! Ни искам да го чета, ни да го гледам!

Благодаря за кафето!

# 258
  • София
Брях, колко богата държава сме, че даваме пари за подобни олигофрении. И аз не дочетох статията.
След като Еди Ръдмейн се извини, че е изиграл Момичето от Дания брилянтно, а не е транс, вече не могат да ме трогнат с техните тъпотии. Да се извиняваш, че си за Оскар. Само транс трябвало да играе транс, ти да видиш. Но Транс може да играе всичко останало. Това не е равни права, това е опит за предимство навсякъде и за всичко.

# 259
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Брях, колко богата държава сме, че даваме пари за подобни олигофрении. И аз не дочетох статията.
След като Еди Ръдмейн се извини, че е изиграл Момичето от Дания брилянтно, а не е транс, вече не могат да ме трогнат с техните тъпотии. Да се извиняваш, че си за Оскар. Само транс трябвало да играе транс, ти да видиш. Но Транс може да играе всичко останало. Това не е равни права, това е опит за предимство навсякъде и за всичко.
Сестра ми живее и работи в Щатите, бяла жена на средна възраст. Тъмнокожи колеги и колежки са толерирани, хомосексуалните също, ако иска да е добре, трябва да си трае, и да го приема ( или поне да симулира, че го приема)

# 260
нямам против тоя "артист" да се изявява както си иска. имам много против аз да му плащам за това.

не помня България да е плащала на Христо Явашев в по-нови времена, нито на Майстора - в по-стари.
комисия била обсъждала художествените послания и избрала проекта.
аман от @@@лизци!

# 261
В една друга тема вече изтриха менията по този въпрос. Да видим ще оцелее ли тук мнението ми, че искам бял да изиграе Мартин Лутър Кинг в името на расовата непредубеденост, а сериен убиец да поеме ролята на Джак Изкормвача в името на достоверното представяне на образа.

В тази тема може ли да кажа "Ай, сиктир"?

Лоли, кажи на сестра ти да се пише българско джипси.

# 262
можеш уиш.
а аз ще се обадя като ехо. Wink

помните ли черния Орфей по холмарк?
много ми беше трудно да убедя колеги англичани и американци, че в България никога не е имало негри. даваха го като пример, че Е имало. не е ясно откъде са дошли и къде са отишли по-късно, но е имало.

# 263
Системата има много пропуски, но това не трябва да е извинение ние да се държим безотговорно и идиотски. И във връзка с ковид, и извън него. Аз не си подавах носа навън повече от седмица заради някакви леки симптоми, които отшумяха на третия ден, въпреки отрицателните тестове, защото като Попи не им вярвам Simple Smile. Да, известно ми е, че не всеки може да си го позволи - облагодетелствана съм с моята работа, макар че в тази седмица съм отказала някои служебни дейности, за да не излизам, а това се е отразило на финансите ми. Ама пък да имаш положителен тест и да си обикаляш Close

Оф, тия пък...екземпляри вчера ги мернах по някоя телевизия. Накъде вървим, не знам. Че и да им плащаме. Накрая обикновения, нормален, бял, хетеросексуален човек ще остане малцинство. То вече срамно да си нормален.

Добър ви ден. Докато оправя един кат документи и фактури, то минало 10. МУ е на работа в офиса (юхууу!), ще се възползвам да мина ОИ, докато го няма, хем ще си освободя съботата за някоя разходка, евентуално.

# 264
  • София
Нямам абсолютно нищо против транс, манс, би, гей, флуид и каквото изброите още. Обожавам различните раси и културни особености, най-малкото са ми невероятно интересни и красиви. Но си има една граница, която вече се преминава. Трябва да се извинявам АЗ за моята раса или сексуална ориентация. Преработват се класически произведения, детски приказки, история - само и само да нямало расизъм например. И като младите научат, че няма расизъм, на базата на какво чернокожите ще твърдят, че предците им са се борили за свобода? Нали всичко е било мед и рози, ето, пише и в книгите. Кой ми каза, че и Чичо Томовата колиба била под прицел. Защо, Боже?

# 265
  • София
Момичета, на Пантата й назначиха изследвания Цитрат в диуреза и Оксалат в диуреза. Някоя от вас има ли опит с такива? Въртят ми се малко въпроси относно събирането на урината.

# 266
  • Германия
В една друга тема вече изтриха менията по този въпрос. Да видим ще оцелее ли тук мнението ми, че искам бял да изиграе Мартин Лутър Кинг в името на расовата непредубеденост, а сериен убиец да поеме ролята на Джак Изкормвача в името на достоверното представяне на образа.

ЖДНБ, ОМГ, май друго няма какво да кажа. А защо трябва да се трие това мнение. С какво противоречи на правилата.
Ми чувствам се расово, полово и каквото се сетите дискриминирана Rage

# 267
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
[
Скрит текст:
quote author=бъръльо-бъръльо link=topic=1407582.msg44241034#msg44241034 date=1643874709]
[/spoiler]В една друга тема вече изтриха менията по този въпрос. Да видим ще оцелее ли тук мнението ми, че искам бял да изиграе Мартин Лутър Кинг в името на расовата непредубеденост, а сериен убиец да поеме ролята на Джак Изкормвача в името на достоверното представяне на образа.

ЖДНБ, ОМГ, май друго няма какво да кажа. А защо трябва да се трие това мнение. С какво противоречи на правилата.
Ми чувствам се расово, полово и каквото се сетите дискриминирана Rage
[/quote]
 Ами то донякъде си е така.
Натиснах "публикувай", без да искам.
Като почнеш от Холивуд, и стигнеш до  ежедневието, по лесно е да си мъж над 50 или 60 години, отколкото жена.

# 268
  • Германия
Ама как съм цитирала, опитах се да редактирам и скрития текст не става и не става правилно.  Е ще четете чаршафи, нищо че ги мразя

# 269
Момичета, на Пантата й назначиха изследвания Цитрат в диуреза и Оксалат в диуреза. Някоя от вас има ли опит с такива? Въртят ми се малко въпроси относно събирането на урината.
Нямам опит, Панди, но кажи какво се чудиш, може да успеем да отговорим.

Общи условия

Активация на акаунт